2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlar
En çok sizinle günlerimiz yakın. 10 gün var aramızda 😊
Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde 🤗
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında🤩
Bi de size bir sorum olacak:
Ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Bu konuda doktorlar ne dedi sizlere?
Hayırlı olsun aramızda çok az var gerçekten bende grupta geriden gelenlerdenim😄 20. Haftalarda başladım yürüyüşe 24 ten sonra aksatmadm hergün yürüdüm. 🙏🏻
Ramazanda oruç tutmak benm için hayal. ben iki saat ağzıma bişey atmadan duramıyorum ve günde üç litreyi geçik su içiyorum. Doktoruma sormadım bile o yüzden. Son aylar olmasa denerdim en azından ama bu aylarda benm açlık ve sussuzluğa tahammülüm yok🙈
Yüksel bel pantolon ve ince bel🥲🥲🥲 insan hamilelik öncesi halini gerçekten özlüyor.
Neyse ki her şey minik mucizelerimize kavuşabilmek için🥰🥰
minik mucizeme ölürüm ben🥰 o bi doğsun sağlıkla🙏🏻 Başka bişey istemiyorum🙈

Ayy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şey 😂 taa o zamandan alınmış bi hırkam var hala taş gibi 😂
Neyse son 1 ayımız artık evdekileri oldurcaz üstümüze zorla 😂 hamile kıyafetiyle dolabı doldurmaya gönlüm hiç el vermiyo ya çoğu da çok çirkin zaten 😂 hele şu bebek yükleniyo falan olanlar 🤢
Ayy şu gebelik sürecindee bir adet hamilelik pantolonu, bir adet hamilelik çorabı dışında hamile kıyafeti almadım hiç mutluyum, gururluyum 😂 elbise aldım bir kaç tane onu da zaten gebelik dışında da giyebileceğimden 😂

Bebişlerin anne karnındayken çok hareketli olması doğduğunda da öyle olacağına dair sinyaller vermiyor değil mi benim çocuk hep hareket halinde maşallah korkmuyor değilim 😂👀

Bebişlerin anne karnındayken çok hareketli olması doğduğunda da öyle olacağına dair sinyaller vermiyor değil mi benim çocuk hep hareket halinde maşallah korkmuyor değilim 😂👀

Veriyor maalesef kuzum
Orda nasılsa doğunca da öyle olur genelde
Uyku rutinleri bile benzermiş, Sabahlar olmasın 😂
Usg de verdiği pozu bile aynıydı elini yanağına koyup uyurdu kızım❤️
Sizinkiler korkarım elini yüzüne kapayıp takılcaklar😂

Veriyor maalesef kuzum
Orda nasılsa doğunca da öyle olur genelde
Uyku rutinleri bile benzermiş, Sabahlar olmasın 😂
Usg de verdiği pozu bile aynıydı elini yanağına koyup uyurdu kızım❤️
Sizinkiler korkarım elini yüzüne kapayıp takılcaklar😂
Deme bunu 😭 gece uyuduktan sonra hareket ediyorsa da hissetmiyorum, uyandırmıyor neyse ki, lavaboya uyanınca bazen bakıyorum pıt pıt bir şeyler yapıyor yine ama onun dışında gün içinde çok hareketli şu an bunu yazarken bile içimde bir harp var 😂 kundaklanınca kapatabiliyorlarsa buyursunlar kuzum kapatsınlar bakayım yüzlerini 😂😂

Merhabalar, Sağlıkla kavuşun bebeğinize siz de bizde inşallah🙏🌺
Ramazanda hamileler için oruç farz değil diye biliyorum bebeğin ve annenin hayatını riske atacak hiçbirşeye mecbur tutulmuyoruz🤲 O nedenle farz değilken kendini zorlamak yersiz diye düşünüyorum. Zaten dayanamam heralde 1 saate gözüm dönüyor😂 susuzluk da cabası.. ciddi sıkıntılar olabilir. sormadım bile doktoruma açıkçası.
Merhabaa, maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi🙏🏻☺️ düzenli olarak yürüyorum evet arada halsiz hissettiğim oluyor veya hava çok soğuksa yürümüyorum ama onun dışında yürüyüşe rutin şekilde devam. Maalesef oruç tutamayacağım ben, bebişin sağlığı ve beslenmesi açısından sağlıklı olan görüş bu yönde bu dönemde vücudu aç ve susuz bırakmaya çok vicdanım da el vermez bünyem de kaldırmaz büyük ihtimal ☺️
Hayırlı olsun aramızda çok az var gerçekten bende grupta geriden gelenlerdenim😄 20. Haftalarda başladım yürüyüşe 24 ten sonra aksatmadm hergün yürüdüm. 🙏🏻
Ramazanda oruç tutmak benm için hayal. ben iki saat ağzıma bişey atmadan duramıyorum ve günde üç litreyi geçik su içiyorum. Doktoruma sormadım bile o yüzden. Son aylar olmasa denerdim en azından ama bu aylarda benm açlık ve sussuzluğa tahammülüm yok🙈

minik mucizeme ölürüm ben🥰 o bi doğsun sağlıkla🙏🏻 Başka bişey istemiyorum🙈
Çok teşekkür ederim hepinize 🤗🤗🤗
Buradan hepimiz güzel güzel doğum hikâyelerimizi paylaşırız inşallah 🙂
Bende açlığa dayanamıyorum
Sanırım benim de hiç doktora sormama gerek yok 😊

Vallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim

Vallahi ogluma hamileyken haraketli derdim bu kiz benim mesanemi patlatacak kasilmalar artiyor korkuyorum doguracam diye kasiliyomuyum kendinimi dayiyo anlayamaz hale geldim karnimin biyeri tömbek oluyor o esnada idrar kesesi bazen kasiklar bazen makatta agri duyuyorum kasilma esnasinda haraket olmaz diyorlar bazen oluyor vallahi anlayamaz oldum doktoruma yazdim bugun artarsa kontrole gel bakalm bi dedi 2 nisan muayne gunum sanirim okdr bekleyemeyecegim

Ahh cadı kızlar❤️
Ben dün doktora ne sorduysam normal dedi
Adet agrısı gibi ağrıma rahim geriliyo olur dedi
Sertleşme oluyo dedim popo veya sırtını dayıyordur 35 haftadan önce doğuma dair gerçek bi kasılma olmaz dedi:kahve: bebek çok hareketli ve çapraz durduğu için canınıdaha fazla acıtabilir dedi vs 🥴
Yine normal normal geldim yani bakalım sana ne diyecek hayırlı haberler

Yaa resmen 35. Haftasinnn çok heyecanlı💃💃💃
Sizden sonra biz burda nasıl bekleyeceğiz bakalım çatlamazsak iyi😜
Şu 2 hafta hokus pokus geçse ya ,annem gelse ,havalar tam güzelleşse,çok sıkıldım

Bende aynı sekildeyim canim oğlumda hamileliğim çok rahat geçti 8 bucuk aylık hamileyken tüm İzmir'i gezdim neredeyse ama bunda adım atacak halim yok neredeyse 😏geçen yürüyerek markete gittik eşimle neredeyse dışarda doguruyorum zanettim meğerse bebek dogum pozisyonuna geçmiş kızlar erkeğe kere daha zormuş bunu anlamış olduk

Ahh cadı kızlar❤️
Ben dün doktora ne sorduysam normal dedi
Adet agrısı gibi ağrıma rahim geriliyo olur dedi
Sertleşme oluyo dedim popo veya sırtını dayıyordur 35 haftadan önce doğuma dair gerçek bi kasılma olmaz dedi:kahve: bebek çok hareketli ve çapraz durduğu için canınıdaha fazla acıtabilir dedi vs 🥴
Yine normal normal geldim yani bakalım sana ne diyecek hayırlı haberler
Benimkide bu haftalarda bunlar olur normal dedi siddeti sıklığı artarsa gel bi bakalm dedi gecti ah ahh aman zaten biraz dha dayansinlar yerlerinde grubumuzun da masallahi var soyleemeye cekiniyorm dilimi isirayim bari 😊😊

Bende aynı sekildeyim canim oğlumda hamileliğim çok rahat geçti 8 bucuk aylık hamileyken tüm İzmir'i gezdim neredeyse ama bunda adım atacak halim yok neredeyse 😏geçen yürüyerek markete gittik eşimle neredeyse dışarda doguruyorum zanettim meğerse bebek dogum pozisyonuna geçmiş kızlar erkeğe kere daha zormuş bunu anlamış olduk
Kesinlikle katiliyorum doktorumda oyle dedi kizlar erkege gore daha haraketli olurmus daha canı tez olurmus erkekler icerdede ayni adam bekliyo gununu rahat rahat ama kizlar cok fena falan dedi guldurdu beni 😂 bizde 27 28 haftadan beri bas asagi pozisyondayiz uzun sureli yurumeyi gectim 10 dk agir agir anca yuruyebiliyorm orda bi baski bazen geri donsun makat gelis olsun dye dua ediyorm donmuyo 😔

Kesinlikle katiliyorum doktorumda oyle dedi kizlar erkege gore daha haraketli olurmus daha canı tez olurmus erkekler icerdede ayni adam bekliyo gununu rahat rahat ama kizlar cok fena falan dedi guldurdu beni 😂 bizde 27 28 haftadan beri bas asagi pozisyondayiz uzun sureli yurumeyi gectim 10 dk agir agir anca yuruyebiliyorm orda bi baski bazen geri donsun makat gelis olsun dye dua ediyorm donmuyo 😔
Az kaldı hayırlısıyla sabredelim 1 ayımız kaldı tabi bizim cadılar durup daha erken gelmek istemezlerse😅

Back