2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Cilt kuruluğu yazan arkadaşlar ,cilt kuruluğu kişinin kendisinin su ya da yağı az tüketmesinden kaynaklanıyor

Hulk ahahah
Ay benimde derisinde beyaz beyaz kepek gbi ucunda da böyle sanki sarımsı bi kabuk gibi olmuş sıkınca süt gelmiyor ama sanki gelmişte kurumuş gibi kremledim duş sonrası gitti o sertlik

Benim kadar su içen yoktur sanırım her daim elimde bardağım canım ya.. ama oldum olasıda kuruyumdur
O zaman yağ oranını gözden geçir canım, sağlıklı yağları sanılanın aksine bol tüketmek gerekiyormuş.

Bebe yağı ile nemlendirici krem kullandım dönüşümlü. Ama çok da düzenli kullandigim söylenemez . Senin dediğini ilk defa duyuyorum olmadı ondan alimm

Duşa gireceğim ama gözüm kararıyor gene, hic güvenemiyorum kendime ,eşim gelse ondan yardım isteyeceğim en azından kapıda falan beklesin yok hiç mecalim

Cilt kuruluğu yazan arkadaşlar ,cilt kuruluğu kişinin kendisinin su ya da yağı az tüketmesinden kaynaklanıyor
Her sabah avokado yiyorum en az da 1,5 lt su içiyorum ama kuru yinede
Hulk ahahah
Ay benimde derisinde beyaz beyaz kepek gbi ucunda da böyle sanki sarımsı bi kabuk gibi olmuş sıkınca süt gelmiyor ama sanki gelmişte kurumuş gibi kremledim duş sonrası gitti o sertlik
Heh evet aynısıı ama göğüs ucuyla çok oynamamak lazımmış. Bi kaç haftaya göğüs ucu kremi süreriz toparlar belki
Bebe yağı ile nemlendirici krem kullandım dönüşümlü. Ama çok da düzenli kullandigim söylenemez . Senin dediğini ilk defa duyuyorum olmadı ondan alimm
%99 bitkiselmiş canım. Gerçekten güzel nemlendiriyo. Ben de lierac almayı düşünüyodum bunun içeriği daha temiz olunca hiç düşünmeden bunu aldım direk. Şimdiden başlayan çatlaklara da serum falan sürülüyo. kırmızıyken müdahale et bence, beyaza dönünce geri dönüşü yokmuş

Yaa çatlaklara ne iyi geliyor var mı bildiğin marka. Ona baslayim hemenn

Arkadaşlar, Ela ben duş alırken bildiğiniz korkuyor ,böyle karnım iki büklüm oluyor son 3 duşumda hep aynısı oldu,çok enteresan bir durum

L Larissa isim nihayet bulunmuş adıyla gelsin benim prensesim
N Neess kuzum nasılsın iyi misin?
Bu ara çok giremedim girdiğim okuduğum kadarıyla haberdarım hepinizden

Ben de son yarım saattir sağ kasığımda regl ağrısı yaşıyorum sebebi nedir sizce doğum sancısı mıdır diye korkuyorum ilk iki ay dışında hiç regl ağrısına benzer bir ağrı yaşamamıştım çünkü

Aman iyi ol da canım merak ettik bende baktım yazmamışsın hiç.. neye üzüldüysen herkesi boşver gitsin, hiçbişey için değmez anlatıp rahatlamak istersen dinleriz

Arkadaşlar, Ela ben duş alırken bildiğiniz korkuyor ,böyle karnım iki büklüm oluyor son 3 duşumda hep aynısı oldu,çok enteresan bir durum
Benmkide çok su seviyor bir iki aydır farkediyorun duş başlığını karnıma tutunca oynuyor baya
Duygusal kuzum hamilelik sürecinde seni üZecek şeyler oldu galiba? Anlatmak istermsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…