2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Merhaba arkadaşlar..
Kızım son 1 haftadır kafasını sallıyor hayır der gibi sağa sola.. özellikle yemek yedirecegim zaman yapıyor bunu hayır der gibi.. nerden öğrendi nerden çıktı bu durum endişelenmeli miyim ne yapıyor Anlamadım.. sizin bebekler de de var mı kafa sallayan?

Canım benim kızım 2 aydır yapıyor onu
Başta daha sık yapıyordu heyecanlandıgı zamanlarda yada uykusu geldiyse falan hatta burda da sormuştum. şimdi okadar yapmıyor ama yemek anında istemediği bişey varsa yada doyduysa falan yapıyor hayır anlamında
Bizden görmüşlerdir artık herşeye tepki vermeye başlıyorlar

Merhaba arkadaşlar..
Kızım son 1 haftadır kafasını sallıyor hayır der gibi sağa sola.. özellikle yemek yedirecegim zaman yapıyor bunu hayır der gibi.. nerden öğrendi nerden çıktı bu durum endişelenmeli miyim ne yapıyor Anlamadım.. sizin bebekler de de var mı kafa sallayan?
Benimki de öyle 3 gündür, bazen yemekte bazen müzik duyunca, keşfediyor galiba hoşuna gitti .

Selam kızlar bizim minik fare emeklemeyi sevmiyor. Bildiğin ayakta ful + full. Yürüteçte koşturuyor mutfağa girince bir çığlık bir kıyamet navigasyonda yeni bir yer keşfetti sanki 😂 diş hala yok 🤷🏻‍♀️ ama yolma vurma ve tırmıklama aktif. Ve memeye bir düştü bir düştü. 😅 artık ben bıktım emzirmekten öyle diyim 😂 mama sandalyesinde tırmanmalar mı dersiniz ayağa kalkıp tek elini bırakıp dans etmeler mi😂😂😂🥰 baba gel diyor bi de.🥹 Baybay yapıyor. Burnuma dokunup burun dedirtiyor. Ama dil karmaşası yaşıyor. Millet onla Almanca konuşuyor. Biz milletle ingilizce evde türkçe. 😂😂 Polylangue gani ortam. Ben hiç derdimi anlatamayınca Fransızcaya geçiş yapıyorum bi de 😂😂 Kafalar çok karışık bizim hatunda yani 😂

Kızlar kızımın 3 gündür hafif ateşi var yani 37.4 ila 38.1 arasında..
Gece 3 gündür uyumuyoruz diş çıkarıyor..
Ne kadar sürüyor bu diş ateşi ve ne kadar zaman sonra dişi çıkar..
Mahfolduk ne zor birşeymiş bu diş çıkarmak günah yavrum acı çekiyor hiç bir şey gelmiyor elimizden.. Allahım bütün bebeklere yardım etsin Inşallah ..

Mahfolduk ne zor birşeymiş bu diş çıkarmak günah yavrum acı çekiyor hiç bir şey gelmiyor elimizden.. Allahım bütün bebeklere yardım etsin Inşallah ..
Bebekten bebeğe değişiyor bence ya. Benim ilk kızımın diş çıkarma sancıları bi hafta kadar sürmüştü. Bazı insanlar hiç anlamadım dişinin çıktığını bi baktım çıkmış diyor. Bu kızımda öyle olur inşallah. Sizinde öyle olur inşallah kolayca çıkarsın bi an önce

Bizim büyük kızımda ilk diş 13ayda ateşli huysuzz ve aşırı zor çıkmıştı 2 gün agzına su dahi sokmamıştı sonra patlattı.
Sonrakileri hiç anlamadık sabah bakıyoduk çıkmış
İnşallah 2 güne çıkarırsınız rahatlar yavrucum

Inşallah arkadaşlar çok zorlanıyoruz oda bizde.. bian önce çıksa da rahatlasak..
10 aylık daha hiç diş yok.. ilk dişimiz olacak..

Benim kızım 5 aylıktan beri acı çekiyor gelmiyor diş.. ama ilk kez ateşlendi ve isal oldu dişi ilk kez bu kadar çok acıdı..
Ağzını gösterip ağlıyor günah yavrum anlatamıyor ki..
Sanırım bu kez gelecek ama öğrendiğim kadarı ile diş ateşinden sonra bile 1 ay kadar sürebilirmiş patlaması.. ne zormuş diş çıkarmak..
Umarım bütün bebisler acısız atlatır biz 4 gündür bittik.. sürekli ağlıyor ve yemek bir lokma bile yemiyor tükürüyor..
Sürekli memede.. beni bir saniye bırakmıyor kucaktan inmiyor..aşırı mız mız..
Ateş 37.7 38.4 arasında inip çıkıyor..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah..

Selam kızlar💗 diş yok diye dertlenmeyin eğer diş benim oğlumun dişleri gibi çıkarsa ne mutlu size çünkü sorunsuz çıkmışlardı ama eliztosumun dişleri gibi çıkarsa vay halinize🤕🤕 alt iki dişi sorunsuz gelmişti zaten, üst dişlerin eti kabardı, şişti, morardı sanki diş etleri çürümüş gibiydi yavrum o kadar zor çıkardı ki dudakları ucuklarla doldu ağzının içinde yaralar oluştu yaralar en son çenesinde oluştu
Ve eliz 10 gün memeden başka bişey yemedi onuda zar zor emiyordu su dahi icemedi. Ağzı ne kadar acidiysa artık kaşığı görünce çığlık atıyordu.geceleri çığlıklarla uyanıp sabaha kadar ağlayıp yatmıyordu su yaşadığım on gun on yıl gibi geldi doktora götürdüm üst dişlerde 4 tane diş birden gelmiş iki ön iki azı dişi
İki gündür yavaş yavaş çorba içmeye başladı kek falan verdim eline kendi yesin ki korkmasın diye
Bu arada emeklemede profesyonel olduk artık, koltukları sıralıyoruz tek başımıza ellerimizi bırakıp ayakda duruyoruz yürümesi yakındır sanırım
Yaşına iki buçuk ay var tam tamına onsallah o zamana kadar yürür🤲 Allah diş çıkaran bebeklerimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten
M Mvikdn sizede çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun yazacaktım ama hastalıktan başımı kaldiramadim iyisinizdir inşallah 😍

Selam kızlar💗 diş yok diye dertlenmeyin eğer diş benim oğlumun dişleri gibi çıkarsa ne mutlu size çünkü sorunsuz çıkmışlardı ama eliztosumun dişleri gibi çıkarsa vay halinize🤕🤕 alt iki dişi sorunsuz gelmişti zaten, üst dişlerin eti kabardı, şişti, morardı sanki diş etleri çürümüş gibiydi yavrum o kadar zor çıkardı ki dudakları ucuklarla doldu ağzının içinde yaralar oluştu yaralar en son çenesinde oluştu
Ve eliz 10 gün memeden başka bişey yemedi onuda zar zor emiyordu su dahi icemedi. Ağzı ne kadar acidiysa artık kaşığı görünce çığlık atıyordu.geceleri çığlıklarla uyanıp sabaha kadar ağlayıp yatmıyordu su yaşadığım on gun on yıl gibi geldi doktora götürdüm üst dişlerde 4 tane diş birden gelmiş iki ön iki azı dişi
İki gündür yavaş yavaş çorba içmeye başladı kek falan verdim eline kendi yesin ki korkmasın diye
Bu arada emeklemede profesyonel olduk artık, koltukları sıralıyoruz tek başımıza ellerimizi bırakıp ayakda duruyoruz yürümesi yakındır sanırım
Yaşına iki buçuk ay var tam tamına onsallah o zamana kadar yürür🤲 Allah diş çıkaran bebeklerimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten
M Mvikdn sizede çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun yazacaktım ama hastalıktan başımı kaldiramadim iyisinizdir inşallah 😍
Azı dişi mi çıktı 😱😱 nasıl ya daha çok erken değil mi azı dişi için

Pardon canım yanlış söyledim köpek dişi olacakti doktor azilarda erken çıkacak kabarmış dedi altta iki diş üstte 6 dış var köpek dişlerinde zorlanmış dedi
A Atalanteda

Pardon canım yanlış söyledim köpek dişi olacakti doktor azilarda erken çıkacak kabarmış dedi altta iki diş üstte 6 dış var köpek dişlerinde zorlanmış dedi
A Atalanteda
Oy yavrum benim yaa kıyamam. Neyse en azından çıkar hepsi de kurtulur acıdan bi an önce inşallah. Rahat rahat yemekte yer. Bizim dişsiz yavrular gevelene gevelene yemek yemeye çalışıyolar yazık 😅

Oy yavrum benim yaa kıyamam. Neyse en azından çıkar hepsi de kurtulur acıdan bi an önce inşallah. Rahat rahat yemekte yer. Bizim dişsiz yavrular gevelene gevelene yemek yemeye çalışıyolar yazık 😅
😅Evet kek verdim az önce sakız çiğner gibi çiğnedi zor oldu ama cignemeyi güzel öğrenmis dedim

Evet ya dişsizlikte zor arkadaş. Bi de öyle bi kaşınıyor oyuncakları ağzına sürtmekten ağzı yüzü kızarıyo yavrumun.

Selam arkadaşlar, bu deprem sürecinde ilk dişimiz de bize merhaba dedi. Bugün 10.ay kontrolüne gittik, bexero yapıldı, bir de ikinci doz 14.ayda dedi.Baska menenjit yapmayacakmış, gerek yok dedi .Bir boğaz enfeksiyonu atlatiyormuşuz bu arada ,ilaçlık değil şu an dedi.Her sey yolunda çok şükür

X