2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay çok heyecanlı ya ,anlaşılan normal doğum olacak ,direkt haftasına baktım ,sorun olacak haftalar geçmiş inşallah.Tam da yürüyüşe başlayacaktı iyi ki başlamamış🥰

Ay çok heyecanlı ya ,anlaşılan normal doğum olacak ,direkt haftasına baktım ,sorun olacak haftalar geçmiş inşallah.Tam da yürüyüşe başlayacaktı iyi ki başlamamış🥰
Ben de çok heyecanlandımm😍😍 insan bir tuhaf hissediyor. İçine doğmuş gibi geçen gün 2.5 saat bebişin kıyafetlerini ütülemişti. İnşallah kolay bi doğum olur bigemtoşla döner evine🙏🏻🥰

Ay normal istiyordu ama bi yandan tüp bebek diye sezeryan düşünüyordu diye hatırlıyorum yanlışım olmasın🥰

Kızlar doğuma alınacağım az sonra
Sağlıkla gelsin canım benim🌸 annesine kavuşmak için sabırsıslanmış minik desene çok şükür riskli haftalarımızı geride bıraktık, kendini iyi hissettiğinde bizi haberdar etmeyi unutma aklımız da kalbimizde sen ve miniğinle🐣😍

Ben de gene hurmaya dadandım .Eşim Ramazan icin almış, ben cok severim dayanamıyorum günde 2 tane yiyorum valla ,napayim. Akşam arkadaşlarla çıkasım var benim ya ,ama hic oturacak mecalim bile yok ki 10 dakika oturuyorum 5 dakika yatıyorum, gece gezmesi aşerwceğim tuttu.Arkadasim 2 sene önce dogum yapti covid korkusuna 2 senedir gitmedim bebek görmeye, simdi yarin ona gideceğim, artık ev ortamı olunca uzanarak bir iki saat durup gelirim ,ayh amma nazliyim yaaaa ,dünyada tek hamile benim gibi ,ama yok mecalim

Kizlaar bende doktora gittim. Bebes 2.540 gr olmus. Kafasi asagiya yerlesmis sasirdim valla ben yukarlarda saniyordum. Cok sukur nst de kasilma cikmadi ama ben evde oldugunu tarif ettim arada. Dikkat et kendine cok ayakta kalma fln dedi. He bide 2 haftada 3 kilo almis gozukuyorum 😅 ona kizdi 2 gunde bi sekerimi olcup atacakmisim. Kurallari sıktı artik benim dr. 10 gun sonra cagirdi tekrarda 😅😅

Ben de gene hurmaya dadandım .Eşim Ramazan icin almış, ben cok severim dayanamıyorum günde 2 tane yiyorum valla ,napayim. Akşam arkadaşlarla çıkasım var benim ya ,ama hic oturacak mecalim bile yok ki 10 dakika oturuyorum 5 dakika yatıyorum, gece gezmesi aşerwceğim tuttu.Arkadasim 2 sene önce dogum yapti covid korkusuna 2 senedir gitmedim bebek görmeye, simdi yarin ona gideceğim, artık ev ortamı olunca uzanarak bir iki saat durup gelirim ,ayh amma nazliyim yaaaa ,dünyada tek hamile benim gibi ,ama yok mecalim
Hurmayı doğumu hızlandırdığı için 36 dan sonra günde 3-5 tane yemeği planlıyorum. Kalorili olduğu için abartma dedi doulam😆 39 da falan hala gelmezse bebiş baya on tanesini suda haşlayıp püre yapıp onu yicekmişim overdose 🤪

Kizlaar bende doktora gittim. Bebes 2.540 gr olmus. Kafasi asagiya yerlesmis sasirdim valla ben yukarlarda saniyordum. Cok sukur nst de kasilma cikmadi ama ben evde oldugunu tarif ettim arada. Dikkat et kendine cok ayakta kalma fln dedi. He bide 2 haftada 3 kilo almis gozukuyorum 😅 ona kizdi 2 gunde bi sekerimi olcup atacakmisim. Kurallari sıktı artik benim dr. 10 gun sonra cagirdi tekrarda 😅😅
Maşallah büyümüş, aferin kuzuya.Toplamda kaç aldın ki canım

Hurmayı doğumu hızlandırdığı için 36 dan sonra günde 3-5 tane yemeği planlıyorum. Kalorili olduğu için abartma dedi doulam😆 39 da falan hala gelmezse bebiş baya on tanesini suda haşlayıp püre yapıp onu yicekmişim overdose 🤪
Ben de tamamen boğaz derdine 🤭

Kızlar bende bugün doktora gittim benim oğlum da 2504 gram 47 cm olmuş nasıl sevindim yuvarlak yüzlü bir bebiş olmuş bile ya babasına benzettim dedi doktor kocam tabi mest 😄bana da benzese biraz olurdu ama hep eşime baktım ona benzesin diye 🤍benimki de dönmüş ve rahime doğru yerleşmiş hissettiğin ağrı sancı bundan çocuk aşağıya baskı yapıyor bu normal doğum için istediğimiz bir şeydir dedi sabah öğle akşam beşer squat ile başla yapabildikçe sayıyı arttır dedi yürüyüşlere de devam nstde sancım çıkmadı eğer sancı çıksaydı ağrılarını dikkate alırdık dedi artık randevularım iki haftaya bire düştü üç hafta çoktu zaten üç haftada üç kilo almışım benden haberler de böyle ☺️

Tontiş hanıma maşallah😍 benim oğluşta 10 gün önce 2533 grdı. Salı kontrol bakalım büyüdü mü günüyle uyumlu mu kaldı😅
Bu arada tuvalet olayını sordun mu acaba doktora?😅😅

Ay benim de canım bi çekiyo ama kendimi tutuyorum 36 sonrası için 😂
Hatta Kadindiyorki Kadindiyorki nin dediği hurmayı rondodan geçirme olayını aşırı çok severim içine biraz kakao biraz ceviz öfff resmen çocuğa çikolata diye yedir 😂 neyse az kaldıı azz hepsi benim olucak 🤤😜

Back