2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aman yerim bol bol boşver kaloriyi yiyip kilo almayız biz
Kaloriyide yeriz biz
ben evlenmek istemezdim ama anne olmak istiyordm hep. Allah beni bunla sınar diyede korkardım şükür rabbime. Bundan snra bireysel hayat out, türküsel hayat in

Kızlar ben bu eşimi boğuvercem gari hasta oldu yine gönderdim acile covid testi yapmışlar üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş şimdi panikle bekliyorum sonucu

2 gün önce saat akşam 11 de hadi sinemaya gidelim dedik gittik , çıkışta saate baktım 2. Biz bunu son kez yapıyoruz biliyorsun di mi dedim eşime . Ikimiz de bi gerildik napalim canım. Evimizde sinema ortamı kurar 2 saati 4 saatte izleriz en kötü. Sağlıkla gelsinler de

Anneanne babannelere atar kaçarız en kötü ya azıcık büyüsnlerde ablam iki çocuk büyüttü yıllardır herşeyi yarım yamalak izliyorm hiç bişeyi tam izleyemedim diye dertleniyordu geçen

Tovbe estagfurullah bugun nerdeyse kendim de doguruyorum sandim bacim vallahi butun gunum hastanede gecti meger benim kiz dikis yerime sokmus kafayi kivrandirmis beni
Ilk doğumun üstünden ne kadar geçti ki ,Allahallah

Anneanne babannelere atar kaçarız en kötü ya azıcık büyüsnlerde ablam iki çocuk büyüttü yıllardır herşeyi yarım yamalak izliyorm hiç bişeyi tam izleyemedim diye dertleniyordu geçen
Aaaa ablanın bebişleri mi vardı kızzzz ben de senin annenin ilk ananeliği sanıyorum N Neess le karıştırdım heralde

Kaloriyide yeriz biz

ben evlenmek istemezdim ama anne olmak istiyordm hep. Allah beni bunla sınar diyede korkardım şükür rabbime. Bundan snra bireysel hayat out, türküsel hayat in
Benim de korkumdu, hemen olmaması çok zordu ama çok şükür rabbim nasip etti
Artık tam bir çekirdek aile olacağız

Aaaa ablanın bebişleri mi vardı kızzzz ben de senin annenin ilk ananeliği sanıyorum N Neess le karıştırdım heralde
Annemn ilk babamın üçüncü
Üç kız kardeşiz kuzum en büyüğümüzün annesi farklı
Benim de korkumdu, hemen olmaması çok zordu ama çok şükür rabbim nasip etti
Artık tam bir çekirdek aile olacağız
eşime sürekli ikinci çocuk geyiği yapıyorum şimdiden geriyorm adamı

Amannnn resmen aile meselesine bodoslama dalmışım oyyy yerim güzel aileni
İkinci çocuk geyiği bizde de var ahaha eşim de diyo ki dur bi ilkini başaralım bi

Benim çevremdeki herkes son özgür günlerini güzel geçir diye gözümü korkutuyor çocukla da gezerim ben diyorum ama lafta kalabilir tabiii

Ilk doğumun üstünden ne kadar geçti ki ,Allahallah
Vallahi oglum 4.5 yasinda kisa bir zamanda gecmedi orası tahribatlı normal dogum yapmadigin icin dedi kafasıyla baskı yapıyor uzanip gerindikce sezeryanlilarda bu acı ve baskı durumu daha ağır yasaniyor suan kafasi tam dikisin oldugu yerde gerindikce bası yapıyor dedi

Benim çevremdeki herkes son özgür günlerini güzel geçir diye gözümü korkutuyor çocukla da gezerim ben diyorum ama lafta kalabilir tabiii
Gezersin tabi yaa abartmislar soyleyenler. Sadece emme doneminde 2 saatte bi vs emmek istedigi icin ve bir de bez degistirme durumu olunca o kisitliyor insani. Her yerde mukemmel bebek odalari olmuyor. Bazen azicik oluyor bebek odalari yetmiyor sira bekliyorsun

He bi de cocuk olunca cocugum mutlu olsun onu gezdirelim sevinsin vs diye genelde cocugun hosuna gidecek yerlere gidiyosun oteli vs bile ona gore seciyor insan artik

Gezen gezer yani cocuklar seviyor gezmeyi

Ay bu benim eşim doğsun arayı açmadan 1 tane daha yapalım beraber büyüsünler diyor sanki kendi kendilerine büyüyecekler
Dedim oğluşum doğsun da bakalım 2.yi isteyecek misin

Amannnn resmen aile meselesine bodoslama dalmışım oyyy yerim güzel aileni
İkinci çocuk geyiği bizde de var ahaha eşim de diyo ki dur bi ilkini başaralım bi
Hahaha yok kuzum ya bilinen bir gerçek abloşlarımın ikiside baldır.
Ay bu benim eşim doğsun arayı açmadan 1 tane daha yapalım beraber büyüsünler diyor sanki kendi kendilerine büyüyecekler
Dedim oğluşum doğsun da bakalım 2.yi isteyecek misin
Ben eşime yeni evimizin yatak odasında geçen seksüel geyik yapıyorum ikinciye kısmet burası fln die. Ben kendime başka oda yapayım bari diyor adam birinci doğmadan doydu çoluk çocuğa.
bir çocukla geziliyorda iki çocukla gezilmiyor ikiside küçükse gerçekten

Kızlar rüyamda bebeğime kavuşmuştum
Allahım o kadar güzeldi ki. Simsiyah uzun bir sürü saçı vardı. Yüzünü net göremedim arka yandan kıza benziyor gibiydi ama olsun
Saç rengini ve saçları olcak mı çok merak ediyorum

Ay bi de çocuğu resmen karnımdan doğurdum daha doğrusu kendi pıt diye çıkıverdi
1 haftadır her gün hiç durmuyor, göbeğimden çıkacak gibi diyordum eşime bilinçaltıma o geçmiş heralde sezaryenin doğal olanını yaşadım resmen göbek derim incecikti önce çok net minik ellerini ayaklarını gördük dışardan sonra göbeğim yırtıldı bebek çıktı nasıl böyle şeyler görebiliyoruz allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…