Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl 3 ay sonunda tüp bebeğe başlayacakken çok şükür kendiliğinden oldu canım. 1 aşılama denemiştik olumsuz sonuçlandı.
Doktorla ilerleyip stres olmak yerine kendi kendine olsun diye bekledik. Ama hemen olmadı. O hep bir umut bekleyip bekleyip olmayan süreç psikolojik olarak gerçekten çok zor.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Gerçekten ne kadar şükretsek az.
İnşallah arkadaşına da en yakın zamanda kısmet olur oda bu güzel süreci yaşar, üzüntülerini unutur canım![]()
Ayyy bugün hepimiz çok duygusalız galibaBen de az önce kızımın ilk çamaşırlarını attım makineye yıkanıyorlar. Geçen sene doğumgünümde 2 nisanda tüp bebekten başka şansımın düşük olduğunu öğrenmiştim. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Sonra tedavi için doktor arayışına girdik. Maliyetli ve zahmetli bir süreç olduğu için şehir önemli değil iyi bir doktor olsun istedik. Sonra aydından Ankara’ya mekik dokumalarımız başladı. Okulumda tek öğretmen olduğum için tedaviye giderken aldığım raporları sıkıntı ettiler. O yoğun sürecin içinde bu sıkıntılar da tuzu biberi oldu. İğnelere başladık ve 3 yumurta döllendi. Birisini 3.gün embriyosu taze transfer oldum diğer ikisini bekleteceğiz 5. güne ulaşan olursa dondurmayı planlıyorduk. Transferden sonra beklerken geriye kalan 2 embriyo için 5.gün aradıklarında 5.gün başlangıç seviyesine geldiler ama tam değil bir gün daha bekleteceğiz dediler 6.gün aradıklarında istenen seviyeye sadece bir embriyonun geldiğini ve dondurmak isteyip istemediğimizi sordular tabiki de dondurduk. Çünkü o bir sağlıklı embriyo için uzun yollardan geçmiştik. Sonra yapılan transferimin tutmadığını kan sonucuyla öğrendik. O kadar üzüldüm ağladım ki. Parkta çocuklu insanlara bile bakamaz oldum. Ama sonra yine toparlandım hemen. Çünkü okul başlamadan yazın o bir tane dondurduğumuz embriyoyu denemek istiyordum. Ve tabi korkuyordum da eğer bu da tutmazsa bütün süreç en baştan başlayacaktı önce iğnelerle yumurta geliştirilmeye çalışılacak sonra yumurtalar toplanacak sonra döllenmelerine bakılacak ve istenen düzeye gelebilecekler mi diye. Dondurdulmuş hazır olduğu için süreç kısa oluyor. Onu transfer ettirdikten sonra hep güçlü embriyom sıkı sıkı tutun diye dua ettim. Çünkü o bütün gayretini göstermiş 6.gününde istenen seviyeye ulaşmayı başarmıştı. Şimdi gücünü içerde de göster dedim. İşte bu karnımdaki pamuk kızım o 6.gününde dondurulan minik ve güçlü embriyo. Ben de duygulandım çok çamaşırlarını ayırırken paylaşmak istedim. Bugünlere ulaştıran rabbime sonsuz şükürler olsun. Allah tedavi yolunda olan herkese güç, umut versin ve sonunda da güzelliğe kavuştursun![]()
Bence sen kontrol süresi içinde bi daha gitKızlar bugün 32+0 çalışamaz raporu almak için kontrole gittim. 2250 gram, 45 cm, koca kafalı bir oğlum varve doktorum dünyanın en rahat insanlarından biri olduğu için 4 hafta sonra gel, nst falan da o zaman konuşalım dedi
Ben çok kilo aldım sanıyordum ama 1,5 kilo almışım bu ay, zaten 1 kilosunu bebek almış. Ona da ayrı sevindim.
Güzel fiziğine bakarken çikolata yiyorumTeyzeleeerr bu da bizim 32+2 güncellememiz![]()
Bence sen kontrol süresi içinde bi daha giten azından 2,5 hafta falan kalır geriye. Ay bu doktorlar da heee çağır kardeşiçağırr parasıyla değil mi
![]()
Bir güzellik anası dahaTeyzeleeerr bu da bizim 32+2 güncellememiz![]()
Ahh teşekkür ederim ben de fotoğrafı yüklerken yedim bi şey olmazGüzel fiziğine bakarken çikolata yiyorum![]()
bir başka güzellik annesi de bunu yazanBir güzellik anası dahaarka fondaki e bebek poşetide beni etkiledi
![]()
Sen canın ne isterse ye valla ,maşallahAhh teşekkür ederim ben de fotoğrafı yüklerken yedim bi şey olmazzahmetli iş canım insan acıkıyo
bir başka güzellik annesi de bunu yazan
e bebek poşetinde kızımın çöp kovası var teyzesii![]()
Kalk kalk kalkk hemeeen bi elbise geçir üstüne saçının başının hiç önemi yok topuz yap tepeden nolcak. Bende 4 haftada 1 diye niye şartladıysam başka çekmemişim şimdi pişmanım daha çok çekseydim keşke. Her haftanın ayrı güzelliği varSizin fotolara bakınca farkettim ben hic fotoğraf çekilmemişim. Sanırım gebeliğim cok zor geçtiği için hic o mooda giremedim.Ustelik resmen saçlarım beyazladı gebelikte ,yarısından fazlası beyazladı birdenbire.O yüzden de canım istemiyor olabilir.Ramazan başlayınca olabildigince üstten bir rötuş yaptıracağım saçıma. O zaman belki bir fotoğraf cektirim![]()
Saçımı boyatinca direkt açılış ve jübile yapacağımKalk kalk kalkk hemeeen bi elbise geçir üstüne saçının başının hiç önemi yok topuz yap tepeden nolcak. Bende 4 haftada 1 diye niye şartladıysam başka çekmemişim şimdi pişmanım daha çok çekseydim keşke. Her haftanın ayrı güzelliği var
Hadi hadi üşenme bak bu göbüşü bekleyen nice insan var az önce de kızlar yazdı ya ne zorlu yollar ne zamanlarrr. Minik mucizelerin karnımızda bi hatırası olsun![]()
Teyzeleeerr bu da bizim 32+2 güncellememiz![]()
GüzellerimTeyzeleeerr bu da bizim 32+2 güncellememiz![]()
Ayyy diyene bak diyeneee shower halini unuttuk sankiKız leblebi yutmuş sokucan gibisin ayyy kopacak inceliğe bakmaaşallah vallahi tü tü tüğğ
![]()
Canım beniiimGüzellerimanalı kızlı yaktınız buraları
![]()
Durunn bozmayin moraliniizi manken larissadan sonra az da 17 kiloyla yoluna devam eden 32+2 tosun anne fotisi atiyimda moraliniz yerine gelsin![]()
Kuzum maşallahın varDurunn bozmayin moraliniizi manken larissadan sonra az da 17 kiloyla yoluna devam eden 32+2 tosun anne fotisi atiyimda moraliniz yerine gelsin![]()