Gezersin tabi yaaabartmislar soyleyenler. Sadece emme doneminde 2 saatte bi vs emmek istedigi icin ve bir de bez degistirme durumu olunca o kisitliyor insani. Her yerde mukemmel bebek odalari olmuyor. Bazen azicik oluyor bebek odalari yetmiyor sira bekliyorsun
He bi de cocuk olunca cocugum mutlu olsun onu gezdirelim sevinsin vs diye genelde cocugun hosuna gidecek yerlere gidiyosun oteli vs bile ona gore seciyor insan artik
Gezen gezer yani cocuklar seviyor gezmeyi
Benim eşim bebeğe hasret. Daha doğrusu baba olmaya çok hevesli. Babası eşim 6 yaşındayken vefat etmiş.Hahaha yok kuzum ya bilinen bir gerçekabloşlarımın ikiside baldır.
Ben eşime yeni evimizin yatak odasında geçen seksüel geyik yapıyorumikinciye kısmet burası fln die. Ben kendime başka oda yapayım bari diyor adam birinci doğmadan doydu çoluk çocuğa.
bir çocukla geziliyorda iki çocukla gezilmiyor ikiside küçükse gerçekten
Canım benim hayırlı uğurlu olsun, umarım ikinizde iyisinizdir. Sağlıklı, güzel haberlerinizi bekliyoruzMakineye bağlı değil sadece oksijen desteği veriliyormuş ben de spinal sezeryan oldum
Güle güle giysin çok güzellerKızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2
Bnmkide hevesliydi adamı nazımla bezdirdim herhaldeBenim eşim bebeğe hasret. Daha doğrusu baba olmaya çok hevesli. Babası eşim 6 yaşındayken vefat etmiş.
Bakalım bebekler doğunca ne düşünüp, neler isteyecekler
Teşekkür ederim inşallahhGüle güle giysin çok güzeller
Nerden yaptırdınız acaba
Maşallah bir an önce toparlanıp annesini yanına gelecek bigemcim inşallahKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
2120 grMaşallah bir an önce toparlanıp annesini yanına gelecek bigemcim inşallahbu arada kaç kilo doğdu
Yaa insallah bi an once kizinda gelir evinize cok sukur durumu iyiymisKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Yaa çok duygulandım okurkenKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Eldiven şapka çorap istedilerYaa insallah bi an once kizinda gelir evinize cok sukur durumu iyiymiscok sevindik iyi olmaniza
Grubumuzun aceleci bidiklari
Bebise kiyafet giydiriyorlar mi yogun bakimda?
Maşallah kuzuya ,kac kilo doğdu canımKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Ah canım benim bigemtoş ne kadar güçlü bak doktor bile şaşırmış maşallah onaKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?