2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızımı bu saatte hıçkırık tutmuş ya kıyamam 😅
Uyandım sanki sırtım 2ye ayrılıyo geri de uyuyamıyorum 🙄
Ah benimkide gece 2de hem hıçkırık hem zıplamalı şeyler yapıyordu😅 gece yattığımda hiç olmayacak yerlere çalışıyor resmen🥲 zorla uyudum.
2 gündür çok zor uyuyorum göbeğim hep rahatsız🙄 uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum.

Ben bundan aldım nesciğiim ama dediğin gibi tam kız işi 😅 çok daha güzelleri var araya da onlardan serpiştiricem. Her şeyi asmayı seviyorum ben öyle bi takıntım var🙄
Ben de gece biraz daha baktım şöyle bir şey alacağım sanırım😅 dümdüz ama zaten erkek bebek🥲 yorumlar fotolar normal gözüküyor. Süslülere daha sonra bakarız artık.
Her şeyi asmayı ben de çok seviyorum bakalım minicik minicik şeyler nasıl olcaklar😌

Eklentiler

• FD34FD48-F2F6-4776-9DD6-8A4775467BE7.png
    FD34FD48-F2F6-4776-9DD6-8A4775467BE7.png
    607,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 073B91D2-C804-4C6A-8FF0-CE7B0D0CEB46.png
    073B91D2-C804-4C6A-8FF0-CE7B0D0CEB46.png
    202,3 KB · Görüntüleme: 52
O zaman gunaydin bize 😁 aynı sebeplerden uyanmisiz
Bebeler daha gelmeden bizi uyutmuyorduu 😅
Vinanın ciğerleri 07.30 da gelişmek istemiş olabilir😁🥰 anasına sorcak değil ya miniğim.
Teyzesi onun ciğerleri olur olmadık saatlerde gelişmek istiyosa demekki 😂
Ah benimkide gece 2de hem hıçkırık hem zıplamalı şeyler yapıyordu😅 gece yattığımda hiç olmayacak yerlere çalışıyor resmen🥲 zorla uyudum.
2 gündür çok zor uyuyorum göbeğim hep rahatsız🙄 uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum.
Benimkini de hıçkırık tutunca sinirleniyo heralde daha sert vuruyo 😂😂 ya göbek rahatsızlığı bence bebişlerin kg almasından kaynaklı gibi geliyo bana 🥺
Ben de gece biraz daha baktım şöyle bir şey alacağım sanırım😅 dümdüz ama zaten erkek bebek🥲 yorumlar fotolar normal gözüküyor. Süslülere daha sonra bakarız artık.
Her şeyi asmayı ben de çok seviyorum bakalım minicik minicik şeyler nasıl olcaklar😌
O zaman böyle al kuzu sende araya süslülerden serpiştirirsin 😂 hepsini süslü almaya kalksak bütün parayı askılara vericez heralde 😂😂

Bugün oğluşumun kıyafetlerini ütüleyeceğiz🥺🥺 o kadar duygulanıyorum ki. Çookk beklemiştim bugünleri😢😢 başka bebeklere hediye alırken ne kadar çok üzülüyordum allahım bize de nasip olcak mı diye.
Rabbim bize de nasip etti, şükürler olsun ki bugünleri gördük🙏🏻 Hala inanamıyorum o minicik eşyaların minicik bir sahibi var, yakında gidip onu da alıp evimize geleceğiz inşallah🙏🏻🥺🥺

Bugün oğluşumun kıyafetlerini ütüleyeceğiz🥺🥺 o kadar duygulanıyorum ki. Çookk beklemiştim bugünleri😢😢 başka bebeklere hediye alırken ne kadar çok üzülüyordum allahım bize de nasip olcak mı diye.
Rabbim bize de nasip etti, şükürler olsun ki bugünleri gördük🙏🏻 Hala inanamıyorum o minicik eşyaların minicik bir sahibi var, yakında gidip onu da alıp evimize geleceğiz inşallah🙏🏻🥺🥺
Ooooy gerçekten unutulmayacak bir gün. Bende çok duygulanmıştım🥲 annem bütün ütü boyunca dua etti. Ve aralarda ani yükselişlerle ya sen bunları mı giycen anneannem diye bağırıyordu😄😄😄 hepimiz için duygudolu bir gün. Eşimde eve gelir gelmez dolapları açıp bakmıştı🥰❤️ Heyecanla.

Ooooy gerçekten unutulmayacak bir gün. Bende çok duygulanmıştım🥲 annem bütün ütü boyunca dua etti. Ve aralarda ani yükselişlerle ya sen bunları mı giycen anneannem diye bağırıyordu😄😄😄 hepimiz için duygudolu bir gün. Eşimde eve gelir gelmez dolapları açıp bakmıştı🥰❤️ Heyecanla.
Bazı kıyafetlerin ütüden bile küçük oluşu peki 🥲 ben de çok çok duygulanmıştım, aynı yükselişi annem de yaptı ara ara ahahaha 😂 bazen bu neeeee diye bağrıyodu ters bi durum var sanıp bakıyodum meğerse kıyafetin minnoşluğuna diyomuş 😂 çılgın ananeler

Bazı kıyafetlerin ütüden bile küçük oluşu peki 🥲 ben de çok çok duygulanmıştım, aynı yükselişi annem de yaptı ara ara ahahaha 😂 bazen bu neeeee diye bağrıyodu ters bi durum var sanıp bakıyodum meğerse kıyafetin minnoşluğuna diyomuş 😂 çılgın ananeler
Hahahahah benmkide deli deli hareketler yaptı o gün😆😆 benm annemin ilk anneanneliği olacak. O yüzden ekstra heyecanlı bal annem❤️

Bakalım bugün bizi hangi delilikler bekliyor😂😂

Hahahahah benmkide deli deli hareketler yaptı o gün😆😆 benm annemin ilk anneanneliği olacak. O yüzden ekstra heyecanlı bal annem❤️
Benim annemin de ilk ananeliği😌 dün odasının duvarlarını bile elleriyle sildi😅 kendisi takıntılı temizlik hastası olduğu için oğlum bu konuda biraz şanssız olabilir belki🥲

Canim tedavi ile mi oldu bebisin ,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın. Benim en yakin arkadaşlarımdan birinin olmuyor bebeği, onun yanında üzülüp kırılmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum. Rabbime şükürler olsun ki bizi bu sınavdan muaf tuttu.Insallah yavrularımız sağlıkla gelirler

Bizimkinin de ilk torun ilk anneannelik 🐣 benim anneannem de annemin kundağını saklamış annemden sonra ben, benden sonra vinoş kullanıcak yani 🥲 ona aşırı duygulandım ben de. Vinoşun anası deli ama aile büyükleri de pek normal değil ahahaahha

Canim tedavi ile mi oldu bebisin ,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın. Benim en yakin arkadaşlarımdan birinin olmuyor bebeği, onun yanında üzülüp kırılmasın diye ne yapacağımı şaşırıyorum. Rabbime şükürler olsun ki bizi bu sınavdan muaf tuttu.Insallah yavrularımız sağlıkla gelirler
2 yıl 3 ay sonunda tüp bebeğe başlayacakken çok şükür kendiliğinden oldu canım. 1 aşılama denemiştik olumsuz sonuçlandı.
Doktorla ilerleyip stres olmak yerine kendi kendine olsun diye bekledik. Ama hemen olmadı. O hep bir umut bekleyip bekleyip olmayan süreç psikolojik olarak gerçekten çok zor.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Gerçekten ne kadar şükretsek az.
İnşallah arkadaşına da en yakın zamanda kısmet olur oda bu güzel süreci yaşar, üzüntülerini unutur canım🙏🏻

Bizimkinin de ilk torun ilk anneannelik 🐣 benim anneannem de annemin kundağını saklamış annemden sonra ben, benden sonra vinoş kullanıcak yani 🥲 ona aşırı duygulandım ben de. Vinoşun anası deli ama aile büyükleri de pek normal değil ahahaahha
Bzmki zaten ömrünce sadece anneanne olabilecek. Bizim aile genelde kız çocuk olarak ürüyor😆 benm annemde kanaviçeli battaniyelerimizi çıkardı kendisi işlemiş şimdi türküş kullancak o kadar şık ve kaliteliki. Şimdi aldıklarımız bunların yanında hiç bişeye bemzemiyor😊🥰 analar ve kızları😋

Kızlar bugün 32+0 çalışamaz raporu almak için kontrole gittim. 2250 gram, 45 cm, koca kafalı bir oğlum var 😊 ve doktorum dünyanın en rahat insanlarından biri olduğu için 4 hafta sonra gel, nst falan da o zaman konuşalım dedi🙄 Ben çok kilo aldım sanıyordum ama 1,5 kilo almışım bu ay, zaten 1 kilosunu bebek almış. Ona da ayrı sevindim.

Son düzenleme:
Sinirim bozuldu yahu ,ben oğlumda kullandığım lohusa takımları yeni ve kaliteli olduğu halde onlari istemiyorum dedim attım. Ama pembe bir sabahlık ayırmıştım hastanede kullanacağım diye.O yüzden aldığım takımı sabahlıklı almadım. Şimdi hastane çantasını hazırlıyorum, sabahlık yok ortada:silah:Ben gene bir atma krizinde onu da attım galiba 🤭şimdi napıcam bilmiyorum yahu.Bir siyah bir de beyaz saten sabahliklarim var ama ,üşürsem onlar olmaz ki.Benim bu atmalarım,kalabalığa tahammulsuzlüklerim daha çokkkk, başıma is açar.

Bu arada çantaya koyduklarım
Depend
Islak mendil
Bebek bezi
Süt pompası
Emzik
Biberon
2 takım hastane çıkışı
1 müslin battaniye
1 peluş battaniye
2 tane anne pijama takımı
Lohusa tacı
2 adet çorap
Terlik
Kağıt havlu
Ic çamaşırı
Kapı süsü
İkram cikolata
Kolonya
Hastanede her şey yolunda giderse bir gece kalacağım, o yüzden abartmadım.Bebeğe önce kendi hastane çıkışlarını giydiriyorlar o da +1 kıyafet oluyor.Hastaneye giderken giydiklerimi çıkarken de giyeceğim, kalabalık istemiyorum.Aklıma başka bir şey gelirse eklerim

Ben de az önce kızımın ilk çamaşırlarını attım makineye yıkanıyorlar. Geçen sene doğumgünümde 2 nisanda tüp bebekten başka şansımın düşük olduğunu öğrenmiştim. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Sonra tedavi için doktor arayışına girdik. Maliyetli ve zahmetli bir süreç olduğu için şehir önemli değil iyi bir doktor olsun istedik. Sonra aydından Ankara’ya mekik dokumalarımız başladı. Okulumda tek öğretmen olduğum için tedaviye giderken aldığım raporları sıkıntı ettiler. O yoğun sürecin içinde bu sıkıntılar da tuzu biberi oldu. İğnelere başladık ve 3 yumurta döllendi. Birisini 3.gün embriyosu taze transfer oldum diğer ikisini bekleteceğiz 5. güne ulaşan olursa dondurmayı planlıyorduk. Transferden sonra beklerken geriye kalan 2 embriyo için 5.gün aradıklarında 5.gün başlangıç seviyesine geldiler ama tam değil bir gün daha bekleteceğiz dediler 6.gün aradıklarında istenen seviyeye sadece bir embriyonun geldiğini ve dondurmak isteyip istemediğimizi sordular tabiki de dondurduk. Çünkü o bir sağlıklı embriyo için uzun yollardan geçmiştik. Sonra yapılan transferimin tutmadığını kan sonucuyla öğrendik. O kadar üzüldüm ağladım ki. Parkta çocuklu insanlara bile bakamaz oldum. Ama sonra yine toparlandım hemen. Çünkü okul başlamadan yazın o bir tane dondurduğumuz embriyoyu denemek istiyordum. Ve tabi korkuyordum da eğer bu da tutmazsa bütün süreç en baştan başlayacaktı önce iğnelerle yumurta geliştirilmeye çalışılacak sonra yumurtalar toplanacak sonra döllenmelerine bakılacak ve istenen düzeye gelebilecekler mi diye. Dondurdulmuş hazır olduğu için süreç kısa oluyor. Onu transfer ettirdikten sonra hep güçlü embriyom sıkı sıkı tutun diye dua ettim. Çünkü o bütün gayretini göstermiş 6.gününde istenen seviyeye ulaşmayı başarmıştı. Şimdi gücünü içerde de göster dedim. İşte bu karnımdaki pamuk kızım o 6.gününde dondurulan minik ve güçlü embriyo. Ben de duygulandım çok çamaşırlarını ayırırken paylaşmak istedim. Bugünlere ulaştıran rabbime sonsuz şükürler olsun. Allah tedavi yolunda olan herkese güç, umut versin ve sonunda da güzelliğe kavuştursun 🤍💫

Back