Ela emiyor ama en çok 3 dakika ,sonra uyuyakalıyor uyandiriyorum gene en fazla 2 dakika .Bekliyorum yok,sonra yatiriyorum uyanıyor, eger emzirecwgim dersem hic is yapmadan uyumadan beklemem lazım.Meme veriyorum sonra anneme ya da esime Ela yi verip hizli hizli sagıyordum.Simdi annem gitti, esim de iste olacak napacam bilmiyorum.Ben 3 saatte bi sağmaya geri döndüm canım. Sanırım meme reddi yaşıyoruz bugün 3.gün oğlum beni emmiyorHer beslenme öncesi emsin diye gözünün içine bakıyorum ama yok ya hiç emmiyor ya da bir iki çekip bırakıyor. Sütümde sağım yaptığım zamana göre azalmış gözüküyor.
Pazartesi hastanenin evde hemşire desteği hemşireleri gelcek daha sonra da emzirme danışmanıyla görüşeceğim. İnşallah sütümüz artarda, redler geçer sadece memeye döneriz
Dilrubadan aldıklarını kullanmaya başladın mı canım?
Ah kuşum hadi hayırlı olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz sizde. Çok zor ilk günler dikişlerle emzirmeye çalışmak ama sonra biraz biraz geçmeye başlıyor. Biran önce toparlanın inşallahYok sizden sonra vazgeçmedim ama kendi doğumum bana izletilse vazgeçermişimçarşamba günü sezaryen ile bebişime kavuştum fakat süreç ağır geldi bünyem tırt çıktı benim o yüzden buraya anca girebildim bebişle birbirimize alışma sürecindeyiz 4 günde göğüs uclarımı yara yapmayı da becerdim dikiş ağrılarının üzerine bi de emme sorunları yaşıyorum yaralardan dolayı
Sağol kuzum evet çok zor ama dünyanın en güzel şeyiAh kuşum hadi hayırlı olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz sizde. Çok zor ilk günler dikişlerle emzirmeye çalışmak ama sonra biraz biraz geçmeye başlıyor. Biran önce toparlanın inşallah
İlk doğum kaybından mı hesap ettiler yani şöyle bebek kilo kaybediyo ya hastaneden ckarken, onun üstüne mi 900 gram almıs 25 günde nasıl bakılıyor? yoksa son muayeneden sonraki 25 gun sonraya mı bakıldı?birde ne kdr emiyor şuan 27 günlük bebek ? Kaç cc ortalama sagdınız mı hiç sadece emmemi yapıyor? Benm cocugum valla memede uyuyakalıyorda aktif hele gece hiç 15-20 birini ememedi hep uyuyakalıuor
Sağol kuşum aklımda olsun bugün yaptı ama bir daha yapamazsa denerimCanım bizim 1 kez öyle bi sorunumuz oldu vinoş kıvrandı sancıdan. annem de kulak çubuğuyla sadece popo deliğine dokundu çekti ve foşşşşş
Aynıııısı bizde varBizim kız da önce bezine bi pırtlatıyor kakayı
Altını açarken poposuna değiyorum silerken
O anda foşşş diye çıkıyor kalanı
Bazen uyarmak gerekiyor
Aynı biz. Memede uyuyacak başka şansımız yok. Sallama gezme şarkı ninni. Her şey boş . Saatlerce ağlıyor memnuniyetsizceKizlaar kizlar benim bebemde uyumayanlar kervanina katildiyarin 1 aylik oluyoruz onun etkisi midir bilmiyorum ki uyumuyor cocuk bunlarin emip emip uyumasi lazim degil mi benimki bi uyaniyo 2 3 saat ayakta kaliyo. Hayir tamam uyumasin dert degil ama kucakta gezmek istiyor oyle oturunca agliyo yatirinca agliyo. Ayaga kalkip gezinirsek susuyo suan ayagimda salliyorum belki uyur simdilik sakinledi
Canım 8 güne kadar kaka yapmaması normalmiş. Bizimki yapmayınca ben bebe yagi ile karnına masaj yapıyorum. Biraz da bacak hareketi. Yâpiyor geneldeKızlar benim bebeğim bugün 8 günlük oldu, dünden beri kakasını yapamıyor doktoruna yazdım ama daha görmedi. Emiyor ve mamayla destekliyorum da. Ne dersiniz şunu yap diyebileceğiniz bir şey bir masaj var mı?
Günden güne sütünde artcak kuzum hiç merak etme. Biraz sabretmek gerekiyor.İnşallah inşallah sadece memeye döneriz, sütüm çok değil benim hala. Mamayı da korkarak veriyorum biberonlardan cukcuk kolayca çekiyor sonra memeye sinirleniyor ama aç kalmasındansa veriyorum mamayı ne yapalım. Evet kuşum Berkun hoca bana her memeden sonra verme günde 2-3 kere mamayla destekle dedi onu dinliyorum. Hastane tipi sağma aleti kiraladım arttırıyor sütü dediler diye inşallah arttırır. İnşallah hepimizin sütleri bol bol olur
Ben biberonu bırakmak ve süt arttırmak için danışmanlık alacağım canım. Online olarak 1 ay ilgilenecek.Ela emiyor ama en çok 3 dakika ,sonra uyuyakalıyor uyandiriyorum gene en fazla 2 dakika .Bekliyorum yok,sonra yatiriyorum uyanıyor, eger emzirecwgim dersem hic is yapmadan uyumadan beklemem lazım.Meme veriyorum sonra anneme ya da esime Ela yi verip hizli hizli sagıyordum.Simdi annem gitti, esim de iste olacak napacam bilmiyorum.
Aldim ise yarıyor ama günde 3 öğün 2ser tane diyor ben o kadar icemiyorum o yuzden aman aman degil ama etkisi var onu anladım.Of ki of emzirme danismanini da aldım şansıma bana düşen fos çıktı, Ela da o gun kadının yanında cuk cuk emdi ,benim bahtima
Onlinea güvenemedim maalesef ben de ama yüzyüze daha fos çıktı,Ben biberonu bırakmak ve süt arttırmak için danışmanlık alacağım canım. Online olarak 1 ay ilgilenecek.
Hep aynı şekilde emiyorsa mamada verdikten sonra uyurken sütünü sağ, uyandığında emzirirsin üstüne sütünü verebilirsin.
Ben sağıyorum uyandığında meme teklif ediyorum üstüne sütümü veriyorum, hala istiyorsa mamada veriyorum. Emdiği zaman sağmadan meme duruma göre mama veriyordum.
Ben dolaba atmiyorum da mesela gecen hafta aof sinavim vardi bi saatligine gidecektim. Gitmeden emzirdim once uyuttum. Sonra diger memeyi sagdim, sonra emdiginide sagdim biberonda durdu dolaba bile atmadik zaten 2 saate uyaniyo diye. Ben gelene kadar icirmis onu esim mesela.Icinizde hic dolaba süt atabilen var mi yahu?Ben de mümkün degil.Hastane tipi pompa kiralasam dedim o da Diyarbakır da bulamadım
Yani asıl merak ettiğim, dolaba atacak kadar süt miktarına ulaştınız mı ?Ben dolaba atmiyorum da mesela gecen hafta aof sinavim vardi bi saatligine gidecektim. Gitmeden emzirdim once uyuttum. Sonra diger memeyi sagdim, sonra emdiginide sagdim biberonda durdu dolaba bile atmadik zaten 2 saate uyaniyo diye. Ben gelene kadar icirmis onu esim mesela.
Yani bizde dolaba atma ihtiyaci olmuyor zaten surekli aktif emiyo. Bi yere gideceksem cikmadan sagip veriyorum
Yani istesem atarim tek meme emiyo bi seferde cunku emdiginde. Diger memeyi sagarim atarim dolaba.Yani asıl merak ettiğim, dolaba atacak kadar süt miktarına ulaştınız mı ?
Canım biriktirmek yerine sağdığın süt+mama şeklinde versen daha iyi olmaz mı?Onlinea güvenemedim maalesef ben de ama yüzyüze daha fos çıktı,Pinky93 ün danışmanına çok özenmiştim ,aynen biberon kalsin ,sütüm artsın istedim ama olmadı.Annem bu kadın ne yaptı ki buna para verdin dedi ,yüzüm tutmadı para için konuşmaya ama aldığı para asla helal değil.
Öğleden sonra dediğin gibi yaptım, su an ben pertim Ela nında hic keyfi yok.Sağıp düzenli verince hem tok oluyor hem sütüm daha iyi oluyor.Emzirdim hep sonra sağıp verdim ama tam doymadı, emzirirken göğüsümden akan süt pompaya adam gibi gelmiyor.Bir de mochi alsam mı dedim ama onuda alırsam 3.pompa olacak.Ev de emzirme adına yok yok ama sonuç sıfır. Pompamda iyi aslında ama bilemedim ,şu an sırtım ,boynum kopuyor.Simdi mesela sağdim en cok 50 çıktı onunla asla doymaz.Mecburen su an mama vereceğim, sonra 12 ye kadar 100 elde edersem onu bir öğün vereceğim, kafam resmen çorbaEla pek reddetmiyor ama 2 dakika icip gözünü kapatıyor, bu döngüyü devam ettirmem mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?