• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Neyse çocuğumu doyurdum şimdi😛 faydalı bişey yaptım hiç değilse yarım gün oruç tuttu da🥰

Ya ben bunları anneme söyledikçe ağzı açık kalıyor yahu diyor herkes her türlü yattı, her isi yaptı, hamilelik bu kadar abartılacak bir sey değil ,abartma diyor bana.Eskiden kim biliyormuş bunları. Simdi tabi ki bilim daha yol gösterici ama çokta takılmamak lazım. Uyusan bile ,bilinçaltın seni o şekilde uzun süre durdurmaz.Tam olmasa da ben de bazen yuzustune yakin pozisyonda yatiyorum çünkü ben normalde tamamen yüzüstü uyuyan biriyim. Allah her şeyi oyle mükemmel yaratmış ki istesekte çoğu zaman onlara zarar veremeyiz.Annem kardeşime 9 aylik hamileyken mutfak dolabının üstünü silmeye çıkmış ve ordan düştü, o gürültüyü hatırlıyorum, düşerken bir sürü darbe de almıştı. Menisküsü halen yırtık mesela ama bu düşme doğumu bile başlatmadı, o kadar sert düştüğü halde.Ha tabi olacaksa oluyor o da gene rabbimin taktiri.Bunlar icin üzme kendini
Çok haklısın canım. Aslında hep fazla araştırmak, teknoloji bizi böyle yapıyor. Yoksa dediğin gibi benim annemde diyor kaç kiloluk kovalarla gezerdik , ne ağır işler yaptım hicbir şey olmadı siz çok narinsiniz falan diye 🤣

Yaaa nasıl uyudun öyleee havaya kalkmadın mı 😂 ben top yutmuş gibiyim ya istesem de yatamam heralde 😂 böyle kazalar için hamile yastığı çok iyi aslında istesen de yatamazsın izin vermez😂 sende de bi şey olmamıştır canım merak etme zaten sıvı içindeler, rahatsız olunca da ortalığı ayağa kaldırıyolar valla bak uyandırmış senii küçük bey 😍
Canım nasılsın bi bakayım dedim doğurdunmu naptın die ama az kalmış maşallah

Çok haklısın canım. Aslında hep fazla araştırmak, teknoloji bizi böyle yapıyor. Yoksa dediğin gibi benim annemde diyor kaç kiloluk kovalarla gezerdik , ne ağır işler yaptım hicbir şey olmadı siz çok narinsiniz falan diye 🤣
Onların durumu da çok normal değil, benimki de çok normal değil 🤭 ben 9 aydır prenses sendromundan çıkamadım ama vallahi bilerek yapmiyorum ,olmuyor yani.

Kızlar eşim bugün bana robot süpürge aldı 🥰 o kadar mutlu oldum ki köpek olan evde şart resmen acı çekiyordum 😂

Kızlar eşim bugün bana robot süpürge aldı 🥰 o kadar mutlu oldum ki köpek olan evde şart resmen acı çekiyordum 😂
Hayırlı olsun canimm :) bana da bebisi öğrenince hediye olarak almış çok iyi bir şey inan. Kahve içerken evin temizlenmesi fena motive :))

Onların durumu da çok normal değil, benimki de çok normal değil 🤭 ben 9 aydır prenses sendromundan çıkamadım ama vallahi bilerek yapmiyorum ,olmuyor yani.
Ben de öyleyim vallahi :) nazlanmıyorum desem de istemsiz nazlanıyorum 🤣 çok şükür eşler anlayışlı. Iyi destek oluyorlar

Gözün aydın valla bende istiyorum hep yerine bişey çıkıyo kalıyo bize şart artık bebekli eve
Cocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin olun 😅😅 cunku cocugun yerde o kadar cok dokuntusu oluyor ki onlari toplamadan robot calistirilmiyor. E onlari toplamiskende kablosuz supurgeyle yarim saatte butun evi supuruyosun 😅

Gözün aydın valla bende istiyorum hep yerine bişey çıkıyo kalıyo bize şart artık bebekli eve
Valla kuzum aynen şart ama xiaominin en ucuzunu alacaktım 2in 1 essantial olanı sorduk adam her yere çarptığını söyledi biz de xiaomi vacuum pro modelini aldık. Sen de alırsan dikkat et lazer modelli haritalayabilenden al.

Hayırlı olsun canimm :) bana da bebisi öğrenince hediye olarak almış çok iyi bir şey inan. Kahve içerken evin temizlenmesi fena motive :))
Aynen kuzum ya ben haftada 2 gün dip köşe yaparım bu günlük olarak üstünden geçer diye düşünüyorum☺️

Valla kuzum aynen şart ama xiaominin en ucuzunu alacaktım 2in 1 essantial olanı sorduk adam her yere çarptığını söyledi biz de xiaomi vacuum pro modelini aldık. Sen de alırsan dikkat et lazer modelli haritalayabilenden al.
Bendede xiaomi mop pro p var gayet iş görüyor 1,5 senedir. Hergün çalışıyor kuzum😄

Cocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin olun 😅😅 cunku cocugun yerde o kadar cok dokuntusu oluyor ki onlari toplamadan robot calistirilmiyor. E onlari toplamiskende kablosuz supurgeyle yarim saatte butun evi supuruyosun 😅
Valla dyson diyorsan ona daha var tatlım o çok pahalı 😂

Eklentiler

• FF6FC59D-D6CA-4247-B1EF-4F929AE6C912.png
    FF6FC59D-D6CA-4247-B1EF-4F929AE6C912.png
    149,7 KB · Görüntüleme: 43

Tabi tabi o var ya elim ayağım hatta ben robot alacakken bunu aldım ama hergün şükrediyorum kızım bile öğrendi ufak bişey dökülüyo bazen annemm şimdi şurası için eline aldı bütün evi gezecek diyo😂😂

Bir de şu eşimin inadını kırsam asla kabul etmiyor o aletin geçerli bir temizlik yapabildiğine 😡 bu kadar kullanan kadın yalanmı atacak diyorum, e kimse kazıklandım diyemiyor tabi diyo😂😂

Back