- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Aa bende dun aldim 755 e niye oyle fark var kiDun bizde yaptırdık ama 790 olmus
Evet benim 2 cocugumada oyle yapildi karismasinn diyee 3 ay ve 5. Aylarda uyguladilar aynı güne girmesin yeter sanirim umarim sıkıntı yaşamadan halledersinz bugun10 gun once falan 600 dü eczaci söylemişti gene zam gelecek diye 2.ay da kendi doktorumuz yapılsın dedigi halde burdaki doktorlar 2.ay aşısı ile karışmasın dediler diye rotayı almadım, isin komiği halen 2.ay aşılarını olamadık, eylemiydi bayramıydıyarin inşallah aşımızı olursak ayın 30unda da rota alacağım artik gene ustuste olmuş olacak.Bu 2.ay aşıları korkulu rüyam oldu ,inşallah yarın da bir pürüz çıkmaz
Sizin oralarda fiyat fazlaymis yahu 2 3 hafta once arkadasim 490 a almisti asiyi7 temmuzda rotayı 600e yaptırdık arkadan %25 zam geldi bütün ilaçlara. Hatta muayene ücretlerine de zam gelmiş
Merhaba , ben 2.ay aşılarını yaptiririrken farkli bir sehirdeydim, istanbula donunce rotayi yaptircam dedim. Hemsire verem aşısı ve rota canlı asılar oldukları icin ya aynı gün olması gerekiyir ya da arada en az 21 gun olması gerekiyor dedi. Siz de bi doktorunuza sorunisterseniz10 gun once falan 600 dü eczaci söylemişti gene zam gelecek diye 2.ay da kendi doktorumuz yapılsın dedigi halde burdaki doktorlar 2.ay aşısı ile karışmasın dediler diye rotayı almadım, isin komiği halen 2.ay aşılarını olamadık, eylemiydi bayramıydıyarin inşallah aşımızı olursak ayın 30unda da rota alacağım artik gene ustuste olmuş olacak.Bu 2.ay aşıları korkulu rüyam oldu ,inşallah yarın da bir pürüz çıkmaz
Bayadır girmiyordum sayfaya, şu an okudum olanları. Çok geçmiş olsun canım ya, ne acı bir durum allah bir daha yaşatmasınKızlar Laçin gece 2de uyudu ellemedim huzurla uyuyordu yarım saatte bir kalktım baktım sabah 6da güzelce uyandı. Altını aldım emzirdim yatırdım. 10a kadar yine uyudu sonra yine altını aldım emzirdim gülücükler saçtı mıkır mıkır muhabbetler ettik kızımla. Sonra yine emdi uyudu. Ateşi 37.2. Düzeliyor inşallah. Öyle boğulur gibi ses hiç yapmadı bugün. Ay inşallah tamamen iyileşecek. Maşallah kızıma.
Teşekkür ederim canımBayadır girmiyordum sayfaya, şu an okudum olanları. Çok geçmiş olsun canım ya, ne acı bir durum allah bir daha yaşatmasıniyi olmanıza çok sevindim
Aa bende dun aldim 755 e niye oyle fark var ki
Digeri rota virusun 2. Dozu o eylulde olacak ondan sonra özel menenjit aşısı olan nimenrix var ogluma 13 aylik yapildi kizimada o aralar olurHic bilemedimdiğer özel asilari ne zaman yaptiricaksiniz
Digeri rota virusun 2. Dozu o eylulde olacak ondan sonra özel menenjit aşısı olan nimenrix var ogluma 13 aylik yapildi kizimada o aralar olur
Yataş juno reflü yatağıherkese merhaba, hastane çantası için ve bebişin evdeki ihtiyaçları için en elzem şeyler ve gereksiz şeyler neler oldu acaba? Taze annelere sormak istedim :)
Yok devletin vurdugu menenjit asilari var ama bu onlardan degil 1 yastan sonra tek doz uygulaniyor özel aşı 1 yastan once vurmazlar bunuRota bizim de 5. Ayda yapilicak 2. Dozu Menenjit için ilk doz 9 aylıkken diye duydum oyuzden sordum kesin bilgi sahibi değilim araştırıyorum şuan
Koyduğum çoğu şey gereksizmiş ah o listeleri tek tek okudum bir deherkese merhaba, hastane çantası için ve bebişin evdeki ihtiyaçları için en elzem şeyler ve gereksiz şeyler neler oldu acaba? Taze annelere sormak istedim :)
Hastane icin gecelik terlik depend en onemlileri bunlar benceherkese merhaba, hastane çantası için ve bebişin evdeki ihtiyaçları için en elzem şeyler ve gereksiz şeyler neler oldu acaba? Taze annelere sormak istedim :)
35 günlükken yaptırdım ilk gittiğim gun cok aşırı pisman oldum geri donmemek icin zor tuttum kendimi. Sunnet toplam 3 dk sürdü oğlumun yerine ben ağladım onu tutarken =)ilk cis sancılı oldu ama sonra normale döndük gece bile sıkıntı yaşamadık cok şükür. Biz doktor tavsiyesi ile kantaron yağı ve papatya suyu kullandık birde sabah akşam bi krem antibiyotikli.Kızlar yarın sünnet var bizim bebişin:) sünnetini yaptırımlardan tavsiyeler istiyorumm nasıl rahat atlatabiliriz
Yok devletin vurdugu menenjit asilari var ama bu onlardan degil 1 yastan sonra tek doz uygulaniyor özel aşı 1 yastan once vurmazlar bunu
Özel aşı 9.ay ,bizim doktor önerimizYok devletin vurdugu menenjit asilari var ama bu onlardan degil 1 yastan sonra tek doz uygulaniyor özel aşı 1 yastan once vurmazlar bunu
Evet bizim doktor 9.ay menenjit dediRota bizim de 5. Ayda yapilicak 2. Dozu Menenjit için ilk doz 9 aylıkken diye duydum oyuzden sordum kesin bilgi sahibi değilim araştırıyorum şuan
Olabilir bizim gittigimiz doktorlarin bana soyledigi bilgiydi vuran vuryor demekki 4.5 yasinda oglum degismistir belkiÖzel aşı 9.ay ,bizim doktor önerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?