2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar kocam çok yorgun tam yattı uyudu adam horlamaya başladı yumurtaaaa diye uludum uyandırdım adamı yumurta haşladı bana ben yerken yanımda sandalyede uyuyor ben de canı çekmesin diye arada adamın ağzına yumurta tıktım ohhh yedim rahatladım valla. Hamilesin sen yumurta aşermek nedir git bulunması zor bişey aşer dimi ama resmen taktım yumurta gibi çocuk çıkartcam yeminle 😂😂😂

Beş yıl okudum Bursa’da bunu ilk defa görüyorum 😄Görünce de bir canım çekmedi değil yani yarın buna benzer bir şey uydurayım da yiyeyim 😂

Bak bak o da bilmiyomuşş L Larissa 😜
Bu eskiden olan bişey demekki
Ama baktım uzay pastanesinin menüsünde falanda var yani😒
O değil de konu burdan başladı bizde şuan alman pastasına kadar geldi deliriyorum şuan sabahı zor edicem👀👀👀

Bak bak o da bilmiyomuşş L Larissa 😜
Bu eskiden olan bişey demekki
Ama baktım uzay pastanesinin menüsünde falanda var yani😒
O değil de konu burdan başladı bizde şuan alman pastasına kadar geldi deliriyorum şuan sabahı zor edicem👀👀👀
Çok meşhur olsa kesin bilirdik ya ben de orda okudum K Karsela 😂
Yarın en kolayından ıslak kek yapalım bence diğer tüm tarifler çok uğraştırmalı 😂😂

Kızlar günaydın benim bacağıma doğru bir ıslaklık oldu korktum eşim işte gelemez babamı aradım hastaneye götür beni diye onu bekliyorum şimdi. Karnımda tuhaf bir his var korkuyorum

Bebisi doktor tescilli donmus olan anneler hickiriklari nerde hissediyorsunuz?? Benimki en son donmemisti malum ben donmesini istemeyen taraftayim 😂 ben hickiriklari gobek deligim hizzasinda hissediyorum genelde sizcede donmemistir demi 😂😂😂

Bebisi doktor tescilli donmus olan anneler hickiriklari nerde hissediyorsunuz?? Benimki en son donmemisti malum ben donmesini istemeyen taraftayim 😂 ben hickiriklari gobek deligim hizzasinda hissediyorum genelde sizcede donmemistir demi 😂😂😂
Bazen kasıklarımda bazen göbek deliğimin aşağısında hissediyorum 😅 yok yok bence seninki dönmemiştir ama yan mı duruyo acaba 😂 tekmeleri nerde hissediyosun

L Larissa Bencede yan duruyor gibi cunku gobegimin en ustunde kaburgalara yakin genelde cok bisey hissetmiyorum. Kasiklarda boyle gidiklanma gibi hissediyorum. Nadir vurma hissediyorum. Ama yanlarida genelde tekme gibi degilde meksika dalgasi gibi oluyor. Benimki sanki vurmuyorda surekli donuyor hep gobegim sekilden sekile giriyor 😂😂 insallah donmez 😂😂

Benim dönük kız baş aşağı duruyor hıçkırığıda genelde altlarda hissediyorum kasığa doğru

Bide böyle arada titreme gibi saniyelik bişey yapıyo o ne anlamadım ya böle sütlaç gibi kendi kendine sallanıyo sanki içeride😂😂 varmı öle bişe hisseden

Kızlar selam🌿Hastane çantasına ne koydunuz.Elinizde böyle liste gibi bir şey var mı?.İnternetten bakıyorum herkes farklı farklı koymuş kafam karıştı artık🥰

Ben de onu favorilemiştim canım☺️ Bir de e bebekte babymom marka basic kapsız emzirme sütyeni diye geçeni çok önermişlerdi.
Bedenini nasıl, neye göre seçtin?😊
Kuşum 61-62 kiloyum m-l aldım bedeni bence s-m de olur ama göğüslerim büyür diye düşündüm.

L Larissa Bencede yan duruyor gibi cunku gobegimin en ustunde kaburgalara yakin genelde cok bisey hissetmiyorum. Kasiklarda boyle gidiklanma gibi hissediyorum. Nadir vurma hissediyorum. Ama yanlarida genelde tekme gibi degilde meksika dalgasi gibi oluyor. Benimki sanki vurmuyorda surekli donuyor hep gobegim sekilden sekile giriyor 😂😂 insallah donmez 😂😂
Kasıklardaki gıdıklanma bence ellerle yapılıyo ya çok komik 😂 meksika dalgası en komiği sadece 1 kez videoda yakalayabildim bakıp bakıp gülüyorum 😂😂 ama baya önceydi ebe duruşu yan tarif etmişti sonra doktorum baş aşağı dedi o zamandan beri ayaklar kaburgada yürürkende aşağılarda acayip baskı hissediyorum burdan anlayabilirsin direkk

Günaydınnnnlarrrr

sen nerdesin dünden beri kaçaaakkk 😱 çok mu yordu yağıztoşumun ütülerii annesi
Ah kuzum oğluşumun ütülerine geçemedik kii🤯🤯🤯
Derin temizlikteyizz yerler, camlar, kapılar, duvarlar, perdeler, dolap içleri, yıkama yerleştirme, kusucam artık🙄🙄 annem, çılgın temizlikleri ve beni asla dinlemeyişi🥲 bugün yardımcı ablalar geldi de biraz rahatladım. Taşınmış kadar oldum heralde😅 yağıztoşumun ütülerini en sona bıraktım tadını çıkara çıkara ütüleyeceğim inşallah🥲🥲

Bide böyle arada titreme gibi saniyelik bişey yapıyo o ne anlamadım ya böle sütlaç gibi kendi kendine sallanıyo sanki içeride😂😂 varmı öle bişe hisseden
Canım geçen gün bir yerde okudum bebekler öyle titrediklerinde çişlerini yapıyorlarmış sanırım😂😂 ben de hissediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum😅

Yaa ben de hissediyorum o dediğinden her öyle titrediğinde acaba napıyosun şu an diyorum çok ilginç şeyleri var minnakların 😂😂

Back