Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum neren kilo almış allah aşkına baksana popiş hep aynı aradaki tek fark göbüş20/25/30 weeks
Bu da benim nasıl devleştiğimin kanıtı
Her ay aynı pozu aynı kıyafeetle veriyorum iyi ki böyle yapmışım yoksa hala kendimi zayıf falan sanacağım![]()
Bunu ben de yapıyorum elbise totomun altına kadar çıktı artık dhshshshs20/25/30 weeks
Her ay aynı pozu aynı kıyafeetle veriyorum iyi ki böyle yapmışım yoksa hala kendimi zayıf falan sanacağım![]()
Kuzum neren kilo almış allah aşkına baksana popiş hep aynı aradaki tek fark göbüş![]()
Hahaha çok güldüüüm amaa sende de göbekten başka bi şey göremiyorumDurunn bozmayin moraliniizi manken larissadan sonra az da 17 kiloyla yoluna devam eden 32+2 tosun anne fotisi atiyimda moraliniz yerine gelsin![]()
Ben de akşam eve eşim gelince mutlu oluyorum sıkılıyorum burda arkadaşım da yok buna şükür napalımKızlar valla sinirlerim laçka ya. 2 hafta önce eşim tüm hafta çalıştı ve hafta sonu Cumartesi günü de çalıştı pazar izin yaptı pazartesiden pazara kadar (pazar günü 24 saat)her gün işte çalıştı eve geldi nöbet tuttu evden akşamdan sabaha kadar. Neyse pazartesi normalde izin yapması gerekirken izin vermediler bu hafta normal çalıştı normalde yarın ve pazar günü izinli olması gerekiyor ama yarına da mesai yazmışlar. Yeminle o kadar sinirliyim ki. Zaten arkadaşın köpeği de bizde ve benim köpeğim huzursuzlanıyor bu sebepten evden çıkamıyorum. Ya yarın bari kocamla vakit geçirseydim. Adam o kadar yorgun ki pazar günü tüm gün yatacak eminim bişey de diyemem yine vakit geçiremicez. Of ya![]()
Ay ne bileem çok güzel görünüyodu37 yıllık memleketteyim ilk görüyorm bu ne kızzzzz![]()
Ay ben bu mesaji sabah göreydimde moralim duzeleydi yaaa bacaklar kalcalar aldi basi gitti gittiSende de karından hariç bişe yokki bacım nerende 17 acabaaa
Maaşallah iyisiniz hepiniz yaa![]()
Ah nasi buhranli bi gundeydim anca girdim mesajlarinizla bi havalandim bi havalandim yaa cok tatlisinz hepinz ❤❤❤
Vallahi hepinizin agzindan bal damlams resmen bkdr morlmn duzelcgni bilsem oncden binresm atardmKuzum maşallahın vardoğumdan sonra sana kalsa kalsa 5 kilo kalır onuda emzirirken veririsin zaten
![]()
Vallahide hcbsy yok o bacaklar kalcalar hic almamis dogur kudurt cinsten bi hamile masallah20/25/30 weeks
Yani simdi insan zayıf fit narin yapili bi insandan boyle yorum alinca daha bi hosuna gidiyo buda beni bole gorduyse asirida hayvanlik yok.heralde falan oluyo bi insanHahaha çok güldüüüm amaa sende de göbekten başka bi şey göremiyorum
İnstagramda neler görüyoruz göbek mi bebek mi belli değil ben de öyle bi şey sandım
Valla A dan Z ye herkes mi fıstık olur![]()
Ay ne bileem çok güzel görünüyoduöfff hep uyduruyolar heppp
Bana bu zamana kadar yedirmediğin için cezalısın hemen al gel deseydinKocama sordumda aaa çocukluğumun pastası dedi
ben nerdeydim o ara acaba![]()
Yaaaaa o ne demek öyle o ne demekk vallahi sadece göbüş var sende deYani simdi insan zayıf fit narin yapili bi insandan boyle yorum alinca daha bi hosuna gidiyo buda beni bole gorduyse asirida hayvanlik yok.heralde falan oluyo bi insantmm ya takmiyorum dogumdan sonra halledicem bi sklde herkes cok tatli cok guzel masallah
❤
![]()