- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Hahahahaha ilk idrarı boşalt kuzum sonra deneBen pozisyonda bide öksürünce baya işerim ki
Aaaa benim de doktorum öyle muayene etmişti hee spekulum taktı öksür, ıkın falan dedi baktı gelen giden yok su değil muhtemelen demişti. Bi de o eczanede satılan kağıtların da %40 oranında doğruluk payı varmış artık kullanılmıyomuşTatlım oturur pozisyonda bacaklarnı karnına çekip sert öksürünce geliyorsa suymuş. Anlamazsan öyle dene demişti bana doula.
Ah canım benim sakin olmaya çalış, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzÇiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur
Hahahahaha ilk idrarı boşalt kuzum sonra denebi de suyun rengini takip etcekmişiz doğum suyu geldiğinde hemen bi ped yada depent giy dedi eğer renkliyse bebiş kakasını yapmış olablrmiş acilen hastaneye gitmek gerekiyormş ama değilse kasılmalar 5 dk ya düşünce gidilecek. Bendeki bilgiler bu kadar bakalım bunlar başıma gelince aynı sakinlikte anlatabilecekmym
Ben canimKızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo benidoktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan
Ay canım güzel haberler verr, bekliyoruzKızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
Hiçbi şeyin değiştiğini sanmıyorum kuzuBen canimbebek büyüdüğü için ve kafası aşağıda diye dedi bana da geçen hafta. Ama şu an 15 dk da bi tuvalete götürüyor o his , yarın kontrolde sorarım bakalım ne değişmiş. Sana da yazarım
Olduğunda bizde öyle anlayabilirz inşallah öksürürken işemezsekAaaa benim de doktorum öyle muayene etmişti hee spekulum taktı öksür, ıkın falan dedi baktı gelen giden yok su değil muhtemelen demişti. Bi de o eczanede satılan kağıtların da %40 oranında doğruluk payı varmış artık kullanılmıyomuş
Hemde en güzelini hakederEvet faydalı bilgiler bınlaar takip etmek kazım inşallah paniksiz sorunsuz bi başlangıç olur ve devamı güzel gelirgüzel bir doğum hikayesini her kadın hakeder
Canım sen kac kilo aldın, merak ediyorumKızlar günaydın ben bugün hava en sonunda ısındığı için yürüyüş yapacağım bakalım ne kadar sürecek
Ayy harika olmuş gercekdenKızlar hastane çıkışımız geldi bu arada
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2
Aaa geçmiş olsun canım inşallah su degildir güzel haberlerle gel inşallahKızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah akıntı filandır su da olsa çok şükür büyüttük bebişleri artık annesi ben kendilerini kurtardılar diye görüyorumKızlar benim suyum geldi heralde doktora gidiyoruz
Dualarımız seninle kuzuÇiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur
Yaaaa kuzum benmKızlar doğuma alınacağım az sonra
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar doğuma alınacağım az sonra
Ah canım beniim tüm dualarımız seninle hiç korkmaKızlar doğuma alınacağım az sonra
Canım hamile kaldığımda 67 kiloydum. 6. Aya kadar kustum o yüzden 63e düştüm sonra 69a çıktım. Yani 6 kilo aldım.Canım sen kac kilo aldın, merak ediyorum
Allah yardımcın olsun kuzum bir avazda kavuşursun inşallah bebişine.Kızlar doğuma alınacağım az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?