• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim eşimde biraz tedirgin bebek bizden önce çıkarsa nasıl olur, seni orda bırakıp nasıl çıkacağım diye düşünüyor🙈🤷🏻‍♀️ İnşallah güle oynaya girer çıkarız🙏🏻🥰
Bebeği bize gösterdikten sonra götürüyolarmış bakım odasına, babayı da çıkartıyolarmış canım .sonra bizim ufak bikaç dakkalık daha işimiz kalyomuş biraz da müşaade altnda tutuyolarmş sonra da odaya inşallah🙏🏻🙏🏻 Ama herkes diyoki bebeği gördükten sonraki o güzel hisle gerisini hiç düşünmüyosun bile sadece o anı düşün başka bişi düşünme diyolar🥰 inşallah canım inşallah hep pozitif olabiliriz,herşeyde çok güzel ilerler umarım🙏🏻

Kozlar laçinin vücudu da sarardı. Bunu farkedince gidip sağma makinesini kurdum içime doğmuş gibi en çok emmekten hoşlandığı mememe tuttum makineyi süt yok. En yüksek ayara getirdim 1 damla kolostrum yani ön süt geldi. Sonra diğer savaştığı mememe tuttum süt var ama yetersiz. Aldım çocuğumu eşimi kayınvalidemi medikal park hastanesine gittik. Bana doğum yaptığım hastanede 2 ya da 3 kere meme 1 kere 30cc mama demişlerdi. Çocuk aç kalmış. Ben emiyor sanıyorum meğerse sarılık değeri artmış 10 küsür olmuş 1 günde. Yatırmayacakmış ama yarın yine ölçülecek dedi. Pazartesi de gelin dedi. öyle takip edeceğiz.
Canım bir arkadaşım yakın zamanda aynı durumu yaşadı. Her şey normal gibi göründüğü için sorun etmiyorlardı kendi ve ailesi, sonra hastaneye gittiler doktor sarılık değeri artmış çocuk ac kalıyor mama takviyesini arttırın , ağladıkça ac olduğunu hissettiğinizde mamayı bol verin dedi. Bir de ışığın altında uyut dediler. Dedikleri gibi yaptı 3. Gün normale dönmüştü. Aklında olsun, bi de mavi ışıklar varmış. Ondan takmıştı arkadaşım

Aynen çok sorun yaşayan baba varmış 🤣 bizde de covidden dolayı hastane izin vermiyor dediler. Sevgili kocama ben hastaneyi ikna ederim sen ikna olsan diyorum da, ben dayanamam diyor 😪🤣
Bence çok dayanamam diyorsa zaten zorlamamak lazım, kendimizi unutup kocam nasıl ayıldı mı bayıldı mı diye derdine düşmeyelim bide Allah korusun🙊🙏🏻

Bebeği bize gösterdikten sonra götürüyolarmış bakım odasına, babayı da çıkartıyolarmış canım .sonra bizim ufak bikaç dakkalık daha işimiz kalyomuş biraz da müşaade altnda tutuyolarmş sonra da odaya inşallah🙏🏻🙏🏻 Ama herkes diyoki bebeği gördükten sonraki o güzel hisle gerisini hiç düşünmüyosun bile sadece o anı düşün başka bişi düşünme diyolar🥰 inşallah canım inşallah hep pozitif olabiliriz,herşeyde çok güzel ilerler umarım🙏🏻
Evet evet eşimde bebekle gitsem sen kalcaksın diyor seni kapıda beklesem bebek gitmiş olcak o yüzden tedirgin☺️
İnşallah çok ayrı kalmadan bir an önce odamızda kavuşuruz canım🙏🏻🥰 ben inanıyorum doğumdan sonra bizde pozitif hikayemizle buraya yazacağız😍😍

Bizde de sanırım bebek baba ile cikacak bizim işlem devam edecek ama ben sonrası icin uyku hali istedim doktordan ilk oğlumda da öyle oldu bebeği gösterdiler çıkardılar bakim odasına beni uyku haline aldılar zaman nasıl geçti anlamadım.o zaman doktorum sende sabırsızlanıyorsun zaman strese sokuyor boyle yapalım mi demişti gerçekten de cok iyi oldu sonrası 20-25 dk anestezi degil de yarı uyku uyanık haldeydim sanki bebekle aynı çıkmıştım 😂

Kızlar tek tek etiketleyemedim güzel dualarınız dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim ancak yazmaya fırsat bulabildim dün 18.20 gibi birden bacağımdan sıcak bir şey boşalmaya başladı neye uğradığımı şaşırdım tam iş çıkışı apar topar hastaneye gittik yolda doktorumu aradım gittiğimde 3 cm açılmam vardı ama gram sancı hissetmiyordum yatışını yaptılar nstye bağladılar odada kakara kikiri maile eşim şehirdışındaydı yetişti nstde sancım yirmilerde bebek içerde halay çekiyor filan en son ebe sancın yok sabaha kadar kendi doğal sancını bekleyelim dedi doktorum gelmezse sabah beş gibi suni sancıyla doğumu başlatacağız demiş doktorum da açılmamın ilerlemesiyle gelecekti ebe 10.30 gibi geldi kalkıp yürümezsem sancımın ilerlemeyeceğini söyledi kalktım iki tur attım ve sancım arka arkaya gelmeye sıklığı ve yoğunluğu artmaya başladı yarım saatte açılmam 5 cm’di ama sancı dayanamayacağım noktaydı epidural istedim epiduraldan sonra biraz rahatladım gece 2.30 gibi açılmam 10 cm’di doğuma alındım açılmam iyiydi ama bebeğim çok yukardaydı ve ben epidural nedeniyle sancımı tam hissetmiyordum ve ıkınamıyordum doktorum epidurali kesmemiz gerektiğini yoksa doğumun böyle çok uzun sürebileceğini söyledi kabul ettim epidural kesildi biraz siz yorulacaksınız biraz biz yorulacağız ama sağlıkla kucağınıza alacaksınız dedi bebeğinizi doktor ve bununla birlikte ben ıkındım hemşire üstten göbeğime baskı yaptı derken 3.25’te bebeğim geldi ☺️O andan sonra çektiğim ağrının acının hiçbir önemi yoktu zaten hatırlamıyorum da şu an yaşarken zordu hatırlarken çok kolay kucağıma verdikleri anda her şey silindi sanki bebek aşağıda olsaydı kesisiz dikişsiz bir doğum olacaktı ama üç tane dikişim var minik ben kucağımdayken dikmiş bitirmiş doktorum farketmedim bile biraz uzun anlattım biliyorum ama ben burda çok faydalı şeyler okudum belki okuyan birilerine de bir faydam olur diye yazıyorum ☺️Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey doktorun çok önemli olduğu bana bir kere bile sezeryan demedi hep teşvik etti doğumhanede bile isterseniz sizi sezeryana alalım demedi belki o sancıyla söylese hemen kabul ederdim belki hiç doğum anına gerek yok muayenede böyle bir yönlendirme yapsaydı gene kabul ederdim ama hep kolay bir doğum olacak normal doğuma çok müsaitsiniz hareket edin vb yorumlar yaptı.Bebeğim 3 kilo 50 cm doğdu teyzeleri sizlerin de çok kolay bir doğumu olsun dilerim.Normal ya da sezeryan farketmez herkesin dilediği gibi bir doğumu olsun ☺️🤲🏻Ve yol arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim 🤍
Ne kadar güzel anlatmışsın sürecini 🥲 sonunu merakla beklediğim bir kitabı okur gibi okudum gerçekten çok heyecanlıı 😍 3 tanecik minik dikişten bi şey olmaz canım benim önemli olan sen ve bebiş sağlıklısınız ya, sağlıkla kavuştunuz ya sağlıkla da büyüsün inşallahh 😍 ayy resmen sabırsızlandım doğurmak için, bakalım bizim bebiş ne zaman gelicek 🥹

Evet evet eşimde bebekle gitsem sen kalcaksın diyor seni kapıda beklesem bebek gitmiş olcak o yüzden tedirgin☺️
İnşallah çok ayrı kalmadan bir an önce odamızda kavuşuruz canım🙏🏻🥰 ben inanıyorum doğumdan sonra bizde pozitif hikayemizle buraya yazacağız😍😍
Ayy evet inşallah ben de inanıyorum🥰🥰🙏🏻

Bizde de sanırım bebek baba ile cikacak bizim işlem devam edecek ama ben sonrası icin uyku hali istedim doktordan ilk oğlumda da öyle oldu bebeği gösterdiler çıkardılar bakim odasına beni uyku haline aldılar zaman nasıl geçti anlamadım.o zaman doktorum sende sabırsızlanıyorsun zaman strese sokuyor boyle yapalım mi demişti gerçekten de cok iyi oldu sonrası 20-25 dk anestezi degil de yarı uyku uyanık haldeydim sanki bebekle aynı çıkmıştım 😂
Evet bana da öyle yapıcaklar, ben korkyorum genel anestezi istyorum falan demiştim, sonra bebek çıktıktan sonra uyuturuz dediler öyle ikna oldum🙈🤗

Kızlarr bugün doktordaydık😌👍🏻 Anca yazabiliyorum dısarda ıslerımız bitmedi ,bizim kız kocaman olmuş 36+1 dik bgün 2800 gram olmuş kuzumuz 49 cm , 10 Mayıs sezeryan günü verdi doktorumız 38+5 🙏🏻 Insallah vakti saati gelince doğar yavrum🧿 bayramda burda olmayacakmıs doktorumuz yurtdıısndaymıa eger olaki herhangı aksı bındurum oldu sancın geldi vs ben bırebır ılgılenicem dedi yonlendırıcem dedim inş oyle bay olmaz kızım kafa aşagıda doğum pozısyonunda.. ama sezeryan olacagım ıcın catı muayenesi yapmıcam dedı.. artık haftalık kontrol ınsallah baallım vaktı satimiz bekleyelım bizde sıramızı😀❤️🧿 bizeen böyle..

Kızlar hastanede yanınızda kimler sizinle gelecek?bizim ailede herkes gelme niyetinde neredeyse 15 kişi gelmek istiyor ve ben kimseye hayır diyemiyorum ama o kadar kalabalıkta gitmek istemiyorum.cok arada kaldım strese girdim

Kızlar hastanede yanınızda kimler sizinle gelecek?bizim ailede herkes gelme niyetinde neredeyse 15 kişi gelmek istiyor ve ben kimseye hayır diyemiyorum ama o kadar kalabalıkta gitmek istemiyorum.cok arada kaldım strese girdim
Yasakmis de bacim 😅 bi kisiyi sec kendine esini soyle bide digerlerini hastane yasaklamis de gec. Ki ben sordum bugun cok sinirli saatler icinde refakatci kabul ediyolarmis. Anne ve bebegin bagisikligi dusuk oldugu icin cok cok az insan gelmesi en iyisi dediler

Yasakmis de bacim 😅 bi kisiyi sec kendine esini soyle bide digerlerini hastane yasaklamis de gec. Ki ben sordum bugun cok sinirli saatler icinde refakatci kabul ediyolarmis. Anne ve bebegin bagisikligi dusuk oldugu icin cok cok az insan gelmesi en iyisi dediler
Valla bende ona karar verdim pazartesi ameliyat tetkikleri icin gidicem hastaneye sınırlı sayıda gelinebilir dediler dicem.başka çarem yok cunku birde 5 çocuk 10-12 yetişkin yanı hastanede bekleyecekler gerek yok parça parca görmeye gelirler yeter yapacak başka birsey yok yanı

Kizlarrr 😇 anca fırsat bulabildim sabah saatlerinde spinal ile doğum gerceklesti ittirme dışında hiç bir acı ağrı hissetmedim zaten kızımı görünce hersey bitti kilomuz 3600 boyumuz 50 cm emme çalışmaları yapiyoruz ama henüz çok başarılı değiliz insallah basaricaz ama küçük hanım çok güçlü 😁 hersey yolunda giderse yarin taburcuyuz 😇 sürekli yürüyüş halindeyim çok az ağrım var bide sanki hic doğum yapmış gibi değilim karnım hala kocaman 😁 hepinize tsk ederim iyi dilekleriniz için sırayla sağlıkla kavusun ins hepiniz 😇🥰

Kizlarrr 😇 anca fırsat bulabildim sabah saatlerinde spinal ile doğum gerceklesti ittirme dışında hiç bir acı ağrı hissetmedim zaten kızımı görünce hersey bitti kilomuz 3600 boyumuz 50 cm emme çalışmaları yapiyoruz ama henüz çok başarılı değiliz insallah basaricaz ama küçük hanım çok güçlü 😁 hersey yolunda giderse yarin taburcuyuz 😇 sürekli yürüyüş halindeyim çok az ağrım var bide sanki hic doğum yapmış gibi değilim karnım hala kocaman 😁 hepinize tsk ederim iyi dilekleriniz için sırayla sağlıkla kavusun ins hepiniz 😇🥰
Masallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin insallah gözünüz Aydın

Valla bende ona karar verdim pazartesi ameliyat tetkikleri icin gidicem hastaneye sınırlı sayıda gelinebilir dediler dicem.başka çarem yok cunku birde 5 çocuk 10-12 yetişkin yanı hastanede bekleyecekler gerek yok parça parca görmeye gelirler yeter yapacak başka birsey yok yanı
Ayy tobe tobeee ne isi varmis o kadar insanin hastanede yav.. sen surekli bebek emzirmeye calisacaksin kalkcan yurumeye caliscan kalabalikta nasi olcak. Kesin kararmis de sen 😅😅 gelmesin kimse

Ay cok sukur gozunuz aydin olsun saglikla buyusun bebisiniz insallah 🥰🥰

Ah gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavuştunuz😍😍😍 doğum hikayende ne güzel pozitif😍 inşallah bundan sonra da her şey yolunda gider🙏🏻🥰

Back
X