- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Çok iyiCanım hamile kaldığımda 67 kiloydum. 6. Aya kadar kustum o yüzden 63e düştüm sonra 69a çıktım. Yani 6 kilo aldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyiCanım hamile kaldığımda 67 kiloydum. 6. Aya kadar kustum o yüzden 63e düştüm sonra 69a çıktım. Yani 6 kilo aldım.
Aaaaaa grubun lideri geliyor ,aceleci bebişKızlar doğuma alınacağım az sonra
YaaaaKızlar doğuma alınacağım az sonra
Sağlıkla gelsin bebiş inşallahKızlar doğuma alınacağım az sonra
Ben de çok heyecanlandımmAy çok heyecanlı ya ,anlaşılan normal doğum olacak ,direkt haftasına baktım ,sorun olacak haftalar geçmiş inşallah.Tam da yürüyüşe başlayacaktı iyi ki başlamamış![]()
Ay canım yaaa. Sağlıkla gelsin dua ediyorum sanaa. Hiç kendini strese sokma güzel olacak. Açılışı seninle yapıyoruz bak. Güzel haberlerle gelKızlar doğuma alınacağım az sonra
Ay normal istiyordu ama bi yandan tüp bebek diye sezeryan düşünüyordu diye hatırlıyorum yanlışım olmasınAy çok heyecanlı ya ,anlaşılan normal doğum olacak ,direkt haftasına baktım ,sorun olacak haftalar geçmiş inşallah.Tam da yürüyüşe başlayacaktı iyi ki başlamamış![]()
Sağlıkla gelsin canım benimKızlar doğuma alınacağım az sonra
Kızlar doğuma alınacağım az sonra
Ayy canim saglikla kavus insallah bebegine. Haberdar et bizleriKızlar doğuma alınacağım az sonra
Hurmayı doğumu hızlandırdığı için 36 dan sonra günde 3-5 tane yemeği planlıyorum. Kalorili olduğu için abartma dedi doulamBen de gene hurmaya dadandım .Eşim Ramazan icin almış, ben cok severim dayanamıyorum günde 2 tane yiyorum valla ,napayim. Akşam arkadaşlarla çıkasım var benim ya ,ama hic oturacak mecalim bile yok ki 10 dakika oturuyorum 5 dakika yatıyorum, gece gezmesi aşerwceğim tuttu.Arkadasim 2 sene önce dogum yapti covid korkusuna 2 senedir gitmedim bebek görmeye, simdi yarin ona gideceğim, artık ev ortamı olunca uzanarak bir iki saat durup gelirim ,ayh amma nazliyim yaaaa ,dünyada tek hamile benim gibi ,ama yok mecalim
Maşallah büyümüş, aferin kuzuya.Toplamda kaç aldın ki canımKizlaar bende doktora gittim. Bebes 2.540 gr olmus. Kafasi asagiya yerlesmis sasirdim valla ben yukarlarda saniyordum. Cok sukur nst de kasilma cikmadi ama ben evde oldugunu tarif ettim arada. Dikkat et kendine cok ayakta kalma fln dedi. He bide 2 haftada 3 kilo almis gozukuyorumona kizdi 2 gunde bi sekerimi olcup atacakmisim. Kurallari sıktı artik benim dr. 10 gun sonra cagirdi tekrarda
![]()
Ben de tamamen boğaz derdineHurmayı doğumu hızlandırdığı için 36 dan sonra günde 3-5 tane yemeği planlıyorum. Kalorili olduğu için abartma dedi doulam39 da falan hala gelmezse bebiş baya on tanesini suda haşlayıp püre yapıp onu yicekmişim overdose
![]()
Tontiş hanıma maşallahKizlaar bende doktora gittim. Bebes 2.540 gr olmus. Kafasi asagiya yerlesmis sasirdim valla ben yukarlarda saniyordum. Cok sukur nst de kasilma cikmadi ama ben evde oldugunu tarif ettim arada. Dikkat et kendine cok ayakta kalma fln dedi. He bide 2 haftada 3 kilo almis gozukuyorumona kizdi 2 gunde bi sekerimi olcup atacakmisim. Kurallari sıktı artik benim dr. 10 gun sonra cagirdi tekrarda
![]()
Ay benim de canım bi çekiyo ama kendimi tutuyorum 36 sonrası içinBen de gene hurmaya dadandım .Eşim Ramazan icin almış, ben cok severim dayanamıyorum günde 2 tane yiyorum valla ,napayim. Akşam arkadaşlarla çıkasım var benim ya ,ama hic oturacak mecalim bile yok ki 10 dakika oturuyorum 5 dakika yatıyorum, gece gezmesi aşerwceğim tuttu.Arkadasim 2 sene önce dogum yapti covid korkusuna 2 senedir gitmedim bebek görmeye, simdi yarin ona gideceğim, artık ev ortamı olunca uzanarak bir iki saat durup gelirim ,ayh amma nazliyim yaaaa ,dünyada tek hamile benim gibi ,ama yok mecalim