- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Kaloriyide yeriz bizAman yerim bol bol boşver kaloriyiyiyip kilo almayız biz
ben evlenmek istemezdim ama anne olmak istiyordm hep. Allah beni bunla sınar diyede korkardımErtelesekte aynı süreci yaşayacağız ertelemesektehem yaş ne kadar erken olursa o kadar daha kolay oluyormuş canım
Her yer cıvıl cıvıl olcak, havalar sıcacık, günler upuzuunn bence güzel olcak her şey
Tovbe estagfurullah bugun nerdeyse kendim de doguruyorum sandim bacim vallahi butun gunum hastanede gecti meger benim kiz dikis yerime sokmus kafayi kivrandirmis beniE
Etkili dilin varmış kuzumbundan sonra duaları sana yaptıralım
2 gün önce saat akşam 11 de hadi sinemaya gidelim dedik gittik , çıkışta saate baktım 2. Biz bunu son kez yapıyoruz biliyorsun di mi dedim eşime . Ikimiz de bi gerildikCanım dün eşim ben keyifle oturcam bişeyler içicem dedi neyse masayı kurduk sohbet muhabbet müzik fln açtık. Eğleşiyoruz bi an durdum ve belki böyle bir etkinliği bile uzun süre yapamayacağız dedmdank etti.
Bi yandan gelsin istiyor insan bi yandan korkulu bir bekleyişhiç bişey eskisi gibi olmayacak
Anneanne babannelere atar kaçarız en kötü ya azıcık büyüsnlerde2 gün önce saat akşam 11 de hadi sinemaya gidelim dedik gittik , çıkışta saate baktım 2. Biz bunu son kez yapıyoruz biliyorsun di mi dedim eşime . Ikimiz de bi gerildiknapalim canım. Evimizde sinema ortamı kurar 2 saati 4 saatte izleriz en kötü. Sağlıkla gelsinler de
Ilk doğumun üstünden ne kadar geçti ki ,AllahallahTovbe estagfurullah bugun nerdeyse kendim de doguruyorum sandim bacim vallahi butun gunum hastanede gecti meger benim kiz dikis yerime sokmus kafayi kivrandirmis beni
Benim de korkumdu, hemen olmaması çok zordu ama çok şükür rabbim nasip ettiKaloriyide yeriz biz
ben evlenmek istemezdim ama anne olmak istiyordm hep. Allah beni bunla sınar diyede korkardımşükür rabbime. Bundan snra bireysel hayat out, türküsel hayat in
Annemn ilk babamın üçüncü
eşime sürekli ikinci çocuk geyiği yapıyorum şimdiden geriyorm adamıBenim de korkumdu, hemen olmaması çok zordu ama çok şükür rabbim nasip etti
Artık tam bir çekirdek aile olacağız
Amannnn resmen aile meselesine bodoslama dalmışımAnnemn ilk babamın üçüncü
Üç kız kardeşiz kuzum en büyüğümüzün annesi farklı
eşime sürekli ikinci çocuk geyiği yapıyorum şimdiden geriyorm adamı
Benim çevremdeki herkes son özgür günlerini güzel geçir diye gözümü korkutuyorAnneanne babannelere atar kaçarız en kötü ya azıcık büyüsnlerdeablam iki çocuk büyüttü yıllardır herşeyi yarım yamalak izliyorm hiç bişeyi tam izleyemedim diye dertleniyordu geçen
Vallahi oglum 4.5 yasinda kisa bir zamanda gecmedi orası tahribatlı normal dogum yapmadigin icin dedi kafasıyla baskı yapıyor uzanip gerindikce sezeryanlilarda bu acı ve baskı durumu daha ağır yasaniyor suan kafasi tam dikisin oldugu yerde gerindikce bası yapıyor dediIlk doğumun üstünden ne kadar geçti ki ,Allahallah
Gezersin tabi yaaBenim çevremdeki herkes son özgür günlerini güzel geçir diye gözümü korkutuyorçocukla da gezerim ben diyorum ama lafta kalabilir tabiii
Ay bu benim eşim doğsun arayı açmadan 1 tane daha yapalım beraber büyüsünler diyorAnnemn ilk babamın üçüncü
Üç kız kardeşiz kuzum en büyüğümüzün annesi farklı
eşime sürekli ikinci çocuk geyiği yapıyorum şimdiden geriyorm adamı
Hahaha yok kuzum ya bilinen bir gerçekAmannnn resmen aile meselesine bodoslama dalmışımoyyy yerim güzel aileni
İkinci çocuk geyiği bizde de var ahaha eşim de diyo ki dur bi ilkini başaralım bi
Ben eşime yeni evimizin yatak odasında geçen seksüel geyik yapıyorumAy bu benim eşim doğsun arayı açmadan 1 tane daha yapalım beraber büyüsünler diyorsanki kendi kendilerine büyüyecekler
Dedim oğluşum doğsun da bakalım 2.yi isteyecek misin
bir çocukla geziliyorda iki çocukla gezilmiyor ikiside küçükse gerçektenBenim çevremdeki herkes son özgür günlerini güzel geçir diye gözümü korkutuyorçocukla da gezerim ben diyorum ama lafta kalabilir tabiii
Ay bi de çocuğu resmen karnımdan doğurdum daha doğrusu kendi pıt diye çıkıverdiKızlar rüyamda bebeğime kavuşmuştum
Allahım o kadar güzeldi ki. Simsiyah uzun bir sürü saçı vardı. Yüzünü net göremedim arka yandan kıza benziyor gibiydi ama olsun
Saç rengini ve saçları olcak mı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?