2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben pozisyonda bide öksürünce baya işerim ki🤭
Hahahahaha ilk idrarı boşalt kuzum sonra dene🙈 bi de suyun rengini takip etcekmişiz doğum suyu geldiğinde hemen bi ped yada depent giy dedi eğer renkliyse bebiş kakasını yapmış olablrmiş acilen hastaneye gitmek gerekiyormş ama değilse kasılmalar 5 dk ya düşünce gidilecek. Bendeki bilgiler bu kadar😃 bakalım bunlar başıma gelince aynı sakinlikte anlatabilecekmym🙄

Tatlım oturur pozisyonda bacaklarnı karnına çekip sert öksürünce geliyorsa suymuş. Anlamazsan öyle dene demişti bana doula.
Aaaa benim de doktorum öyle muayene etmişti hee spekulum taktı öksür, ıkın falan dedi baktı gelen giden yok su değil muhtemelen demişti. Bi de o eczanede satılan kağıtların da %40 oranında doğruluk payı varmış artık kullanılmıyomuş

Sabah sulu karın altında yürüdüm demekki çarpılmışım en son saat 10.30 du uyumuşum 2 saat kadar neler olmuş.
L Larissa çok güzel olmuş ,güle güle giyer inşallah. dogavekitaplar dogavekitaplar inşallah sorun yoktur ,bize de haber ver.

Hahahahaha ilk idrarı boşalt kuzum sonra dene🙈 bi de suyun rengini takip etcekmişiz doğum suyu geldiğinde hemen bi ped yada depent giy dedi eğer renkliyse bebiş kakasını yapmış olablrmiş acilen hastaneye gitmek gerekiyormş ama değilse kasılmalar 5 dk ya düşünce gidilecek. Bendeki bilgiler bu kadar😃 bakalım bunlar başıma gelince aynı sakinlikte anlatabilecekmym🙄

Evet faydalı bilgiler bınlaar takip etmek kazım inşallah paniksiz sorunsuz bi başlangıç olur ve devamı güzel gelir💪🌺 güzel bir doğum hikayesini her kadın hakeder😉

Kızlarr şu aşağı taraflardaki baskı hissi dünden beri çok rahatsız ediyo beni🥺 doktorum dün normal dedi kafası aşağıda zaten hareket ettikçe de baskı hissetmen çok normal olur öyle dedi. Ama cidden çok farklıı pırpır kelebek kıpraşması gibi bi şey oluyo ve direk wc ye koşmam gerekiyo😂 önceden de vardı baskı hissi ama dünden beri olanı tarif etmem mümkün değilll var mı böyle olan :işsiz:
Ben canim 🙋‍♀️ bebek büyüdüğü için ve kafası aşağıda diye dedi bana da geçen hafta. Ama şu an 15 dk da bi tuvalete götürüyor o his , yarın kontrolde sorarım bakalım ne değişmiş. Sana da yazarım 😅

Ben canim 🙋‍♀️ bebek büyüdüğü için ve kafası aşağıda diye dedi bana da geçen hafta. Ama şu an 15 dk da bi tuvalete götürüyor o his , yarın kontrolde sorarım bakalım ne değişmiş. Sana da yazarım 😅
Hiçbi şeyin değiştiğini sanmıyorum kuzu 😂 sadece daha çok büyüyolar büyüdükçe wc kalp biz 😂 hareket ettikçe kafaları da daha çok baskı yapıyo heralde bakalım daha neler görücez 🙋🏻‍♀️

Aaaa benim de doktorum öyle muayene etmişti hee spekulum taktı öksür, ıkın falan dedi baktı gelen giden yok su değil muhtemelen demişti. Bi de o eczanede satılan kağıtların da %40 oranında doğruluk payı varmış artık kullanılmıyomuş
Olduğunda bizde öyle anlayabilirz inşallah öksürürken işemezsek🙈🙈🙈 kağıtlar güvenilir değilmiş die okudum bende. Emn değilim.
Evet faydalı bilgiler bınlaar takip etmek kazım inşallah paniksiz sorunsuz bi başlangıç olur ve devamı güzel gelir💪🌺 güzel bir doğum hikayesini her kadın hakeder😉
Hemde en güzelini hakeder❤️

Kızlar hastane çıkışımız geldi bu arada 🌸
Kumaşını kalitesini çok beğendiim yumuşacıkk. Yastık kılıfı battaniyesi vs toplamda 11 parça, 270 tl ödedim kargo ücreti kendilerine aitti. Bir de %5ini muhtaç anne bebeklere bağışlıyorlarmış.duygu seli 1, Özel kesesiyle geldi bi de duygu seli 2 🥹
Ayy harika olmuş gercekden 😍😍 güle güle giysin vinos Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah☺️

Canım sen kac kilo aldın, merak ediyorum
Canım hamile kaldığımda 67 kiloydum. 6. Aya kadar kustum o yüzden 63e düştüm sonra 69a çıktım. Yani 6 kilo aldım.

Back