2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
20/25/30 weeks ❤️
Bu da benim nasıl devleştiğimin kanıtı😂😂
Her ay aynı pozu aynı kıyafeetle veriyorum iyi ki böyle yapmışım yoksa hala kendimi zayıf falan sanacağım😆😆

Eklentiler

• C2DCE63D-4CA8-488D-9DA7-C177A67C0B7C.jpeg
    C2DCE63D-4CA8-488D-9DA7-C177A67C0B7C.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 100
Kuzum neren kilo almış allah aşkına baksana popiş hep aynı aradaki tek fark göbüş🤭🥰

Yok kuzum yaa resimde bile sığmıyo kareye kol bacak tamam duruo sırt popo genişledi vallahi irileşmişim resmen🤭 gıdık falan çıkmamış orda.
Ama neyse kiloyla zorum yok veririm ben🙏

Durunn bozmayin moraliniizi manken larissadan sonra az da 17 kiloyla yoluna devam eden 32+2 tosun anne fotisi atiyimda moraliniz yerine gelsin 😂😂😂
Hahaha çok güldüüüm amaa sende de göbekten başka bi şey göremiyorum 🙄
İnstagramda neler görüyoruz göbek mi bebek mi belli değil ben de öyle bi şey sandım 😅
Valla A dan Z ye herkes mi fıstık olur 💗

Kızlar valla sinirlerim laçka ya. 2 hafta önce eşim tüm hafta çalıştı ve hafta sonu Cumartesi günü de çalıştı pazar izin yaptı pazartesiden pazara kadar (pazar günü 24 saat)her gün işte çalıştı eve geldi nöbet tuttu evden akşamdan sabaha kadar. Neyse pazartesi normalde izin yapması gerekirken izin vermediler bu hafta normal çalıştı normalde yarın ve pazar günü izinli olması gerekiyor ama yarına da mesai yazmışlar. Yeminle o kadar sinirliyim ki. Zaten arkadaşın köpeği de bizde ve benim köpeğim huzursuzlanıyor bu sebepten evden çıkamıyorum. Ya yarın bari kocamla vakit geçirseydim. Adam o kadar yorgun ki pazar günü tüm gün yatacak eminim bişey de diyemem yine vakit geçiremicez. Of ya 😡

31+1 den selamlar😍😍😌
Kızıma kavuştum sonunda ,3 haftanın sonunda o güzelliği görmek maşallah yanaklar manaklar yağlanmışş,tontiş bir surat 1685 gram 41 cm olmuş babası gbi uzun bacak🧿 🧿 doktor 2 haftada bir cağırcakmış artık yürüyüş yap pilates yap dedi hareketlen protein agırlıklı beslen dedi..3 haftada 800 gram almışım bebek almıs ztn 450 küsür 😍😍13 kilo aldm smdye kadar ,2 ayını yatarak gecırdım full hareketsız riskim vardı hep..9 ya da 10 MAYIS gibi sezeryan tarıhı verdi dktorum herseyi normal giderse 😍😍spinal epudral nasıl istersen tentene temasın öneminden bahsetti !!,miyom eger actıgım yere yakınsa onuda alocam dedi basıma bela olan miyom..bizden böyle haberler yuvarlacık olmuş suratı doktor bna benzetti kızçemi😍😍

Kızlar valla sinirlerim laçka ya. 2 hafta önce eşim tüm hafta çalıştı ve hafta sonu Cumartesi günü de çalıştı pazar izin yaptı pazartesiden pazara kadar (pazar günü 24 saat)her gün işte çalıştı eve geldi nöbet tuttu evden akşamdan sabaha kadar. Neyse pazartesi normalde izin yapması gerekirken izin vermediler bu hafta normal çalıştı normalde yarın ve pazar günü izinli olması gerekiyor ama yarına da mesai yazmışlar. Yeminle o kadar sinirliyim ki. Zaten arkadaşın köpeği de bizde ve benim köpeğim huzursuzlanıyor bu sebepten evden çıkamıyorum. Ya yarın bari kocamla vakit geçirseydim. Adam o kadar yorgun ki pazar günü tüm gün yatacak eminim bişey de diyemem yine vakit geçiremicez. Of ya 😡
Ben de akşam eve eşim gelince mutlu oluyorum sıkılıyorum burda arkadaşım da yok buna şükür napalım

Hahaha çok güldüüüm amaa sende de göbekten başka bi şey göremiyorum 🙄
İnstagramda neler görüyoruz göbek mi bebek mi belli değil ben de öyle bi şey sandım 😅
Valla A dan Z ye herkes mi fıstık olur 💗
Yani simdi insan zayıf fit narin yapili bi insandan boyle yorum alinca daha bi hosuna gidiyo buda beni bole gorduyse asirida hayvanlik yok.heralde falan oluyo bi insan 😂🙈🙈tmm ya takmiyorum dogumdan sonra halledicem bi sklde herkes cok tatli cok guzel masallah 🙏😍

Kocama sordumda aaa çocukluğumun pastası dedi 😒
ben nerdeydim o ara acaba😆
Bana bu zamana kadar yedirmediğin için cezalısın hemen al gel deseydin 😂😂😂
Yani simdi insan zayıf fit narin yapili bi insandan boyle yorum alinca daha bi hosuna gidiyo buda beni bole gorduyse asirida hayvanlik yok.heralde falan oluyo bi insan 😂🙈🙈tmm ya takmiyorum dogumdan sonra halledicem bi sklde herkes cok tatli cok guzel masallah 🙏😍
Yaaaaa o ne demek öyle o ne demekk vallahi sadece göbüş var sende de 💗 ay senin bebek gibi yüzün yeter ayrıca 😍

Back