2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benimde tayt göresim yok kızlar ya hergün aynı 3 5 parça şeyden sıkıldım hele evde giydiğim 2 eşofman alt var kesin çöpe atacam😂😂
İnşalşah güzel havaları görürürz azıcık rahat elbise geçirip çıkmalık 🥴

45 dakika yürüyüş yeterli diyorlar hep. Ben bugün 45 dakika da 6bin adım attım.
Ben de tayttan aşırı sıkıldım zaten artık tayt giymek ayrı dert çıkarmak ayrı dert😅
Ama elbise ve etekte de çorap giyme derdi var🥲
Keşke havalar sıcacık olsaydı da çorap derdi olmadan elbiseleri etekleri giyip çıkabilseydik😒😒
Aynen kuzum 40-45 dk yürüyorum bende ama zemin düz değil inişli çıkışlı o yüzden biraz daha uzun sürüyor sanrm eve geldiğimde 5500-6000 adımı görmüş oluyorum. Ben yüksek bel pantolon giymeyi özledim🥲 belimin ince oldğu dönemleri🥲
Çorap rahat geliyor bana ya. Hamileyken rahat ettm.

Ben de riskli olduğum süreçte hiç yürümedim şu son kontrolden bu zamana da hep soğukları bahane ettim haftaya havalar süper görünüyor progestanı 4 hafta önce bıraktık inşallah rahim boyunda bi sıkıntı oluşmamıştır pazartesi öğreneceğim ona göre artık kaçışı yok her gün yürüyüşe çıkacağım çünkü sezeryandan korkmuyorum desem yalan olur 😬
Şimdilerde yürümeye başlarsan iyi olur canım. Alışmassan son haftalarda yürüyemezsin. Şimdiden alıştırmak lazım vücudu.

Teyzoşlaaaar anca yazıyorum kontrole gittik. Sonra biraz avm falan yaptım ama bitik haldeyim yok pilim kalmamış benim artık😔
Geçen sefer Baş aşağı dönen kızım bu seferde yan dönmüş nerdeyse çapraz duruyo dedi kafa göbeğime doğru biyerde ayaklar gene aşağı inmiş kasıklarda, pozisyon biraz karışık😂 yüzünüde göstermedi anca yumruk yapmış elini gösterdi🤭
1720 kg 41 cm dedi gayet iyimiş. Çook hareketli bi kız bu hiç durmuyor 🙏❤️ Tekrar 3 hafta sonra gidicem sonrası daha sık.
Bizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz 😂😂
Bende günde 6bin atıyorm ama fazlası pek olmuyor kızlar. Benm doktorumda tek önerisi yürüyüş kapıdan girer girmez yürüyormsn yumurta yiyormsn die soruyor😆
Bende birkaç hamile pantolonu aldım ama genelde taytla geçiriyorm günlerimi işe başlayıncada elbise blazer yaparm tam mevsimi şimdi. Sıkıldm tayttan🥲
Sizi sessiz sessiz takip eden bi fatmuş var hanımlar
En çok sizinle günlerimiz yakın. 10 gün var aramızda 😊
Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde 🤗
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında🤩
Bi de size bir sorum olacak:
Ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz?
Bu konuda doktorlar ne dedi sizlere?

Cok gecmis olsun. Bende 2 hafta once gecirdim.
Grip gibi gecti insallah sizinde hafif gecer.
Doktorum coraspirine devam et dedi bana. c vit. Ic demisti. Bir de agri olmasi durumunda parol icebilirsin demisti. Vitaminlerini aksatma ve bol su ic demisti.
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Bende C vitamani ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Umarım böylece geçer.

Çok geçmiş olsun canım benim. Kan sulandırıcı başlaması iyi olmuş bence önlem amaçlı 🙏🏼 Bol bol C vitamini ve su bence. İnşallah bi an önce geçer gider semptomsuz atlatırsın 😍
Amin amin kuşum, teşekkür ederim 😍❤️

Canım benim çok geçmiş olsuun🙏🏻ben gebelikten önce geçirdim ama bol c vitamini, bol sıvı tüket ve boğaz ağrısı, öksürük vs varsa mutlaka zencefil bal limon karışımı macun hazırlayıp her gün 1 tatlı kaşığı tüket çok iyi geliyor 💜🙏🏻
Teşekkür ederim kuşum, bal zencefil limona hemen yarın başlıyorum ❤️

Canım çok geçmiş olsun😔 gripten hafif kolayca atlatırsın inşallah vitamin alımına dikkat et beslenmene. İğneye başlamanda iyi olmuş🙏
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️

Canım çok geçmiş olsun🙏🏻♥️
Doktor tedbirini almış, grip gibi hafif geçirirsin inşallah.
Ben kan sulandırıcı kullanmadım ona rağmen geçti gitti çok şükür.
Bol bol sıvı ve meyve tüketmelisin. Onun dışında ben ev yapımı turşu, sarımsaklı yoğurt, tavuk suyuna çorba, tarhana çorbası, limonlu ıhlamur, ballı limonlu ılık su, kefir tükettim.
Hemen geçer gider inşallah🙏🏻
Ay inşallah canım benim, ben de olabildiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Annem sağolsun yemek taşıyıp duruyor. İnşallah geçsin gitsin hiçbirimize uğramasın hastalık ❤️

Çok teşekkür ederim 😊🙏🏻

L Larissa kuzuuu Vinoşa maaşallh ya 2 kg yu nasılda geçmiş🥺 🧿🌸
Ahh bu cadı kızlar plasentaya yapışıp kaldılar yaaaa 😩
Anası da 58.8 olmuş 😫 60 la girerim doğuma diyodum ama geçicem heralde 😫
Sorma sorma yaramaz kızlarr bayıldılar plasentalarına 🥺
Bizimkilerin örnek alması gerekiyordu oysaa olsuun inanıyorum bir sonraki randevuda gül cemallerini göreceğiz 😂😂
2 ye 1 olunca sizinkilere uydu napsın benim kızım 😂😂 ahh inşallah kuzuu insan özlüyo gerçekten
Ay demek ki hepsi aynılaarr😂😂😂
Bir tavırlar, bir tripler gerçekten çok komikler🤣🤣
Görümcemin kızının 35.hafta fotosunda yüzü çok net belliydi bakalım bizimkiler 35.haftada ne kadarlarını gösterceklerr😅
Elleriyle yüzünü kapatıyo bide çapraz tutup 😂 hayır neyin mücadelesi acaba ya doğucaksınız yani görcezz kaçarı yok😂😂

Kot pantolon mu🥲🥲🥲 sadece tayt ve triko pantolon giyiyorum artık kusucam🤧🤧
Elbiseler göbekten mismini oluyor😅
Sen tiril tiril elbise giyebilirsin büyük ihtimal ama ben güzel havalara yetişemeyebilirim😒😒
Tayttan kusucam artık gerçekten kusucamm😫 yüksek bel pantolon üzerine kısa kazaklarımı trikolarımı giymeyi özledimm. Resmen hamileliğimi addaxın yandan yırtmaçlı siyah ve beyaz tişörtleriyle geçirdim 😂 tüüm tişörtler göbekten dolayı yukarı çıkıyo 😂
O fitilli krem elbisemi de giymek istiyorum ama asla yetişmez bence 🥹

Tayttan kusucam artık gerçekten kusucamm😫 yüksek bel pantolon üzerine kısa kazaklarımı trikolarımı giymeyi özledimm. Resmen hamileliğimi addaxın yandan yırtmaçlı siyah ve beyaz tişörtleriyle geçirdim 😂 tüüm tişörtler göbekten dolayı yukarı çıkıyo 😂

Kız bende o addax tişörtü fazla uzun diye kesmişim gebe degilken bgn hatta gömlek içine giyim dedim düdük gibi oldu😂😂😂

Kız bende o addax tişörtü fazla uzun diye kesmişim gebe degilken bgn hatta gömlek içine giyim dedim düdük gibi oldu😂😂😂
Hahahahaahha bende çok uzun diye giymiyodum ev içinde falan giyiyodum şimdi tek dışarı tişörtlerim 😂😂 eşimin gömleklerini falan giyiyorum da onların da önü kapanmıyo içine yine addaxlarımı giyiyorum mecbuuur 😂

Ay bu arada Bursadayken ne giderdim mağazasına heee o zamanlar nasıl ucuzdu şimdi el birliğiyle yükselttiler fiyatları 🙄

Haziran annesi görünüyor olsam da mayıs annesi olacağım gibi çok güçlü bir his var içimde 🤗
Yürüyüşlere başlanıldı mı? Mayıs sonu bekleyenler için 2 ay kaldı şunun şurasında🤩

Merhabalar, Sağlıkla kavuşun bebeğinize siz de bizde inşallah🙏🌺
Ramazanda hamileler için oruç farz değil diye biliyorum bebeğin ve annenin hayatını riske atacak hiçbirşeye mecbur tutulmuyoruz🤲 O nedenle farz değilken kendini zorlamak yersiz diye düşünüyorum. Zaten dayanamam heralde 1 saate gözüm dönüyor😂 susuzluk da cabası.. ciddi sıkıntılar olabilir. sormadım bile doktoruma açıkçası.

Hahahahaahha bende çok uzun diye giymiyodum ev içinde falan giyiyodum şimdi tek dışarı tişörtlerim 😂😂 eşimin gömleklerini falan giyiyorum da onların da önü kapanmıyo içine yine addaxlarımı giyiyorum mecbuuur 😂

Ay bu arada Bursadayken ne giderdim mağazasına heee o zamanlar nasıl ucuzdu şimdi el birliğiyle yükselttiler fiyatları 🙄

Ahahhhahaaaaa ah salak kafam kesmeyeydimm
iyidi şimdi hava ısınsa anca kocanınkiler paklar beni😂
Addaxı hiç sorma şurda benim evin karşısına açıldı geçen bnm kızla gittik xs ler falan croplar oluyo ona da. bulmuş avuç kadar bluz geldi bunu alcam diyee 89 tl etiket koymuşlar mendil kadar şeye şok oldum😂😂

Aynen kuzum 40-45 dk yürüyorum bende ama zemin düz değil inişli çıkışlı o yüzden biraz daha uzun sürüyor sanrm eve geldiğimde 5500-6000 adımı görmüş oluyorum. Ben yüksek bel pantolon giymeyi özledim🥲 belimin ince oldğu dönemleri🥲
Çorap rahat geliyor bana ya. Hamileyken rahat ettm.
Yüksel bel pantolon ve ince bel🥲🥲🥲 insan hamilelik öncesi halini gerçekten özlüyor.
Neyse ki her şey minik mucizelerimize kavuşabilmek için🥰🥰

Anası da 58.8 olmuş 😫 60 la girerim doğuma diyodum ama geçicem heralde 😫
Sorma sorma yaramaz kızlarr bayıldılar plasentalarına 🥺

2 ye 1 olunca sizinkilere uydu napsın benim kızım 😂😂 ahh inşallah kuzuu insan özlüyo gerçekten

Elleriyle yüzünü kapatıyo bide çapraz tutup 😂 hayır neyin mücadelesi acaba ya doğucaksınız yani görcezz kaçarı yok😂😂
Ay bu gidişle doğunca da göstermicekler yüzlerini😂😂 o zaman da devam ederse o eller ısırılcak başka çare yok🤤🤤🥲🥲

Yalnızzz kız analığından bildiriyorum hazır olunuz😜 bol sabır bol para inşallah çok amin🤲😝
Alışverişe gittik bugün anamı ağlattı kabin önlerinde ağaç oldum resmen 🤭 herşeyi giyip çıkarıp beğenmiyo bide mahvetti beni😂
Kendi sevdiği herşeye de yapışıp bunu kesin alıyorum diyo😂 ocağıma incir ağacı dikti😝😝

Ahahhhahaaaaa ah salak kafam kesmeyeydimm
iyidi şimdi hava ısınsa anca kocanınkiler paklar beni😂
Addaxı hiç sorma şurda benim evin karşısına açıldı geçen bnm kızla gittik xs ler falan croplar oluyo ona da. bulmuş avuç kadar bluz geldi bunu alcam diyee 89 tl etiket koymuşlar mendil kadar şeye şok oldum😂😂
Ayy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şey 😂 taa o zamandan alınmış bi hırkam var hala taş gibi 😂
Neyse son 1 ayımız artık evdekileri oldurcaz üstümüze zorla 😂 hamile kıyafetiyle dolabı doldurmaya gönlüm hiç el vermiyo ya çoğu da çok çirkin zaten 😂 hele şu bebek yükleniyo falan olanlar 🤢

Ben arada kısa kazaklarımı tayt üzerine giyiyorum valla😅😅 annem çok kızıyor ama yapcak bir şey yok🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️😅😅

Ayy valla rezillik rezillik kaç poşet doldurup çıkardık ne ucuzdu ve her şey 😂 taa o zamandan alınmış bi hırkam var hala taş gibi 😂
Neyse son 1 ayımız artık evdekileri oldurcaz üstümüze zorla 😂 hamile kıyafetiyle dolabı doldurmaya gönlüm hiç el vermiyo ya çoğu da çok çirkin zaten 😂 hele şu bebek yükleniyo falan olanlar 🤢

Evet ya ölü yatırım resmen. bende hiçççç üst almadım zaten de altlardan da bıktım 2 parçayla geçti aylar iyi güzel ama yetti artık şiddetle elbise giymek istiyorum🥺

Merhabaa, maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi🙏🏻☺️ düzenli olarak yürüyorum evet arada halsiz hissettiğim oluyor veya hava çok soğuksa yürümüyorum ama onun dışında yürüyüşe rutin şekilde devam. Maalesef oruç tutamayacağım ben, bebişin sağlığı ve beslenmesi açısından sağlıklı olan görüş bu yönde bu dönemde vücudu aç ve susuz bırakmaya çok vicdanım da el vermez bünyem de kaldırmaz büyük ihtimal ☺️

Back