- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Çok kalorili diince baktım kuzum tanesi 43 kaloriymiş yuh dedm gerçekten kaloriliAy benim de canım bi çekiyo ama kendimi tutuyorum 36 sonrası için
HattaKadindiyorki nin dediği hurmayı rondodan geçirme olayını aşırı çok severim içine biraz kakao biraz ceviz öfff resmen çocuğa çikolata diye yedir neyse az kaldıı azz hepsi benim olucak
Ay maşallah hepsi tontik oldular.Simdi ben ayın 10 unda gidince 3 ten aşağı kabul etmem o zaman,kiminle pazarlık yapıyorsamTontiş hanıma maşallahbenim oğluşta 10 gün önce 2533 grdı. Salı kontrol bakalım büyüdü mü günüyle uyumlu mu kaldı
Bu arada tuvalet olayını sordun mu acaba doktora?
Oldular vallaAy maşallah hepsi tontik oldular.Simdi ben ayın 10 unda gidince 3 ten aşağı kabul etmem o zaman,kiminle pazarlık yapıyorsam
Daha 15 gun var yahu ,bekliyecem mecbur. Hoca 1 ay sonra dedi ,e ben bir hafta sonra ayak icin dayanamadım gittim ,geçen perşembe ama o zaman kilo söylemedi.Çok doğru yeterki sağlıklı olsunlar da ,ama şu an ölçüp takip edilebilen tek durum kilo olduğu icin ona takılıyoruz ne yapalım.Oldular vallabenim ki 3ü geçti diye düşünüyorum ama yine de hiç belli olmuyor tabii inşallah her şey yolunda olsun da kilo çok sonra geliyor
Ayyyy canım benim birden bire görüyor musun ,Allah hayırlı uzun ömürler versin.Gozetim icin mi yoğun bakımda, sen de iyi misin ,normal mi oldu doğumKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Yaaa hayırlı olsun kuzum benmKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Hayırlı olsun canım benim, çok şükürKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Ay çokta var senin. Olmazsa 10 gün sonra gidersin bu kadar bekleyebildim dersin ya da ağrılarından bahsedersin o yüzden geldim diyeDaha 15 gun var yahu ,bekliyecem mecbur. Hoca 1 ay sonra dedi ,e ben bir hafta sonra ayak icin dayanamadım gittim ,geçen perşembe ama o zaman kilo söylemedi.Çok doğru yeterki sağlıklı olsunlar da ,ama şu an ölçüp takip edilebilen tek durum kilo olduğu icin ona takılıyoruz ne yapalım.
32+0 da 1970 demisti bugun 34+1 herhalde 2500 e yaklaşmıştır umarım, valla nefret ede ede her sabah yumurta yiyorum onun için
Gözünüzaydın canımKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Ay bu bende de oluyorBazen o kadar halsiz oluyorumki mesela bugün, nasıl doğuracam ,nasıl bakacam diyorum.Hiç mecalim yok valla,yatarken bile yorgunum.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gozunuzaydinKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Maşallah ,Allah bir an önce kavuştursun canım, ömrü bugün başlıyormuş kuzununMakineye bağlı değil sadece oksijen desteği veriliyormuş ben de spinal sezeryan oldum
Oooy anne olmuş buMakineye bağlı değil sadece oksijen desteği veriliyormuş ben de spinal sezeryan oldum
Canım dün eşim ben keyifle oturcam bişeyler içicem dedi neyse masayı kurduk sohbet muhabbet müzik fln açtık. Eğleşiyoruz bi an durdum ve belki böyle bir etkinliği bile uzun süre yapamayacağız dedmAy bu bende de oluyorbu sabah kahvaltı bitti masada oturdum kaldım insanlar kahvaltı yapınca canlanır benim hiç halim olmuyor resmen kahvaltı hazırlarken daha enerjik oluyorum.
Bazen de çocuğun odasında oturup kalıyorum bu sakinliği özleyeceğim maratona hazır mıyım acaba diye düşünürken buluyorum kendimi resmen
Bana da sık sık dank ediyorCanım dün eşim ben keyifle oturcam bişeyler içicem dedi neyse masayı kurduk sohbet muhabbet müzik fln açtık. Eğleşiyoruz bi an durdum ve belki böyle bir etkinliği bile uzun süre yapamayacağız dedmdank etti.
Bi yandan gelsin istiyor insan bi yandan korkulu bir bekleyişhiç bişey eskisi gibi olmayacak
Hayırlı uğurlu olsun erkenci kuşKızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Düzen oturtmak çok gözümde büyüyor gerçektenBana da sık sık dank ediyor
Zaman daraldıkça insan çok tuhaf hissediyor gerçektenbazen ne hissedeceğimi şaşırıyorum
İnşallah bocalamadan kısa sürede mutlu olduğumuz bir düzen oturtabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?