Ahh keşke bitse bitmiyor kii sonra da detaylı ultrason stresi yiyip bitirecek bizivalla ya lari. şu cinsiyet ve nifty-ikili test sonuç sarmalından çıksakta bir süre rahat etsek ben yoruldm
kimyasalmı dış gebelikmi kalp atışı oluşacakmı arada kanama ve düşük riski ile uğraştım tutundu tutunmadı sonra halsizliği, bulantısı, yok hormonlara alışma evresi vs. anlattıkça bak yüreğim darlandışu son köşeyide dönsek birkaç ay rahat etsek ya.
Şeker yüklemesiAhh keşke bitse bitmiyor kii sonra da detaylı ultrason stresi yiyip bitirecek bizio geçince bir süre birşey yok sanırım ancak o zaman rahat bir nefes alacağız inşallah
ya bende kahve zararlı diye son çare beklettim ama oh rahatladım vallaOhh çok şükür geçti gitti canım bende duymuştum sen söyleyince aklıma geldi şimdi aklımızda bulunsunAmaaann olmazsa olmasın 8 gün sonra herşey bitiyor kader anı benimde 10 gün kaldı
1 çay kaşığından birşey olmaazzŞeker yüklemesiHeralde sonra doğurcaz artık bi şey düşünmeye zaman kalmadan
ya bende kahve zararlı diye son çare beklettim ama oh rahatladım valla
8gün sonra önce tahminleri alıcam sonra bombayı patlatıcamher şey olmuş olabilir ay senin de çok heyecann bi bacak arası görünmüştü ama bakalım doğru muymuşş
Erkek değişmiyor sanırım ya. Erken dönemde kız belli olmuyor ama erkek oluyor gördüğüm kadarıyla:) senin de sağlıklı güzel haberlerin olsun :)Hahahah doktorlar da bi çeşitt benim de kendi doktoruma randevum önümüzdeki perşembe tam 8 gün kaldı artık şafak sayar gibi sayma kısmına geçtimbakalım %90lık erkek payından kız vurcak mı bize yoksa oğluş mu gelcek evet canım ya çok şükür güçlüler gerçekten bizi yiyip bitiriyolar ama olsun
Pimpirik mode on1 çay kaşığından birşey olmaazzay şeker yüklemesini unutmuşum bu gittiğimde bundan sonra başımıza gelecekleri öğreneceğim bakalım neler kalmışş vallahi bizimkiler o pipilerden sonra kıza dönerse herkes herşeyi beklesin cinsiyet bir kenara daha birşey hissetmediğimiz için acaba herşey yolunda mı bilemiyorsun beklerken Allaha emanet bekliyoruz buda yorucu oluyor. Hareketlerini hissetmeye başlayınca daha iyi olcak inşallah
valla bilmiyorumki ya kesinleşmeyince hep bi acaba diyosunErkek değişmiyor sanırım ya. Erken dönemde kız belli olmuyor ama erkek oluyor gördüğüm kadarıyla:) senin de sağlıklı güzel haberlerin olsun :)
Ayyyy inşallah bulunur pozisyonu falan uygundurBugün benim de kendi doktoruma randevum var bakalım bana cinsiyet tahminin de bulunacak mı etrafımdaki nerdeyse herkes erkek diyor ama ben hala kız hissediyorum sağlıklı olsun da ikisi de yok biz de, buraya da eskisi gibi giremiyorum okuyorum ama çoğunlukla haberim var sizlerden
ya sürekli bişeyler bekleyerek geçiyor günlerimiz. resmen askerlik gibi saya saya bitireceğiz gebeliğiAhh keşke bitse bitmiyor kii sonra da detaylı ultrason stresi yiyip bitirecek bizio geçince bir süre birşey yok sanırım ancak o zaman rahat bir nefes alacağız inşallah
onu yaptırıp geçeriz ya ailede hiç şeker öyküsü yok diye çok gerilmiyorum.Şeker yüklemesiHeralde sonra doğurcaz artık bi şey düşünmeye zaman kalmadan
umarım randevun güzel geçer miniğin ne kadar büyüdüğünü görünce insan bir duygulanıyor.Bugün benim de kendi doktoruma randevum var bakalım bana cinsiyet tahminin de bulunacak mı etrafımdaki nerdeyse herkes erkek diyor ama ben hala kız hissediyorum sağlıklı olsun da ikisi de yok biz de, buraya da eskisi gibi giremiyorum okuyorum ama çoğunlukla haberim var sizlerden
Hep erkek duyuyoruz erkek senesi demek kiRandevudan geldim kızlar ense kalınlığı, burun kemiği normal ölçüldü o yüzden hiçbir test yapmayacağım ben, cinsiyet içinde oran vermedi ama tahmin olarak erkek dedi değişebilirmiş ama
Hadi hayırlı olsun annesinin miniğiiiRandevudan geldim kızlar ense kalınlığı, burun kemiği normal ölçüldü o yüzden hiçbir test yapmayacağım ben, cinsiyet içinde oran vermedi ama tahmin olarak erkek dedi değişebilirmiş ama
hadi geçmiş olsunkızlar ikili testim düşük riskli gelmiş çok şükür. sıra nifty sonucunda sonrada cinsiyeti öğrendik mi tamamdır
Sağol canım benim içimden kız geçiyordu ama sağlıklı olsun önceliğimiz o malum hepimizinHadi hayırlı olsun annesinin miniğiiiyine geliyor demekki bir oğluş daha kalbinden nasıl geçiyosa o olsun kuzuum
hadi geçmiş olsunkaç geldi kuzu ya kombine olan 1/10000 mi
Cinsiyet için ne zaman gidicektin
Öyle görünüyor şu an sağlıklı olsun da minikler gerisi önemli değil hakkımızda hayırlısıHep erkek duyuyoruz erkek senesi demek kisağlıkla gelsin inşallah..benimkinde erkeğe benzetti tekrar gittiğimde kesin soyleyecekmis ama erkektir değişmez gibi geliyor
Çok şükür canım benim hayırlısı olsunkızlar ikili testim düşük riskli gelmiş çok şükür. sıra nifty sonucunda sonrada cinsiyeti öğrendik mi tamamdır
Evet kuzum. Cinsiyet için nifty sonucu geldiğinde gidicem zaten nifty sonucunda yazıyor olacakhadi geçmiş olsunkaç geldi kuzu ya kombine olan 1/10000 mi
Cinsiyet için ne zaman gidicektin
Raporda yazması yasaklanmış ya biz de yaptırdık ama öğrenemedik yasak dedilerEvet kuzum. Cinsiyet için nifty sonucu geldiğinde gidicem zaten nifty sonucunda yazıyor olacakbi de ultrasonda bakarız işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?