Oooo hemen yap ,böyle gir altina sıcak sıcak, yeniden doğmuş gibi olacaksın, hemen sütün daha iyi gelecekUykusuzluktan o kadar yorgundum ki dün geldiğimde yapamadım duş bugün yapacağım inşallah
Ne tırmanışı kızz delirtme biziBulunduğum ilde hava mis iki gündür resmen sokaktan gelmedimdün sabah sekizde çıktım akşam onda girdim. Aralarda üç kere eve uğrayıp üstümü değiştirdim sahne sanatçısı gibisn diyor eşim kostüm değiştirip tekrar çıkıyorsun şimdide mis gibi uyandım bir kahvaltı sonra doğa yürüyüşü tırmanış akabinde mangal
Yaaa bigemciğimi çok iyi anlıyorum bir koç burcu olarakBigemtoş grubun ablası olmaya karar verdi ya kızımın burcu Koç yükseleni Aslan oldu ikisi de öncü burçben de koçum ama öncü olma özelliğini pek taşımam benim kız gelmek istedi geldi
Hahaha ben çok fazla gaza geldm iki günde işe başlamadan herşeyi yapmak istiyormNe tırmanışı kızz delirtme biziuslu dur düz düz yürü
Günaydın kızlarr biz de kahvaltıya gidiyoruz önümüz ramazan ya belki bebiksiz dışarda son kahvaltımızdır diyerektenben bu son son diyerek her istediğimi yaptırcam heralde ahahssh son bi tatile mi gitsek acaba
Sizi sabırsızlarYaaa bigemciğimi çok iyi anlıyorum bir koç burcu olarakbizim ne zaman geliceğimize kimse karar veremez!! Ben de erken ve 2250 doğmuş biri olarak
Yaa bu kızı kim tutabilirdi kiiim hem tüp bebek pıt diye tutundu, hem o kadar kanamaya dayandı ahh benim mücadeleci bigemciğim güçlü kız
Canım sıcak duşa girip göğüslerine masaj yapabilirsin. Duşta masaj hem süt inişini kolaylaştırıyor, hem de tıkanıklık ödeme, bezelere iyi geliyor.Sağolun kızlar hepiniz göğüslerim de ödemlendi bu sezaryenden dolayıdır normaldir dimi
Sağolun kızlar hepiniz göğüslerim de ödemlendi bu sezaryenden dolayıdır normaldir dimi
Ödem degildir canim o dogumdan 2 3 gun sonra süt pik yapiyor bu nokta cok onemli nekadar sagarsan okadar sut ihtiyaci var diye gogus uretmeye devam eder bol bol sag cok sutun olsun insallahSağolun kızlar hepiniz göğüslerim de ödemlendi bu sezaryenden dolayıdır normaldir dimi
Bebişiniz nasılBigemtoş grubun ablası olmaya karar verdi ya kızımın burcu Koç yükseleni Aslan oldu ikisi de öncü burçben de koçum ama öncü olma özelliğini pek taşımam benim kız gelmek istedi geldi
Herkes listesindeki sonlara tik atsınGünaydın kızlar
Bugün biz de mangala davetliyiz
Ramazandan önce son çıkış
Hava bu hafta şahane ısınıyor son kez yapılacaklar yapılsınn
Oooy vallahi ya bizde doğum yaklaşmadan bi tatil planlasak havalar ısınmışken diyoruz ama çokta ertelememek lazım sanrm yksaaa doğuracaaaaazHerkes listesindeki sonlara tik atsın
Ay hava ısınınca içim kıpır kıpır oldu benim. Çok güzel zamanda doğucak bebişlerimiz
Kız kıza gidelim hahahaOooy vallahi ya bizde doğum yaklaşmadan bi tatil planlasak havalar ısınmışken diyoruz ama çokta ertelememek lazım sanrm yksaaa doğuracaaaaaz
Ayy bende oyleeeeNe tırmanışı kızz delirtme biziuslu dur düz düz yürü
Günaydın kızlarr biz de kahvaltıya gidiyoruz önümüz ramazan ya belki bebiksiz dışarda son kahvaltımızdır diyerektenben bu son son diyerek her istediğimi yaptırcam heralde ahahssh son bi tatile mi gitsek acaba
Bende günü onbin adımla kapattm şu an, yorgunluuuukSabahın 7sinde gezme planı yazan bendim ,evden çıkmayı bırak, yataktan çıkmadım. Cok melankolik bir gündü benim için, bilmiyorum içim patladı, halen de devam
Masallah sana ben 4 bin yürüyüş, o da sabah ki ,sonra sadece yattımBende günü onbin adımla kapattm şu an, yorgunluuuukbel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?