2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Maşallah büyümüş, aferin kuzuya.Toplamda kaç aldın ki canım
Toplamdaaaa bu son aldigim 3 kiloyuda ekleyince 9 kilo ediyor. Ama sanmiyorum ya 2 haftada 3 kilo almamisimdir. Sabah kahvaltiyi iyi yapmıştim onun agirligida vardir. Bakalim 10 gun sonra gidince ne cikacak o zaman anlasilir
Tontiş hanıma maşallah benim oğluşta 10 gün önce 2533 grdı. Salı kontrol bakalım büyüdü mü günüyle uyumlu mu kaldı
Bu arada tuvalet olayını sordun mu acaba doktora?
Buyumustur buyumustur. Artik daha hizli buyuyorlar.
Tuvalet olayini soyledim iyi ne guzel dedi sasirdi hatta. Bebek cunku kafasi girmis o rahim agzina dogru baya asagidaydi kafasi. Boyleyken baski olur aslinda tuvalet arasinda mekik dokursun falan dedi. Dedim dun döndü bence daha doktorda oyledir o zaman dedi.
dun aksama kadar hickiriklari hareketleri fln cok yukardaydi cunku dun aksam baktim kasikta hickiriyo, a haaa dedim donmus. Bugunde doktor baya kasiktaki kemigin oraya dogru zorladi kafa olcusunu alabilmek icin. Baya asagida dikkat et dedi

Çok kalorili diince baktım kuzum tanesi 43 kaloriymiş yuh dedm gerçekten kalorili 5 tanesi ülker çikolatalı gofret yada karam kalorisinde bende gerekli haftaları bekliyorm benm daha çok var ramazanda stoklarm hurmaları.
Aman yerim bol bol boşver kaloriyi yiyip kilo almayız biz
Kızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Ah canım iyi olmanıza çok sevindim, en kısa sürede de birlikte çıkıcaksınız hastaneden. Ayyy sabırsız bigemciiim grubun ablası oldu ömrü güzel olsun inşallah

Aynı gün doktora gitmişiz benzer şeyleri duymuşuz çok ilginç benim de önceki gittiğimde dönmemişti hatta bu haftalarda dönmesini bekleriz ama doğuma kadar yolu var demişti doktor ama bu sefer gittiğimde hem dönmüş hem de rahme yaklaşmış baskı yapıyor ağrın sızın bebeğin baskısından zaten tuvalet olayını hiç söylemiyorum üç gram şey için dakika başı tuvalete taşınıyorum ya ben alıştım artık

Bende oyle olacagim galiba daha yeni döndüğü icin ben cok anlayamadim daha, bakalim

Düzen oturtmak çok gözümde büyüyor gerçekten analara büyük yük düşüyor. Babalar daha pasif rolde. Allah bize güç kuvvet versn 30 umdayım artık dahada erteleyemezdm bunu
Ertelesekte aynı süreci yaşayacağız ertelemesekte hem yaş ne kadar erken olursa o kadar daha kolay oluyormuş canım
Her yer cıvıl cıvıl olcak, havalar sıcacık, günler upuzuunn bence güzel olcak her şey

Ah bakalım bundan sonra nasıl hissedeceksin benim hıçkırıklar hep bambaşka yerlerde oluyor benim ki nerde napıyo acaba ay çok merak ettim

Ben de 2.çocukla nasıl olacağım onun paniği sardı.Oğlum büyüdü çok şükür 8 oldu ,uykular ,tuvalet ,1.sınıf hepsini bitirmiştik.Memlekete gidince arkadaşımda kalacağım bir gün, dün onu konuştuk, sonra dedim ki ay ben nasıl kalacağım 2 çocukla, birden çok korktum.Eakiden 1 taneydi simdi sanki yetisemeyeceğim korkusu sardı beni.Çok paniğim öyle böyle değil. Sanırım gurbette olmanın da etkisi var bu durumda.Ya ikisinin de ayni anda bana ihtiyacı olursa mesela 16 nisan da oğlumun Bilsem sınavı var ,gitmek zorundayım, ya gidemezsem doğum olursa diyorum.Sonra Nisan ın sonunda iki gösterisi var ,gitmezsem çok üzülür, zaten çok duygusal ,ayyy kac gecedir bunları düşünüyorum mesela ,nasıl olacak.Ay ne bileyim yaaaa korkuyorum.

Aslında totalde çokta almamışsın ama niye kızdı ki ,neyse kızarsa kızsın

Ah bakalım bundan sonra nasıl hissedeceksin benim hıçkırıklar hep bambaşka yerlerde oluyor benim ki nerde napıyo acaba ay çok merak ettim
Ya kafa asagiya inince o rahim agzina yerlesince ayaklari kollari yukarilarda serbest dolasiyor ya o yuzden her yerde hissediyoruz hareketleri. Cunku bende bugun doktordayken her yerde hissettim hareketlerini. Onceden kafayla ayaklar ayni yerdeydi simdi kafa asagida ayaklar tepede. Yazik yaa tepetaklak duruyorlar
Ayyyy bende oyleeee. Benim kizimda 3 bucuk yasinda bide. Kardesinin odasini yerlestirirken falan nasil boyle merak mi ediyoo kiskaniyo muu bilmiyorum. Degisik davranislar sergiliyor. cok kotu duygular icerisindeyim.
Gecen 1 geceligine teyzem geldi bizde kalmaya. O evdeyken bile okula gitmek istemedi. Bebek dogunca hic gitmek istemezse ne yapicam. Cok kiskanir icine kapanirsa diye korkuyorum.
Bebekler dogunca mecbur bize muhtaclar. Ilk cocuklari ihmal etmememiz lazim. Insallah 2 cocuga yetebiliriz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Aslında totalde çokta almamışsın ama niye kızdı ki ,neyse kızarsa kızsın
Totalde cok almadim ama 2 haftada 3 kilo almama kizdi. Benim sekerim var bide. Bu demek oluyor ki 2 haftadadir hic dikkat etmemisim o yuzden kizdi

Musait olunca kendini iyi hissedince ayrintili anlat hikayeni olur mu yani anlatirsan cok seviniriz hem anlatmak sana iyi gelir anlattikca rahatlarsin. Hem bizlere ışık olursun
Toparlanayım yazarım tabi canım burda kader yoldaşı olduk birbirimize bana iyi geliyorsunuz

Ah ben onların duruşlarını yicem
Hareket etmeye başlayınca göbeğimin girmediği şekil kalmıyor baş aşağı olsa böyle mi hareket eder bilmiyorum
Ben de çok üzülüyorum işleri hiçç kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…