2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok kalorili diince baktım kuzum tanesi 43 kaloriymiş yuh dedm gerçekten kalorili 5 tanesi ülker çikolatalı gofret yada karam kalorisinde bende gerekli haftaları bekliyorm benm daha çok var ramazanda stoklarm hurmaları.

Tontiş hanıma maşallah benim oğluşta 10 gün önce 2533 grdı. Salı kontrol bakalım büyüdü mü günüyle uyumlu mu kaldı
Bu arada tuvalet olayını sordun mu acaba doktora?
Ay maşallah hepsi tontik oldular.Simdi ben ayın 10 unda gidince 3 ten aşağı kabul etmem o zaman,kiminle pazarlık yapıyorsam

Ay maşallah hepsi tontik oldular.Simdi ben ayın 10 unda gidince 3 ten aşağı kabul etmem o zaman,kiminle pazarlık yapıyorsam
Oldular valla benim ki 3ü geçti diye düşünüyorum ama yine de hiç belli olmuyor tabii inşallah her şey yolunda olsun da kilo çok sonra geliyor

Oldular valla benim ki 3ü geçti diye düşünüyorum ama yine de hiç belli olmuyor tabii inşallah her şey yolunda olsun da kilo çok sonra geliyor
Daha 15 gun var yahu ,bekliyecem mecbur. Hoca 1 ay sonra dedi ,e ben bir hafta sonra ayak icin dayanamadım gittim ,geçen perşembe ama o zaman kilo söylemedi.Çok doğru yeterki sağlıklı olsunlar da ,ama şu an ölçüp takip edilebilen tek durum kilo olduğu icin ona takılıyoruz ne yapalım.
32+0 da 1970 demisti bugun 34+1 herhalde 2500 e yaklaşmıştır umarım, valla nefret ede ede her sabah yumurta yiyorum onun için

Bazen o kadar halsiz oluyorumki mesela bugün, nasıl doğuracam ,nasıl bakacam diyorum.Hiç mecalim yok valla,yatarken bile yorgunum.

Kızlar çıktık odadayım ben bebek yoğunbakımda iyiymiş kontrol altında tutuluyor
Ayyyy canım benim birden bire görüyor musun ,Allah hayırlı uzun ömürler versin.Gozetim icin mi yoğun bakımda, sen de iyi misin ,normal mi oldu doğum

Ay çokta var senin. Olmazsa 10 gün sonra gidersin bu kadar bekleyebildim dersin ya da ağrılarından bahsedersin o yüzden geldim diye
Yaklaşmıştır yaklaşmıştır merak etme belki geçmiştir bile hiçç belli olmuyor ne kadar alırlar ne kadar almazlar tamamen sürpriz

Bazen o kadar halsiz oluyorumki mesela bugün, nasıl doğuracam ,nasıl bakacam diyorum.Hiç mecalim yok valla,yatarken bile yorgunum.
Ay bu bende de oluyor bu sabah kahvaltı bitti masada oturdum kaldım insanlar kahvaltı yapınca canlanır benim hiç halim olmuyor resmen kahvaltı hazırlarken daha enerjik oluyorum.
Bazen de çocuğun odasında oturup kalıyorum bu sakinliği özleyeceğim maratona hazır mıyım acaba diye düşünürken buluyorum kendimi resmen

Canım dün eşim ben keyifle oturcam bişeyler içicem dedi neyse masayı kurduk sohbet muhabbet müzik fln açtık. Eğleşiyoruz bi an durdum ve belki böyle bir etkinliği bile uzun süre yapamayacağız dedm dank etti.
Bi yandan gelsin istiyor insan bi yandan korkulu bir bekleyiş hiç bişey eskisi gibi olmayacak

Bana da sık sık dank ediyor
Zaman daraldıkça insan çok tuhaf hissediyor gerçekten bazen ne hissedeceğimi şaşırıyorum
İnşallah bocalamadan kısa sürede mutlu olduğumuz bir düzen oturtabiliriz

Bana da sık sık dank ediyor
Zaman daraldıkça insan çok tuhaf hissediyor gerçekten bazen ne hissedeceğimi şaşırıyorum
İnşallah bocalamadan kısa sürede mutlu olduğumuz bir düzen oturtabiliriz
Düzen oturtmak çok gözümde büyüyor gerçekten analara büyük yük düşüyor. Babalar daha pasif rolde. Allah bize güç kuvvet versn 30 umdayım artık dahada erteleyemezdm bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…