2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ela emiyor ama en çok 3 dakika ,sonra uyuyakalıyor uyandiriyorum gene en fazla 2 dakika .Bekliyorum yok,sonra yatiriyorum uyanıyor, eger emzirecwgim dersem hic is yapmadan uyumadan beklemem lazım.Meme veriyorum sonra anneme ya da esime Ela yi verip hizli hizli sagıyordum.Simdi annem gitti, esim de iste olacak napacam bilmiyorum.

Aldim ise yarıyor ama günde 3 öğün 2ser tane diyor ben o kadar icemiyorum o yuzden aman aman degil ama etkisi var onu anladım.Of ki of emzirme danismanini da aldım şansıma bana düşen fos çıktı, Ela da o gun kadının yanında cuk cuk emdi ,benim bahtima

Ah kuşum hadi hayırlı olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz sizde. Çok zor ilk günler dikişlerle emzirmeye çalışmak ama sonra biraz biraz geçmeye başlıyor. Biran önce toparlanın inşallah

Ah kuşum hadi hayırlı olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz sizde. Çok zor ilk günler dikişlerle emzirmeye çalışmak ama sonra biraz biraz geçmeye başlıyor. Biran önce toparlanın inşallah
Sağol kuzum evet çok zor ama dünyanın en güzel şeyi

Valla canım hiç kilo kaybetmemiş bile olsa doye hesaplasa çok almış dedi. cc olarak hiç bilmiyorum çünkü sagdıklarım çok farklı bi gün tek memeden 70 cc çıkıyor bi gün 40. Bi gün birini emerken diğeri hiç akmıyor bir gün diğerinden 30 cc geliyor. Sağma makinası da bence sağlıklı sonuç vermiyor sağıyorum bitiyor. Sonra bebeği alıyorum emiyor süt birsuru çıkıyor. Dakika olarak da 20 dk yarim saat emiyor genelde. Ama uyumaya uyuklaya. En fazla ac kaldığı 2 saattir. Bazen emiyor 1 saat sonra istiyor bazen yarım saat sonra bile ağladığı oluyor. Ama gazdan açlıktan değil. Ben de çığlıklar durmayınca veriyorum napim..

Bizim kız da önce bezine bi pırtlatıyor kakayı
Altını açarken poposuna değiyorum silerken
O anda foşşş diye çıkıyor kalanı
Bazen uyarmak gerekiyor

Biz de hala silikonla emiyoruz. Şunuda bırakıp normalleşsek çok sevinicem.
Meme reddini çözdük gibi şuanda aksine memeye daha düştü sanki ama yaralarım hala geçmedi okdr sık memede olunca silikona ramen canım çok yanıyor

Kızlar bugün kırkımızı uçurduk. Annem buğdaylı güllü gümüşlü altınlı taşlı bir sürü bişeyli suyla yıkadı kızımı 40 kere su döktük ben de duşumu abdestimi aldıktan sonra 40 kere o sudan döktüm oh annemlerdeyim hala huzursuzluğu var ama daha sakin kızım. İnternetten araştırdım sanırım ilk atak haftamızdayız.

Aynı biz. Memede uyuyacak başka şansımız yok. Sallama gezme şarkı ninni. Her şey boş . Saatlerce ağlıyor memnuniyetsizce tabi bi de gaz derdimiz çok

Canım 8 güne kadar kaka yapmaması normalmiş. Bizimki yapmayınca ben bebe yagi ile karnına masaj yapıyorum. Biraz da bacak hareketi. Yâpiyor genelde

Günden güne sütünde artcak kuzum hiç merak etme. Biraz sabretmek gerekiyor.
Evet hastane tipi makineler normal makinelerden daha güzel sağıyor onunda etkisi olcaktır mutlaka. Senin minnoş doğumdan itibaren emdiği için siz daha çabuk memeye dönersiniz

Ben biberonu bırakmak ve süt arttırmak için danışmanlık alacağım canım. Online olarak 1 ay ilgilenecek.
Hep aynı şekilde emiyorsa mamada verdikten sonra uyurken sütünü sağ, uyandığında emzirirsin üstüne sütünü verebilirsin.
Ben sağıyorum uyandığında meme teklif ediyorum üstüne sütümü veriyorum, hala istiyorsa mamada veriyorum. Emdiği zaman sağmadan meme duruma göre mama veriyordum.

Onlinea güvenemedim maalesef ben de ama yüzyüze daha fos çıktı, Pinky93 ün danışmanına çok özenmiştim ,aynen biberon kalsin ,sütüm artsın istedim ama olmadı.Annem bu kadın ne yaptı ki buna para verdin dedi ,yüzüm tutmadı para için konuşmaya ama aldığı para asla helal değil.
Öğleden sonra dediğin gibi yaptım, su an ben pertim Ela nında hic keyfi yok.Sağıp düzenli verince hem tok oluyor hem sütüm daha iyi oluyor.Emzirdim hep sonra sağıp verdim ama tam doymadı, emzirirken göğüsümden akan süt pompaya adam gibi gelmiyor.Bir de mochi alsam mı dedim ama onuda alırsam 3.pompa olacak.Ev de emzirme adına yok yok ama sonuç sıfır. Pompamda iyi aslında ama bilemedim ,şu an sırtım ,boynum kopuyor.Simdi mesela sağdim en cok 50 çıktı onunla asla doymaz.Mecburen su an mama vereceğim, sonra 12 ye kadar 100 elde edersem onu bir öğün vereceğim, kafam resmen çorba Ela pek reddetmiyor ama 2 dakika icip gözünü kapatıyor, bu döngüyü devam ettirmem mümkün değil

Icinizde hic dolaba süt atabilen var mi yahu?Ben de mümkün degil.Hastane tipi pompa kiralasam dedim o da Diyarbakır da bulamadım

Icinizde hic dolaba süt atabilen var mi yahu?Ben de mümkün degil.Hastane tipi pompa kiralasam dedim o da Diyarbakır da bulamadım
Ben dolaba atmiyorum da mesela gecen hafta aof sinavim vardi bi saatligine gidecektim. Gitmeden emzirdim once uyuttum. Sonra diger memeyi sagdim, sonra emdiginide sagdim biberonda durdu dolaba bile atmadik zaten 2 saate uyaniyo diye. Ben gelene kadar icirmis onu esim mesela.

Yani bizde dolaba atma ihtiyaci olmuyor zaten surekli aktif emiyo. Bi yere gideceksem cikmadan sagip veriyorum

Yani asıl merak ettiğim, dolaba atacak kadar süt miktarına ulaştınız mı ?

Canım biriktirmek yerine sağdığın süt+mama şeklinde versen daha iyi olmaz mı?
Düzenli sağmak sütü arttırıyor ama gerçekten yorucu. Mochi sütü çok güzel topluyor. Şans verebilirsin.
Benim oğlumda uzun uzun emmeye başlamıştı ama kısa sürdü maalesef. Bakalım yeniden memeye dönebilcek miyiz
Ben de beslerken uyursa gazını çıkarıyorum o arada uyanıyor, ya da altını alıyorum sonra tekrar devam ediyorum. Üstünü soyup o şekilde emzirmeyi deneyebilirsin. Hem tentene temas olur hem de uyumama ihtimali olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…