• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ah canım benim doğum hikayen nasıl pozitiff😍😍 çok sevindim gözünaydın çok şükür yavruna kavuştun😍😍 bundan sonra ki süreçte hep pozitif ilerler inşallah🧡
Ya iki gün önce hangimiz önce doğuracağız diyordum meğer yaşadıklarım doğum belirtisiymiş dalga geçiyordum işte başıma gelenler 😄çok şükür senin bebek de sağlıkla gelsin 🤍
Maşallah hayırlı ömrü olsun inşallah, işte normal doğumun en güzel yanı, doğum bitince bitiyor ,maşallah ikinize de ,doktor konusunda söylediklerine yüzde yüz katılıyorum
Masaya yürüyerek çıktım masadan yürüyerek indim doğumdan yarım saat sonra yürüyordum gerçekten normal doğum kolay değil ama sezeryan da değil hiçbirimiz kolay anne olmuyoruz süreç bile dokuz ay kendi içinde hem çok güzel hem yıpratıcı ama normal doğumun en güzel yanı bebek çıkıyor ve her şey bitiyor doğumun nerdeyse tüm sıkıntısını orda bırakıyorsunuz ondan sonrası süt meme kaka 😄

Ne kadar güzel anlatmışsın sürecini 🥲 sonunu merakla beklediğim bir kitabı okur gibi okudum gerçekten çok heyecanlıı 😍 3 tanecik minik dikişten bi şey olmaz canım benim önemli olan sen ve bebiş sağlıklısınız ya, sağlıkla kavuştunuz ya sağlıkla da büyüsün inşallahh 😍 ayy resmen sabırsızlandım doğurmak için, bakalım bizim bebiş ne zaman gelicek 🥹
Umarım hepinizinki çok kolay olur bir avazda ☺️O zaten büyülü bir an çocuğu veriyorlar ve her şeyi unutuyorsunuz yeter ki biz sağlıklı olalım onlar sağlıklı olsunlar 💕

Valla bende ona karar verdim pazartesi ameliyat tetkikleri icin gidicem hastaneye sınırlı sayıda gelinebilir dediler dicem.başka çarem yok cunku birde 5 çocuk 10-12 yetişkin yanı hastanede bekleyecekler gerek yok parça parca görmeye gelirler yeter yapacak başka birsey yok yanı
Ay baya fazlaymış ya ne gerek var. Benim annem ,eşim ve oğlum. Komşum var cok yakın ,o zaten hastane personeli.Sehir dışından gelebilirse kardeşim ve gelinimiz gelecek, ama kardeşim benim için cok iyi olacak, ilk doğumda da hep yanımdaydı. Zaten oğlum hastanede cok kalamaz muhtemelen gelinimizle o eve geçerler, kardeşim ev hastane arası gider gelir.Annemle eşim sabit kalır, gece annemi de gönderirim. Iki tane de cok samimi arkadaşım uğrayacak ama onlar kısa keser zaten.Simdilik böyle görünüyor, benimki de kalabalıkmış 🤭ama hepsi ise yarayacak, ailem. Zaten kardesiminki is durumundan pürüz çıkmazsa olacak, belki gelemezler, ama gelirlerse benim için iyi olur

Kizlarrr 😇 anca fırsat bulabildim sabah saatlerinde spinal ile doğum gerceklesti ittirme dışında hiç bir acı ağrı hissetmedim zaten kızımı görünce hersey bitti kilomuz 3600 boyumuz 50 cm emme çalışmaları yapiyoruz ama henüz çok başarılı değiliz insallah basaricaz ama küçük hanım çok güçlü 😁 hersey yolunda giderse yarin taburcuyuz 😇 sürekli yürüyüş halindeyim çok az ağrım var bide sanki hic doğum yapmış gibi değilim karnım hala kocaman 😁 hepinize tsk ederim iyi dilekleriniz için sırayla sağlıkla kavusun ins hepiniz 😇🥰
Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah

Kizlarrr 😇 anca fırsat bulabildim sabah saatlerinde spinal ile doğum gerceklesti ittirme dışında hiç bir acı ağrı hissetmedim zaten kızımı görünce hersey bitti kilomuz 3600 boyumuz 50 cm emme çalışmaları yapiyoruz ama henüz çok başarılı değiliz insallah basaricaz ama küçük hanım çok güçlü 😁 hersey yolunda giderse yarin taburcuyuz 😇 sürekli yürüyüş halindeyim çok az ağrım var bide sanki hic doğum yapmış gibi değilim karnım hala kocaman 😁 hepinize tsk ederim iyi dilekleriniz için sırayla sağlıkla kavusun ins hepiniz 😇🥰
Yaa maşallahh ne güzel gelmiş Venüs hanım 😍 sağlıkla büyüsün inşallahh darısı bekleyenlerimizin başına olsun 🧿💓💓

Maaşallah size 🧿 hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün prenses🎈

Benim kilo alımım durmuş hatta 300 gr falan eksilmişim bakalım doğuma kdar burda kalıcakmı
Bebiş alsa yeter artık bi 3 kg yu bulsak

Kızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyin🙏🏼 Galiba 23 nisan bebesi geliyor ☺️

Kızlar nst iyi çıkmadı bebişin kalp atışları bazen 110 a kadar düşmüş. Yatışım yapıldı sanırım sezaryen olucam bir kaç saate. Nst çekiliyor tekrar. Ama sezo olcakmış gibi kanlar alındı pcr verdik hem stresliyim hem heyecanlı. Dualarınızı eksik etmeyin🙏🏼 Galiba 23 nisan bebesi geliyor ☺️
Sağlıkla gel vinoşumuzz😍😍😍 güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum🥰🥰

Ayy canıım çok duygulandım okuyunca, birden bizim minnoşlardan önce gelmeye kalktı minnoş Vina görüyomusun🥰🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla kavuşun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Kendisi gelmek istemiş en azından.ne güzel günde geliyor bugün benim de doğum günüm gerçekten en güzel gun 😉

Sağlıkla gelsin minnos ne güzel günde gelmek istemiş 😍🤗

Kontrolümüz vardı bugün kızlar. Çok şükür ger şey yolunda 🥰 cuma günü tahliller ve son nst yapilacak. Cumartesi sabah 7 de doğumdayız inşallah 🥰 sabah ilk saatlere ben istedim bu arada ameliyathane daha hijyenik olur kimse girmeden diye düşündüm. Gün de 10 kez hareketini sayacaksın 2 saatte bir çok küçük bir kıpırdama bile olsa bize yeter aksi durumda direkt ara dedi doktor , bunun dışında yapabileceğimiz başka bir şey yokmuş. Bu arada bende çok öksürüyorum. Onu da sorduk. Bebek baskısından dolayı artıyor doğumdan sonra bise kalmaz dedi

Canım ikinizinde hakkında hayırlısı olsun ,hayırla gelsin inşallah

Ah benim minik kuşum sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim 🥰

Back
X