• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Oh masallah bak bide 3 olmus mudur diyodun kocaman bebis olmus 😊

Sancin kasilman fln var mi cikti mi nst de bir sey??
Sağolasın canım, valla çekenlere soruyorum biz yorum yapamayız diyorlar doktor da bakıyor sadece iyi diyor 🤣 ama benim baktığımdan anladığım iki tane 60 çıkmış gecen hiç yoktu. Ama bu da normal herhalde artık. Doktor kiloyu kendi söylemedi bile cok önemsemiyor o kiloyu ben dedim gecen hafta böyleydi diye,önemli değil o dedi.Bebegin solunum refleksine bakıyor, kalp atisina,dopler akıma falan .Sali günü suyuna ve doplere bakacağım bir daha dedi.Şükür 3 u geçtik, bu hafta deli gibi yedim ,simdi geri diyete gireyim 🤣🤣🤣

Sağolasın canım, valla çekenlere soruyorum biz yorum yapamayız diyorlar doktor da bakıyor sadece iyi diyor 🤣 ama benim baktığımdan anladığım iki tane 60 çıkmış gecen hiç yoktu. Ama bu da normal herhalde artık. Doktor kiloyu kendi söylemedi bile cok önemsemiyor o kiloyu ben dedim gecen hafta böyleydi diye,önemli değil o dedi.Bebegin solunum refleksine bakıyor, kalp atisina,dopler akıma falan .Sali günü suyuna ve doplere bakacağım bir daha dedi.Şükür 3 u geçtik, bu hafta deli gibi yedim ,simdi geri diyete gireyim 🤣🤣🤣
Sizin plesentada kireclenme baslamis mi peki??

Sizin plesentada kireclenme baslamis mi peki??
Öyle bir sey demedi canım, hesaplarda bir oynama olur mu bir iki gün geri alır mi diyorum yok yani adam asla geri adım atmıyor. Sat a göre 39+1 im ,ölçümlere göre 38+3 üm ,doktor bugün halen 37+6 diyor ,çok kararlı :KK48:

Öyle bir sey demedi canım, hesaplarda bir oynama olur mu bir iki gün geri alır mi diyorum yok yani adam asla geri adım atmıyor. Sat a göre 39+1 im ,ölçümlere göre 38+3 üm ,doktor bugün halen 37+6 diyor ,çok kararlı :KK48:
Ela kuş geç döllenmeydi heralde☺️ Bizim normaldi, ölçümler fazla çıkmasına rağmen satı baz aldı hep.
3 kilo oldu mu diye merak ediyordun bak geçmiş bile😍😍 hepimiz sıraya girdik ama bakalım minişlerden sürpriz yapan çıkcak mı😅

Ela kuş geç döllenmeydi heralde☺️ Bizim normaldi, ölçümler fazla çıkmasına rağmen satı baz aldı hep.
3 kilo oldu mu diye merak ediyordun bak geçmiş bile😍😍 hepimiz sıraya girdik ama bakalım minişlerden sürpriz yapan çıkcak mı😅
Evet canım başta geç döllenme kabul ettiği için ,ne ölçümleri ne de sat ı kabul etmiyor ,doktorumuz🥰evet geçen hafta hic kilo almamış görününce panik olmuştum ama doktor icin kilo çok önemli değil, bunu anladım bugün. Sürprizlere açığım ama yok gibi🥰 sağlıkla doğsun kuzularımız artık el mecbur söz onlarda

Maşallah ela hanıma🧿😍 hadi hayırlısı heyecanlı kavuşma yaklaşıyor bildiğin 🐣🐣
Teşekkürler canım, kontrol yok derken baksana, bugün gittim ,salı dedi ,cuma dedi 🥰 zaten asla fotoğraf vermiyor ,doktor bakıyor biz de onun ağzına bakıyoruz

Evet canım başta geç döllenme kabul ettiği için ,ne ölçümleri ne de sat ı kabul etmiyor ,doktorumuz🥰evet geçen hafta hic kilo almamış görününce panik olmuştum ama doktor icin kilo çok önemli değil, bunu anladım bugün. Sürprizlere açığım ama yok gibi🥰 sağlıkla doğsun kuzularımız artık el mecbur söz onlarda
Kilosunda bir gerilik olmadığı sürece genelde normal kabul ediyorlar canım. Çok şükür gayet iyi😌 gelmeye karar verseler şahane olur ama bizde de tık yok🥲 aslında bir tık üzülüyorum zorla çıkaracağız diye ama kısmet artık🤷🏻‍♀️

Ben çok istedim de eşim de doktor da kabul etmiyor 🤣
Bazı hastanelerde yasakmış bana da dün kuzenim söyledi bizim hastanede almıyolar eşi diye, bizde de tam tersi biz bişi demeden doktor girmek isterseniz öneriyoruz hem anneye destek hem de o anı paylaşmak açısından dedi, ama bazılarını kan tutuyormuş falan onlar girmiyor. Bahsettiğim sezeryan doğum, normal doğuma girilmesini doğru bulmuyor benim doktor bayılan babalar oluyormuş eşinin çektği aclara dayanamayıp sonra babayşa uğraşyorız bide diyo🙈

Benim eşim bayılırım diyor ,oğlanın sünnetin de fenalaşmıştı ,girmeyecek

Back
X