Selam kızlar
diş yok diye dertlenmeyin eğer diş benim oğlumun dişleri gibi çıkarsa ne mutlu size çünkü sorunsuz çıkmışlardı ama eliztosumun dişleri gibi çıkarsa vay halinize
alt iki dişi sorunsuz gelmişti zaten, üst dişlerin eti kabardı, şişti, morardı sanki diş etleri çürümüş gibiydi yavrum o kadar zor çıkardı ki dudakları ucuklarla doldu ağzının içinde yaralar oluştu yaralar en son çenesinde oluştu
Ve eliz 10 gün memeden başka bişey yemedi onuda zar zor emiyordu su dahi icemedi. Ağzı ne kadar acidiysa artık kaşığı görünce çığlık atıyordu.geceleri çığlıklarla uyanıp sabaha kadar ağlayıp yatmıyordu su yaşadığım on gun on yıl gibi geldi doktora götürdüm üst dişlerde 4 tane diş birden gelmiş iki ön iki azı dişi
İki gündür yavaş yavaş çorba içmeye başladı kek falan verdim eline kendi yesin ki korkmasın diye
Bu arada emeklemede profesyonel olduk artık, koltukları sıralıyoruz tek başımıza ellerimizi bırakıp ayakda duruyoruz yürümesi yakındır sanırım
Yaşına iki buçuk ay var tam tamına onsallah o zamana kadar yürür
Allah diş çıkaran bebeklerimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten
M Mvikdn sizede çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun yazacaktım ama hastalıktan başımı kaldiramadim iyisinizdir inşallah