- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
vaayy anam yaaa ne güzel göbüşleriniz birer birer burdayım demeye başladı çok tatlı olmuşSay hi to my göbiişşayna iş yermde ltfn bu kız ne kadar pis demeyn sbdldndlkd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaayy anam yaaa ne güzel göbüşleriniz birer birer burdayım demeye başladı çok tatlı olmuşSay hi to my göbiişşayna iş yermde ltfn bu kız ne kadar pis demeyn sbdldndlkd
Dediğin gibi, doğum oranı düşüşünün nedeni iyileştirileceğine daha da agresif bi tutumla işi çözülmez hala getiriyorlar.yani bi de bu devirde, bu ekonomide komik oluyor. Sen halkına refah sağlamadıktan sonra kim neden çocuk doğursun. Kadınlar sabahın köründe kalkıp erkeklerle eşit şartlarda çalışmak zorunda, üç kuruş fazladan girsin haneye diye. Ev kiraları asgari ücretin kaç kat üstünde. Gerçekten bazı şeylere artık tahammül edemiyorum da neyse
Doktorumda öle dito ama duruyom valla djdjdjd eğer canm yanarsa bayılıyom ama direktNeeeeeee nasıl ayakta duruyorsun o tansiyonla kızz![]()
iyi de düşük tansiyon da riskli değil mi kuzum ilaç falan vermediler mi sana yada beslenme planın falan değiştirilmedi mi ne yapıyorsun bu konu içinDoktorumda öle dito ama duruyom valla djdjdjd eğer canm yanarsa bayılıyom ama direktyanmazsa devam shsjdjd merdivenlerden düşmüştüm, bi yerm kırıldı sanmıstım şaaak bayılırım hemen shsjdndf
inşallah canım böyle ince sızı gibi ağrı giriyor bazengünaydın canım, 11 hafta ile bende de kasık ağrıları arttı maalesef. Hatta dün gece de kasık ağrısı yüzünden adam gibi uyuyamadım. Rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş, umarım bu ağrılar onun alametidir
çok şükür canım inşallah hep böyle ilerler hepimizingünaydın canım kasık ağrısı normal kabul edilir bence çünkü artık rahim yukarı çıkmaya başlıyor hafta hafta ağrı yapar geçenlerde bir gün bende de sık oldu sonraki gün çok nadir oldu mesela, aklına hiç kötüyü getirme iki bebek taşıyan bir anneye göre çok iyi gidiyorsun maşallah![]()
yüksek tansiyon şeker bebeğin pozisyonu gibi sebepler sezaryen ile doğum sebepleriinanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
bende yüksek tansiyon var mesela o anın şiddetini kaldıramayabilirim, bu durum acaba sezaryene gerekçe olabiliyor mu
Hamilelikten öncede böyleydim askim yani o yüzden bi ekşın almadık , keremde zaten diyetisyen eşliğinde gittim beslenmem cok iyidi, bi sorun yaşamadım. Ama suan bunda midem devamlı bulandıgı için baslayamadm henüz, biraz toparlıyom yine öyle devam edicem, ben zaten sabah kahvaltıda bile ayran içiyom bebisim hsjdjdjfjf yanmda hep tuzlu bişiler bulunur. Kötü hissettiğimde yemek için, her zaman yani.iyi de düşük tansiyon da riskli değil mi kuzum ilaç falan vermediler mi sana yada beslenme planın falan değiştirilmedi mi ne yapıyorsun bu konu için
Kuşm bebm 2. Diye böle aniden cıktı bence , keremde böle değildimayy göbüşler çıkmış ben 3 gün sonra 14 haftalık oluyorum hala en ufak bir göbüşüm yok deliricem![]()
evet evet adet sancısı gibi değil, sağlı sollu batmalar şeklinde oluyor benim de. dün gece hiç sağa ya da sola dönük yatamadım sırtüstü yatabildim sadece o zaman ağrımadıinşallah canım böyle ince sızı gibi ağrı giriyor bazen
Ben lcw nin hamile eşyalarını seviyorum cannm, bi bak istersen pantolon elbise hep ordan alıyormm. H& m de de var ama ben bidaha hamile kalmam artk die düşündüğümden prdan o kadar para vermiyim diyoö shdndndkızlar güzel bir hamile pantolonu önerisi gelir mi ya ?
keremde ne zaman çıktı? benimkinin çıkması 4. ayı bulur heraldeKuşm bebm 2. Diye böle aniden cıktı bence , keremde böle değildim![]()
Bi okusunlar yaa allah bile okuyun demiş gsnsndndjd biri de biz napıyoz dememiş mi acaba merak ediyoem shsjdjdjKız adamlar ne yapsın, maçlardan önce hep böyle pankartla çıkılıyor, federasyon bunu vermiş adamlara, takımla ilgisi yok. Adamlara da yazık![]()
vaayy anam yaaa ne güzel göbüşleriniz birer birer burdayım demeye başladı çok tatlı olmuş![]()
![]()
Kuşm hatırlayamıyom ama sanirim dediğin hibi 4. Aydan sonraydıkeremde ne zaman çıktı? benimkinin çıkması 4. ayı bulur heralde
1 ay daha sabret çilek efendi aahjhjhhjKuşm hatırlayamıyom ama sanirim dediğin hibi 4. Aydan sonraydıilk 3 ay belli değildi hamileliğim
Oyyy gözünaydın annesiii çok sevindim senin adına vallahiKızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu![]()
benzer şeyleri yaşayınca içim rahatlıyorevet evet adet sancısı gibi değil, sağlı sollu batmalar şeklinde oluyor benim de. dün gece hiç sağa ya da sola dönük yatamadım sırtüstü yatabildim sadece o zaman ağrımadı![]()