Oohh bizde bu hafta hep geç yatıp geç uyandıkKızlar bugün çok tembel bi günümdüsabah kahvaltıdan sonra bi posta daha uyuduk eşimle, bebiş olunca uyuyamayız diye gece de uyuyamamıştım iyi geldi vinoş da çok usluydu biz uyurken. Şimdi dışarı çıktık ya o da kuduruyo içerde
Sizden naberrrr nasıl geçiyo haftasonuu
Canım ben böyle tercih ettim. Kalmalı bir yere gittiğimizde de iyi olur diye. Doğduktan sonra ihtiyaca göre 1 tane sırt çantası şeklinde olanlardan alabilirim diye düşündüm.Kızlar aldığınız çantaları paylaşabilir misiniz ,rica etsem
32+6 2120 grMaşallah kuzuya ,kac kilo doğdu canım
Iyi maşallah çok küçükte değil, güzel kızımız32+6 2120 gr
Oyyyy tam bir kabus ıspanak yıkamakOohh bizde bu hafta hep geç yatıp geç uyandıkdoğurana kadar hiç bitmeyecek sanırım bebek olunca yapamayızlar
Benim eşim cumartesi günleri de çalışıyor ve bu hafta öğlen mesaisindeydi ben de koca gün ıspanak yıkadımsanırım bu sondu bir daha doğurana kadar ıspanak almayı düşünmüyorum alırsamda temizlenmiş alırım
Canım çok şükür her şey yolunda, kilosu da gayet güzel inşallah en kısa zamanda mis kokusuyla kucağına da gelecekKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Çabucak toparlayıp gelecek meleğin. Ne güzel atlattım bak bu süreci. Çok şükür biraz zorlu ama her şey yolunda. Hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla büyüsün inşallah canımKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Maşallah Bigem’e inşallah tez zamanda evinize gelir tatlış kızın32+6 2120 gr
Kızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Gözünüz aydınKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Okurken duygulandım resmen grubumuzun ilk annesiKızlar bugün taburcu oldum eve geldim süt sağdım şimdi bi uzandım size yazayım dedim. Bebek yoğun bakımda hala ama durumu iyi 1 yada 2 hafta tutulacak durumuna göre. Doğum hikayem şöyle oldu ben uykucu 11.30da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra klasik koltuğuma geçip oturacaktım oturma odasına girince foş diye bişi geldi banyoya gittim hemen külotum komple ıslanmıştı sonra yürüdükçe gelmeye devam etti hemen Denizli’ye yola çıktık önce doktorun muayenesine gittik ultrasonda baktı su çok az kalmıştı kalp atışları iyiydi alttan muayene de etti 3cm açılma vardı bunun artık geri dönüşü olmadığını söyledi ayrıca normal doğum olmayacağını çünkü bebek küçük olduğu için doğum kanalında yorulur zora girer dedi en korktuğum şeyle karşı karşıya geldim sezeryan sonra genel mi spinal mi istiyorsun sen karar ver spinalde bebeği acil yoğun bakıma göndermek zorunda kalırsak gösteremeyebilirim tıbbi durumdan dolayı yanlış anlama dedi. Ben yine de spinal istedim çünkü diğerinde uyanma kısmı sıkıntılı oluyor diye okudum hep ama doktora dedim benimle sohbet edin bir de dikişe geçince beni azıcık uyutuverin dedim o şekilde gittik hastaneye. Hiçbir eşyamız hazır değildi sadece bebişin kıyafetleri yıkanık ütülenik sepette duruyordu eşim hemen birkaç bişi almaya gitti ben ameliyathaneye gittiğimde kilodan dolayı önce belden vuracağı iğne yerini omuru göremedi sonra Allahtan buldu yoksa genele dönecekti anestezi doktoru matrak bi adamdı sana bi şarkı açalım dediler tarkandan geççek açın dedim açtı sohbet falan iyi geçti kızım da doğunca çok güzel ağladı doktor maşallah durumunu iyi görünce bana gösterdi fotoğraf da çektiler bizi. İlk yürüyüş de iyi geçti gecesinde de gazım rahat çıktı. Şimdi sızı şeklinde var ama o kadar olur tabi. Dün hastanede oradaki süt pompasını kullandık göğüs ucu kremini de alıp gel demeyi unutunca eşime yara gibi oldu siz siz olun mutlaka koyun çantanıza ve depend süper hala kullanıyorum çünkü külotla uğraşmak istemedi canım hala onunla devam ediyorum. Süt sağ ver döngüsünde geçiyor. Bu sevgi olmasa annelere Allah tarafından gelen bu merhamet olmasa gerçekten yapılacak iş değil ama çok güzel ve bambaşka bir his senin canından can olması. İnşallah sizler vaktinde kavuşursunuz. Sezeryandan da korkmayın sakın. Ve güzel kızıma dualar gönderin her gün daha da iyiye gitsin ve bir an önce yanımıza gelsin.
Bulunduğum ilde hava mis iki gündür resmen sokaktan gelmedimGünaydınnnnnnnnn ,ramazan öncesi son hafta sonu ,bugün kahvaltıya mi gitsek bilemedim. Bir sey de yiyemiyorum ama neysebakalım günlükte neler var
Hemen aldğm eğitimlerden anlatıyorumSağolun kızlar hepiniz göğüslerim de ödemlendi bu sezaryenden dolayıdır normaldir dimi
Ayy süpersin yaa canımsın çok teşekkür ederimHemen aldğm eğitimlerden anlatıyorum
Kuzum su kaynatıyon havluyu ıslıyorsun sıcak suyla. ilk önce sıcak kompres. Sonra zeytnyağı ile masaj. Sonra yine geçmezse bi de buna masajdan snra soğuk kompres ekleyerek günde üç kere falan yapabilirsin. Sezeryanla alakası yok. Lenfler süt bezlerini yabancı gibi algılayıp şişiyormuş ilk süt geldiği günlerde.
Canım sıcak duş cok iyi geliyor gerisi deAyy süpersin yaa canımsın çok teşekkür ederim
Hey maşallahBulunduğum ilde hava mis iki gündür resmen sokaktan gelmedimdün sabah sekizde çıktım akşam onda girdim. Aralarda üç kere eve uğrayıp üstümü değiştirdim sahne sanatçısı gibisn diyor eşim kostüm değiştirip tekrar çıkıyorsun şimdide mis gibi uyandım bir kahvaltı sonra doğa yürüyüşü tırmanış akabinde mangal
Uykusuzluktan o kadar yorgundum ki dün geldiğimde yapamadım duş bugün yapacağım inşallahCanım sıcak duş cok iyi geliyor gerisi deKadindiyorki daha güzel anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?