- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Toplamdaaaa bu son aldigim 3 kiloyuda ekleyince 9 kilo ediyor. Ama sanmiyorum ya 2 haftada 3 kilo almamisimdir. Sabah kahvaltiyi iyi yapmıştim onun agirligida vardir. Bakalim 10 gun sonra gidince ne cikacak o zaman anlasilirMaşallah büyümüş, aferin kuzuya.Toplamda kaç aldın ki canım
Buyumustur buyumustur. Artik daha hizli buyuyorlar.Tontiş hanıma maşallahbenim oğluşta 10 gün önce 2533 grdı. Salı kontrol bakalım büyüdü mü günüyle uyumlu mu kaldı
Bu arada tuvalet olayını sordun mu acaba doktora?
Aman yerim bol bol boşver kaloriyiÇok kalorili diince baktım kuzum tanesi 43 kaloriymiş yuh dedm gerçekten kalorili5 tanesi ülker çikolatalı gofret yada karam kalorisinde bende gerekli haftaları bekliyorm benm daha çok var ramazanda stoklarm hurmaları.
Ah canım iyi olmanıza çok sevindim, en kısa sürede de birlikte çıkıcaksınız hastaneden. Ayyy sabırsız bigemciiim grubun ablası olduKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Aman yerim bol bol boşver kaloriyiyiyip kilo almayız biz
Yok yok hamilelikte aldıkYiyip kilo almayan sizleri dovebilir miyiz
Aynı gün doktora gitmişiz benzer şeyleri duymuşuzToplamdaaaa bu son aldigim 3 kiloyuda ekleyince 9 kilo ediyor. Ama sanmiyorum ya 2 haftada 3 kilo almamisimdir. Sabah kahvaltiyi iyi yapmıştim onun agirligida vardir. Bakalim 10 gun sonra gidince ne cikacak o zaman anlasilir
Buyumustur buyumustur. Artik daha hizli buyuyorlar.
Tuvalet olayini soyledim iyi ne guzel dedisasirdi hatta. Bebek cunku kafasi girmis o rahim agzina dogru baya asagidaydi kafasi. Boyleyken baski olur aslinda tuvalet arasinda mekik dokursun falan dedi. Dedim dun döndü bence daha doktorda oyledir o zaman dedi.
dun aksama kadar hickiriklari hareketleri fln cok yukardaydi cunku dun aksam baktim kasikta hickiriyo, a haaa dedim donmus. Bugunde doktor baya kasiktaki kemigin oraya dogru zorladi kafa olcusunu alabilmek icin. Baya asagida dikkat et dedi
Bende oyle olacagim galiba daha yeni döndüğü icin ben cok anlayamadim daha, bakalimAynı gün doktora gitmişiz benzer şeyleri duymuşuzçok ilginç benim de önceki gittiğimde dönmemişti hatta bu haftalarda dönmesini bekleriz ama doğuma kadar yolu var demişti doktor ama bu sefer gittiğimde hem dönmüş hem de rahme yaklaşmış baskı yapıyor ağrın sızın bebeğin baskısından zaten tuvalet olayını hiç söylemiyorum üç gram şey için dakika başı tuvalete taşınıyorum ya ben alıştım artık
Ertelesekte aynı süreci yaşayacağız ertelemesekteDüzen oturtmak çok gözümde büyüyor gerçektenanalara büyük yük düşüyor. Babalar daha pasif rolde. Allah bize güç kuvvet versn 30 umdayım artık dahada erteleyemezdm bunu
Ah bakalım bundan sonra nasıl hissedeceksinToplamdaaaa bu son aldigim 3 kiloyuda ekleyince 9 kilo ediyor. Ama sanmiyorum ya 2 haftada 3 kilo almamisimdir. Sabah kahvaltiyi iyi yapmıştim onun agirligida vardir. Bakalim 10 gun sonra gidince ne cikacak o zaman anlasilir
Tuvalet olayini soyledim iyi ne guzel dedisasirdi hatta. Bebek cunku kafasi girmis o rahim agzina dogru baya asagidaydi kafasi. Boyleyken baski olur aslinda tuvalet arasinda mekik dokursun falan dedi. Dedim dun döndü bence daha doktorda oyledir o zaman dedi.
dun aksama kadar hickiriklari hareketleri fln cok yukardaydi cunku dun aksam baktim kasikta hickiriyo, a haaa dedim donmus. Bugunde doktor baya kasiktaki kemigin oraya dogru zorladi kafa olcusunu alabilmek icin. Baya asagida dikkat et dedi
Aslında totalde çokta almamışsın ama niye kızdı ki ,neyse kızarsa kızsınToplamdaaaa bu son aldigim 3 kiloyuda ekleyince 9 kilo ediyor. Ama sanmiyorum ya 2 haftada 3 kilo almamisimdir. Sabah kahvaltiyi iyi yapmıştim onun agirligida vardir. Bakalim 10 gun sonra gidince ne cikacak o zaman anlasilir
Ya kafa asagiya inince o rahim agzina yerlesince ayaklari kollari yukarilarda serbest dolasiyor yaAh bakalım bundan sonra nasıl hissedeceksinbenim hıçkırıklar hep bambaşka yerlerde oluyor benim ki nerde napıyo acaba ay çok merak ettim
Ayyyy bende oyleeee. Benim kizimda 3 bucuk yasinda bide. Kardesinin odasini yerlestirirken falan nasil boyle merak mi ediyoo kiskaniyo muu bilmiyorum. Degisik davranislar sergiliyor.Ben de 2.çocukla nasıl olacağım onun paniği sardı.Oğlum büyüdü çok şükür 8 oldu ,uykular ,tuvalet ,1.sınıf hepsini bitirmiştik.Memlekete gidince arkadaşımda kalacağım bir gün, dün onu konuştuk, sonra dedim ki ay ben nasıl kalacağım 2 çocukla, birden çok korktum.Eakiden 1 taneydi simdi sanki yetisemeyeceğim korkusu sardı beni.Çok paniğim öyle böyle değil. Sanırım gurbette olmanın da etkisi var bu durumda.Ya ikisinin de ayni anda bana ihtiyacı olursamesela 16 nisan da oğlumun Bilsem sınavı var ,gitmek zorundayım, ya gidemezsem doğum olursa diyorum.Sonra Nisan ın sonunda iki gösterisi var ,gitmezsem çok üzülür, zaten çok duygusal ,ayyy kac gecedir bunları düşünüyorum mesela ,nasıl olacak.Ay ne bileyim yaaaa korkuyorum.
Totalde cok almadim ama 2 haftada 3 kilo almama kizdi. Benim sekerim var bide. Bu demek oluyor ki 2 haftadadir hic dikkat etmemisimAslında totalde çokta almamışsın ama niye kızdı ki ,neyse kızarsa kızsın
Hayırlı olsunn canıma, oh ne güzel ikiniz de iyisiniz. Çok şükür. Çok sevindimKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Cok duygulandımm günümüz de aynı, çok şükür sağlıkla gelmiş minikkuş güle güle büyütün bebişinizi hayırlı olsun inşallah bir an önce yanınıza da gelirKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Musait olunca kendini iyi hissedince ayrintili anlat hikayeni olur mu yani anlatirsan cok sevinirizKızlar tek tek etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim sağolun
Toparlanayım yazarım tabi canım burda kader yoldaşı olduk birbirimize bana iyi geliyorsunuzMusait olunca kendini iyi hissedince ayrintili anlat hikayeni olur mu yani anlatirsan cok sevinirizhem anlatmak sana iyi gelir anlattikca rahatlarsin. Hem bizlere ışık olursun
Ah ben onların duruşlarını yicemYa kafa asagiya inince o rahim agzina yerlesince ayaklari kollari yukarilarda serbest dolasiyor yao yuzden her yerde hissediyoruz hareketleri. Cunku bende bugun doktordayken her yerde hissettim hareketlerini. Onceden kafayla ayaklar ayni yerdeydi simdi kafa asagida ayaklar tepede. Yazik yaa tepetaklak duruyorlar
Hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın hemen yanına gelsin sağlıkla inşallahKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Ben dedim agzimi esek arilari sokaydiSabah kim demişti iyi gidiyoruz diye
Etkili dilin varmış kuzumBen dedim agzimi esek arilari sokaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?