- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Hayırlı olsun aramızda çok az var gerçekten bende grupta geriden gelenlerdenimSizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlar
En çok sizinle günlerimiz yakın. 10 gün var aramızda
Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında
Bi de size bir sorum olacak:
Ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Bu konuda doktorlar ne dedi sizlere?
minik mucizeme ölürüm benYüksel bel pantolon ve ince belinsan hamilelik öncesi halini gerçekten özlüyor.
Neyse ki her şey minik mucizelerimize kavuşabilmek için
Ayy şu gebelik sürecindee bir adet hamilelik pantolonu, bir adet hamilelik çorabı dışında hamile kıyafeti almadım hiç mutluyum, gururluyumAyy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şeytaa o zamandan alınmış bi hırkam var hala taş gibi
Neyse son 1 ayımız artık evdekileri oldurcaz üstümüze zorlahamile kıyafetiyle dolabı doldurmaya gönlüm hiç el vermiyo ya çoğu da çok çirkin zaten hele şu bebek yükleniyo falan olanlar
Bebişlerin anne karnındayken çok hareketli olması doğduğunda da öyle olacağına dair sinyaller vermiyor değil mi benim çocuk hep hareket halinde maşallah korkmuyor değilim
Deme bunuVeriyor maalesef kuzum
Orda nasılsa doğunca da öyle olur genelde
Uyku rutinleri bile benzermiş, Sabahlar olmasın
Usg de verdiği pozu bile aynıydı elini yanağına koyup uyurdu kızım
Sizinkiler korkarım elini yüzüne kapayıp takılcaklar
Merhabalar, Sağlıkla kavuşun bebeğinize siz de bizde inşallah
Ramazanda hamileler için oruç farz değil diye biliyorum bebeğin ve annenin hayatını riske atacak hiçbirşeye mecbur tutulmuyoruzO nedenle farz değilken kendini zorlamak yersiz diye düşünüyorum. Zaten dayanamam heralde 1 saate gözüm dönüyor susuzluk da cabası.. ciddi sıkıntılar olabilir. sormadım bile doktoruma açıkçası.
Merhabaa, maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizidüzenli olarak yürüyorum evet arada halsiz hissettiğim oluyor veya hava çok soğuksa yürümüyorum ama onun dışında yürüyüşe rutin şekilde devam. Maalesef oruç tutamayacağım ben, bebişin sağlığı ve beslenmesi açısından sağlıklı olan görüş bu yönde bu dönemde vücudu aç ve susuz bırakmaya çok vicdanım da el vermez bünyem de kaldırmaz büyük ihtimal
Çok teşekkür ederim hepinizeHayırlı olsun aramızda çok az var gerçekten bende grupta geriden gelenlerdenim20. Haftalarda başladım yürüyüşe 24 ten sonra aksatmadm hergün yürüdüm.
Ramazanda oruç tutmak benm için hayal. ben iki saat ağzıma bişey atmadan duramıyorum ve günde üç litreyi geçik su içiyorum. Doktoruma sormadım bile o yüzden. Son aylar olmasa denerdim en azından ama bu aylarda benm açlık ve sussuzluğa tahammülüm yok
minik mucizeme ölürüm beno bi doğsun sağlıkla Başka bişey istemiyorum
Günaydınnnnnnnn
30 lu günlerden geri sayım ,başladı.
Vallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim
Şu 2 hafta hokus pokus geçse ya ,annem gelse ,havalar tam güzelleşse,çok sıkıldımYaa resmen 35. Haftasinnn çok heyecanlı
Sizden sonra biz burda nasıl bekleyeceğiz bakalım çatlamazsak iyi
Şu 2 hafta hokus pokus geçse ya ,annem gelse ,havalar tam güzelleşse,çok sıkıldım
Bende aynı sekildeyim canim oğlumda hamileliğim çok rahat geçti 8 bucuk aylık hamileyken tüm İzmir'i gezdim neredeyse ama bunda adım atacak halim yok neredeyseVallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim
GünaydıınGünaydınnnnnnnn
30 lu günlerden geri sayım ,başladı.
Sorma kuzum ya ben burda doğumları takip ederken stresten ölürüm zatenGünaydıınayy heyecan dolu geri sayımlar biz kepenki kapatacak olanlardanız kuzum P Purple07 Kadindiyorki
Benimkide bu haftalarda bunlar olur normal dedi siddeti sıklığı artarsa gel bi bakalm dedi gecti ah ahh aman zaten biraz dha dayansinlar yerlerinde grubumuzun da masallahi var soyleemeye cekiniyorm dilimi isirayim bariAhh cadı kızlar
Ben dün doktora ne sorduysam normal dedi
Adet agrısı gibi ağrıma rahim geriliyo olur dedi
Sertleşme oluyo dedim popo veya sırtını dayıyordur 35 haftadan önce doğuma dair gerçek bi kasılma olmaz dedibebek çok hareketli ve çapraz durduğu için canınıdaha fazla acıtabilir dedi vs
Yine normal normal geldim yani bakalım sana ne diyecek hayırlı haberler
Kendi doğumumuza kadar kızların doğumlarıyla birkaç kez doğuracağız biz zatenSorma kuzum ya ben burda doğumları takip ederken stresten ölürüm zaten
Kesinlikle katiliyorum doktorumda oyle dedi kizlar erkege gore daha haraketli olurmus daha canı tez olurmus erkekler icerdede ayni adam bekliyo gununu rahat rahat ama kizlar cok fena falan dedi guldurdu beniBende aynı sekildeyim canim oğlumda hamileliğim çok rahat geçti 8 bucuk aylık hamileyken tüm İzmir'i gezdim neredeyse ama bunda adım atacak halim yok neredeysegeçen yürüyerek markete gittik eşimle neredeyse dışarda doguruyorum zanettim meğerse bebek dogum pozisyonuna geçmiş kızlar erkeğe kere daha zormuş bunu anlamış olduk
Az kaldı hayırlısıyla sabredelim 1 ayımız kaldı tabi bizim cadılar durup daha erken gelmek istemezlerseKesinlikle katiliyorum doktorumda oyle dedi kizlar erkege gore daha haraketli olurmus daha canı tez olurmus erkekler icerdede ayni adam bekliyo gununu rahat rahat ama kizlar cok fena falan dedi guldurdu benibizde 27 28 haftadan beri bas asagi pozisyondayiz uzun sureli yurumeyi gectim 10 dk agir agir anca yuruyebiliyorm orda bi baski bazen geri donsun makat gelis olsun dye dua ediyorm donmuyo
AminnAz kaldı hayırlısıyla sabredelim 1 ayımız kaldı tabi bizim cadılar durup daha erken gelmek istemezlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?