2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayy şu gebelik sürecindee bir adet hamilelik pantolonu, bir adet hamilelik çorabı dışında hamile kıyafeti almadım hiç mutluyum, gururluyum 😂 elbise aldım bir kaç tane onu da zaten gebelik dışında da giyebileceğimden 😂
Ben de lcw dan aldığım ince olanları pijama olarak evde giyiyorum 2 tane de kalın taytım var asla üst almadım çok gururluyum 😂 ama elbise aşkıı bende de var bi an önce ısınsa da giysek ya pusuda bekliyorum:işsiz:

Kızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo beni🥺 doktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo😂 önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan :işsiz:

Vallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim
Canım ben de bir yere toplanma ve kasılmayı karışık yaşıyorum. Göbeğimin şekli değişti hep sağda toplanıyor ya da göğsümün altına dayıyor bir yerlerini bildiğin kemik hissediyor gibiyim semsert😅 Benim de sancım oluyor ama kasıklarda. Büyük ihtimal ağrı duyduğumuzda kasılma yaşıyoruz ağrısız olduğunda toplanmış ya da bir yerini dayamış oluyor.
Artık büyüdükleri için her hareketleri resmen olay😅
Doktora sorduğumda pozisyon değiştir oturuyorsan kalkıp yürüyebilirsin düzelecektir dedi. Anlık geçip gidiyorsa önemsenmiyor. Adet ağrısı gibi ağrılar eşlik ederse önemli oluyormuş.

Kızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo beni🥺 doktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo😂 önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan :işsiz:
Ah yok nerdeee😒😒😒 sadece yürürken veya ayaktayken baskı hissediyorum onun dışında wcye koşmak bir yana gitmem gerektiğini zor anlıyorum💆🏻‍♀️😂😂😂

Ah yok nerdeee😒😒😒 sadece yürürken veya ayaktayken baskı hissediyorum onun dışında wcye koşmak bir yana gitmem gerektiğini zor anlıyorum💆🏻‍♀️😂😂😂
Ayy o da kötüymüşş ama bu da kötü 😂 gece mesane sıkışmasına değil pırpırlara uyandım düşün elektrik çarpması gibi bi şey oluyo titreşime geçti çocuk 😂

Ayy o da kötüymüşş ama bu da kötü 😂 gece mesane sıkışmasına değil pırpırlara uyandım düşün elektrik çarpması gibi bi şey oluyo titreşime geçti çocuk 😂
İlla ki zordur ama vinoş emin adımlarla yolunda ilerlediği için olması gereken o sanırım😅😅
Doğurana kadar daha neler göreceğiz bakalım💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Kızlar hastane çıkışımız geldi bu arada 🌸
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2 🥹

Eklentiler

• 92E0440C-613C-4B20-8BE4-136DBB4C792E.jpeg
    92E0440C-613C-4B20-8BE4-136DBB4C792E.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 25A50A27-89B5-424D-BCE6-3D81D978F15E.jpeg
    25A50A27-89B5-424D-BCE6-3D81D978F15E.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 70
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2 🥹
Çook güzel bebeek💜 vinoş'a da çook yakışacak eminiiim off🥺🌸🌸

Ah vinacığımmm🥺🥺🥺 nasıl güzel olcaksın bunları giydiğinde😍😍😍

Kızlar günaydın ben bugün hava en sonunda ısındığı için yürüyüş yapacağım bakalım ne kadar sürecek ☺️

Ayy çok kibaar çok şık maaşallah güle güle giysin kuzucum🧿🧿🧿❤️

Çiş kaçırdım desem bir kere olur bu en başta çok geldi şimdi de sızıyor ara ara dua edin nolur

Hay allah ya evet devamı geliyorsa su olabilir ama dur bakalım allaha emanet panik olma sakin ol sen herşey yoluna girecek canım doğsa bile artık kocaman bebeğin❤️❤️ Haberdar et bizi dua edeceğim snaa cuma saatiNdeyiz bak🙏🤲

Back