Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum 40-45 dk yürüyorum bende ama zemin düz değil inişli çıkışlı o yüzden biraz daha uzun sürüyor sanrm eve geldiğimde 5500-6000 adımı görmüş oluyorum. Ben yüksek bel pantolon giymeyi özledim45 dakika yürüyüş yeterli diyorlar hep. Ben bugün 45 dakika da 6bin adım attım.
Ben de tayttan aşırı sıkıldım zaten artık tayt giymek ayrı dert çıkarmak ayrı dert
Ama elbise ve etekte de çorap giyme derdi var
Keşke havalar sıcacık olsaydı da çorap derdi olmadan elbiseleri etekleri giyip çıkabilseydik![]()
Şimdilerde yürümeye başlarsan iyi olur canım. Alışmassan son haftalarda yürüyemezsin. Şimdiden alıştırmak lazım vücudu.Ben de riskli olduğum süreçte hiç yürümedim şu son kontrolden bu zamana da hep soğukları bahane ettim haftaya havalar süper görünüyor progestanı 4 hafta önce bıraktık inşallah rahim boyunda bi sıkıntı oluşmamıştır pazartesi öğreneceğim ona göre artık kaçışı yok her gün yürüyüşe çıkacağım çünkü sezeryandan korkmuyorum desem yalan olur![]()
Aynen canım rahata alıştıkça yürüyesim gelmeyecek yoksaŞimdilerde yürümeye başlarsan iyi olur canım. Alışmassan son haftalarda yürüyemezsin. Şimdiden alıştırmak lazım vücudu.
İyice şişeceğiz çnkü rutin yaptığımız şeyler bile zor gelmeye başlayacakAynen canım rahata alıştıkça yürüyesim gelmeyecek yoksa
Teyzoşlaaaar anca yazıyorum kontrole gittik. Sonra biraz avm falan yaptım ama bitik haldeyim yok pilim kalmamış benim artık
Geçen sefer Baş aşağı dönen kızım bu seferde yan dönmüş nerdeyse çapraz duruyo dedi kafa göbeğime doğru biyerde ayaklar gene aşağı inmiş kasıklarda, pozisyon biraz karışıkyüzünüde göstermedi anca yumruk yapmış elini gösterdi
1720 kg 41 cm dedi gayet iyimiş. Çook hareketli bi kız bu hiç durmuyorTekrar 3 hafta sonra gidicem sonrası daha sık.
Bizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz![]()
Sizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlarBende günde 6bin atıyorm ama fazlası pek olmuyor kızlar. Benm doktorumda tek önerisi yürüyüş kapıdan girer girmez yürüyormsn yumurta yiyormsn die soruyor
Bende birkaç hamile pantolonu aldım ama genelde taytla geçiriyorm günlerimi işe başlayıncada elbise blazer yaparm tam mevsimi şimdi. Sıkıldm tayttan![]()
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Bende C vitamani ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Umarım böylece geçer.Cok gecmis olsun. Bende 2 hafta once gecirdim.
Grip gibi gecti insallah sizinde hafif gecer.
Doktorum coraspirine devam et dedi bana. c vit. Ic demisti. Bir de agri olmasi durumunda parol icebilirsin demisti. Vitaminlerini aksatma ve bol su ic demisti.
Amin amin kuşum, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım benim. Kan sulandırıcı başlaması iyi olmuş bence önlem amaçlıBol bol C vitamini ve su bence. İnşallah bi an önce geçer gider semptomsuz atlatırsın
![]()
Teşekkür ederim kuşum, bal zencefil limona hemen yarın başlıyorumCanım benim çok geçmiş olsuunben gebelikten önce geçirdim ama bol c vitamini, bol sıvı tüket ve boğaz ağrısı, öksürük vs varsa mutlaka zencefil bal limon karışımı macun hazırlayıp her gün 1 tatlı kaşığı tüket çok iyi geliyor
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimCanım çok geçmiş olsungripten hafif kolayca atlatırsın inşallah vitamin alımına dikkat et beslenmene. İğneye başlamanda iyi olmuş
![]()
Ay inşallah canım benim, ben de olabildiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Annem sağolsun yemek taşıyıp duruyor. İnşallah geçsin gitsin hiçbirimize uğramasın hastalıkCanım çok geçmiş olsun
Doktor tedbirini almış, grip gibi hafif geçirirsin inşallah.
Ben kan sulandırıcı kullanmadım ona rağmen geçti gitti çok şükür.
Bol bol sıvı ve meyve tüketmelisin. Onun dışında ben ev yapımı turşu, sarımsaklı yoğurt, tavuk suyuna çorba, tarhana çorbası, limonlu ıhlamur, ballı limonlu ılık su, kefir tükettim.
Hemen geçer gider inşallah![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun![]()
Anası da 58.8 olmuş
2 ye 1 olunca sizinkilere uydu napsın benim kızımBizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz![]()
Elleriyle yüzünü kapatıyo bide çapraz tutupAy demek ki hepsi aynılaarr
Bir tavırlar, bir tripler gerçekten çok komikler
Görümcemin kızının 35.hafta fotosunda yüzü çok net belliydi bakalım bizimkiler 35.haftada ne kadarlarını gösterceklerr![]()
Tayttan kusucam artık gerçekten kusucammKot pantolon musadece tayt ve triko pantolon giyiyorum artık kusucam
Elbiseler göbekten mismini oluyor
Sen tiril tiril elbise giyebilirsin büyük ihtimal ama ben güzel havalara yetişemeyebilirim![]()
O fitilli krem elbisemi de giymek istiyorum ama asla yetişmez bence![]()
Hahahahaahha bende çok uzun diye giymiyodum ev içinde falan giyiyodum şimdi tek dışarı tişörtlerimTayttan kusucam artık gerçekten kusucammyüksek bel pantolon üzerine kısa kazaklarımı trikolarımı giymeyi özledimm. Resmen hamileliğimi addaxın yandan yırtmaçlı siyah ve beyaz tişörtleriyle geçirdim
tüüm tişörtler göbekten dolayı yukarı çıkıyo
Kız bende o addax tişörtü fazla uzun diye kesmişim gebe degilken bgn hatta gömlek içine giyim dedim düdük gibi oldu![]()
Sizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlar
En çok sizinle günlerimiz yakın. 10 gün var aramızda
Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında
Bi de size bir sorum olacak:
Ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Bu konuda doktorlar ne dedi sizlere?
Hahahahaahha bende çok uzun diye giymiyodum ev içinde falan giyiyodum şimdi tek dışarı tişörtlerimeşimin gömleklerini falan giyiyorum da onların da önü kapanmıyo içine yine addaxlarımı giyiyorum mecbuuur
Ay bu arada Bursadayken ne giderdim mağazasına heee o zamanlar nasıl ucuzdu şimdi el birliğiyle yükselttiler fiyatları![]()
Yüksel bel pantolon ve ince belAynen kuzum 40-45 dk yürüyorum bende ama zemin düz değil inişli çıkışlı o yüzden biraz daha uzun sürüyor sanrm eve geldiğimde 5500-6000 adımı görmüş oluyorum. Ben yüksek bel pantolon giymeyi özledimbelimin ince oldğu dönemleri
Çorap rahat geliyor bana ya. Hamileyken rahat ettm.
Ay bu gidişle doğunca da göstermicekler yüzleriniAnası da 58.8 olmuş60 la girerim doğuma diyodum ama geçicem heralde
Sorma sorma yaramaz kızlarr bayıldılar plasentalarına
2 ye 1 olunca sizinkilere uydu napsın benim kızımahh inşallah kuzuu insan özlüyo gerçekten
Elleriyle yüzünü kapatıyo bide çapraz tutuphayır neyin mücadelesi acaba ya doğucaksınız yani görcezz kaçarı yok
![]()
Ayy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şeyAhahhhahaaaaa ah salak kafam kesmeyeydimm
iyidi şimdi hava ısınsa anca kocanınkiler paklar beni
Addaxı hiç sorma şurda benim evin karşısına açıldı geçen bnm kızla gittik xs ler falan croplar oluyo ona da. bulmuş avuç kadar bluz geldi bunu alcam diyee 89 tl etiket koymuşlar mendil kadar şeye şok oldum![]()
Ben arada kısa kazaklarımı tayt üzerine giyiyorum vallaTayttan kusucam artık gerçekten kusucammyüksek bel pantolon üzerine kısa kazaklarımı trikolarımı giymeyi özledimm. Resmen hamileliğimi addaxın yandan yırtmaçlı siyah ve beyaz tişörtleriyle geçirdim
tüüm tişörtler göbekten dolayı yukarı çıkıyo
O fitilli krem elbisemi de giymek istiyorum ama asla yetişmez bence![]()
Ayy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şeytaa o zamandan alınmış bi hırkam var hala taş gibi
Neyse son 1 ayımız artık evdekileri oldurcaz üstümüze zorlahamile kıyafetiyle dolabı doldurmaya gönlüm hiç el vermiyo ya çoğu da çok çirkin zaten
hele şu bebek yükleniyo falan olanlar
![]()
Merhabaa, maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniziSizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlar
En çok sizinle günlerimiz yakın. 10 gün var aramızda
Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında
Bi de size bir sorum olacak:
Ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Bu konuda doktorlar ne dedi sizlere?