2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok şükür canım ben de sabırsızlıkla emzireceğim günü bekliyorum
Canım yağız emiyor sanıyordum, henuz almadı mı, alir insallah ,zaten tek başına paşalar gibi kocaman oğluşum

Canim tam duz yatiyorsan eger kalkamaman normal. Ben 2 yastigi arti sekline getirdim yani biri yan duruyo biri dik yari oturur sekilde yatiyorum kalkmasi zor olmuyo oyle. Duz yatarsam bende kalkamiyorum.
Yaa deme oyle ya kardes candir. Bi sey olmaz ilk cocugun bakim ihtiyaci cok olmayinca zorlugu psikolojik sadece. Yani wc gidebiliyosa yatip kendi uyuyosa yemegini kendi yiyebiliyosa 2. Cocuk yapilabilir ama temel ihtiyaclarini goremiyorsa beklenmeli 2. Cocuk icin bence

Canım geçmiş olsun hemen düşer değerler inş çıkarsınız

Canim arkam yuksek olmasa zaten mümkün degil yatamam,ust üste yastıklarla bir şeyler yaptık ama halimi bir görsen tövbeler olsun kötürüm gibi.Ilk defa evimde çekyat olmadığına üzüldüm, salondaki koltuklar bir tık çekyat tarzında ama orası da biraz serin annem yatırmaz orda.

Benide düşünceler sardı iyice sizi de okudukça bi tırsma geliyor soldan sağdan
Böyle bilmeden koyun gibi gitmek ilkinde daha kolaydı sanırım şimdi düşündükçe bende geriliyorum
İnşllah çabuk toparlanırım zaten kalçam omurgam bitik o uzun oturmalar yatamamalar mahvedecek beni şimdiden sezo ağrısından çok onları düşünüyorum.. bu kadar can acısına sinirli gergin olmamız çok normal. Ahh sabır bol sabır ne diyeyim

Bugün bende gergin bigün geçirdim eşime deli oldum kendimi de yordum biraz çocuk çıktı çıkacak karnımda tepeler inmiyor popo dirsek allah ne verdiyse ittiriyor canım yanıyo

Canım yağız emiyor sanıyordum, henuz almadı mı, alir insallah ,zaten tek başına paşalar gibi kocaman oğluşum
Yok canım henüz emmiyor. Yoğun bakımda kaldığı için önceliğimiz solunumun düzene girmesi, memeyi verirsek yorulur yormaya gerek yok demişti doktor. Sağdığım süt+mama şeklinde devam ediyoruz. Bu şekilde gerçekten yorucu. Cuma yeniden kontrol var kilo aldıysa memeye döneceğiz sanırım inşallah

Hadi inşallah canım
Sağmak yorucu gerçekten inşallah memeye geçersiniz sorunsuz bi şekilde

Doğrudur kuzuyu yormaya gerek yok.Şükür bu güne

Bugün bende gergin bigün geçirdim eşime deli oldum kendimi de yordum biraz çocuk çıktı çıkacak karnımda tepeler inmiyor popo dirsek allah ne verdiyse ittiriyor canım yanıyo
4 gun once ayni şeyleri yazan ben değilim sanki ,simdi o kadar uzak kisimdi de o günleri özledim.Bu insanoğlunun ne istediği belli değil vallahi

Allah hayırlısıyla kurtarsın, oluyor heyecan falan ,hepsi sürecin bir parçası, dua etmeye çalışın, hem dalmaniza hem rahatlamaniza yardim eder.Ben elime tesbih almıştım iyi gelmisti

Demek senide yolcu ediyoruuuuz hayırlısıyla
Güzel haberlerle gelin, sağlıkla inşallah
Uyumak zor olur çok normal ama yarın yorucu bigün uykusuz geceler de kapıda zorla da olsa uyumak lazım

4 gun once ayni şeyleri yazan ben değilim sanki ,simdi o kadar uzak kisimdi de o günleri özledim.Bu insanoğlunun ne istediği belli değil vallahi

Ya dimi hemen unutuluyor
Ne değişik hisler ya
Öncesi yokmuş gibi oluyor bazı şeyler
Yada bitmeyecek gibi geliyo ya nasılda şıp diye geçiyor
Sağlık olsun ne diyeyim

Bayramda diyet yalan oldu karbonhidratın şerrbetin kölesi oldum
inşallah suyum artmamıştır yine cuma kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…