2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay bende dünden beri oluyor bu dediğin iğnelenir gibi böle ince bi sızı şeklinde
Ama çok yordum kendimi ya bidaha bu kadar abartmayacağım sanırım ondan olmuştur dimi😔
Yada yorulmasak da artık olacak mı bu durum nedir
Evet evet yorulunca oluyor. Bende iyiyim diye onceki hafta evi temizledim bebegin kiyafetlerini yikadim utuledim falan yordum kendimi ondan oldu.
Daha vakit var ya cok yormamak gerekiyor heralde kendimizi 😊

Seninki bence yorgunluktan ,abartma bak daha erken .Her gün küçük bir yer yap.Ben bugun bizim sifonyeri dökeceğim sadece ve yemek yapacağım. Yarin kitaplığı mesela

Ya hiç aram yok benim bazı günler nasıl kolumu bile kaldıramıyorım elimi bişeye sürmem ama bazı günlerde garip bi enerji geliyo oturamıyorum asla iş çıkarıp duruyorum dün öyle bi gündü yatama kadar sürekli biyeri didikledim. Ama yok bidaha yapmam😢😢

Günaydınnnnnn💜
Bugün 5.kilomu almışım görünüyor ama 2 gun önce 4 tü ,afedersiniz 2 gun oldu tuvalete çıkamadım ondadır diyorum herhalde 2 günde 1 kilo almamışımdır:halay: umarım. Kızımda hıçkırarak başladı güne, yürüyüş ve sabah rutinleri tamam.Simdi kahvaltı zamanı.Bu arada artık 40 lı günlerden düşüyorum

Yok ya 8 ayda 4 kg alıp iki günde 1 kg almamışsındır bencede😍 bebiş almıştır bide kabızlıktan olmştur
Bende bi haftada 200 gr almışım o da bebişindir inş artk kendime almasam iyi olacak🤭

Yok ya 8 ayda 4 kg alıp iki günde 1 kg almamışsındır bencede😍 bebiş almıştır bide kabızlıktan olmştur
Bende bi haftada 200 gr almışım o da bebişindir inş artk kendime almasam iyi olacak🤭
Bir gün yürümedim hemen bağırsaklarım greve çıktı arkadaş🤣

3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum
Benim de öyle. Birde kuru diye kabukları kaldırıyorum. 1 haftadır dudaklarım çatlak yara içinde. Krem aldım dün. Bence havalardan kaynaklı gibi

Ya benimde meme ucum şok bi halde, nasıl karardı normalde çok renksizdir önceki gebeliğimde hiç bukdr olmamıştı kahverengi lekeler dolu şuan inşallah geçiyodur bunlar 🥺🥺
Kahverengi lekeler çatlak şeklinde mi ? Benimde tüm göğsüm kahverengi kocaman çatlaklarla dolu. En azından renk kahve olarak kalmaz sanırım açılır biraz. Dizlerinin arkası da çatlamış onlar açık pembe şeklinde. Göğüslerim resmen siyaha yakın koyu bir kahve rengini aldı

Günaydınnnnnn💜
Bugün 5.kilomu almışım görünüyor ama 2 gun önce 4 tü ,afedersiniz 2 gun oldu tuvalete çıkamadım ondadır diyorum herhalde 2 günde 1 kilo almamışımdır:halay: umarım. Kızımda hıçkırarak başladı güne, yürüyüş ve sabah rutinleri tamam.Simdi kahvaltı zamanı.Bu arada artık 40 lı günlerden düşüyorum
Günaaaydın yürüyüş konusunda azminize hayranım🙏🏻 Yolunuzdan ilerliyorm🙈😆 bu hafta eşim yok babamla yürüyeceğiz😃 bende bu hafta bir kilo vermişim hiç anlamadm nasıl verdim midemde iyiydi bu hafta

Kahverengi lekeler çatlak şeklinde mi ? Benimde tüm göğsüm kahverengi kocaman çatlaklarla dolu. En azından renk kahve olarak kalmaz sanırım açılır biraz. Dizlerinin arkası da çatlamış onlar açık pembe şeklinde. Göğüslerim resmen siyaha yakın koyu bir kahve rengini aldı

Yok çatlak gibi değil leke leke koyu kahverengi göğsün kendi haresi zaten karardı ama etrafa doğru böyle saçılır şekilde lekelenme var kötü bi görüntü ya🥴🥴

Kızlar günaydınnnn. Yeni oluşan çatlaklar nasıl görünüyor? Kafama takıldı. Karnımıda tam göremiyorum🤭 çatlarsam anlamam diye düşünüyorum.
Ben nst bağlayan hemşireye sormuştum var mı çatlak göremiyorum diye 😂 yok yok gayet iyisin demişti 😂 onlardan iyi kim anlar tavsiye ederim 😂😂

Ben nst bağlayan hemşireye sormuştum var mı çatlak göremiyorum diye 😂 yok yok gayet iyisin demişti 😂 onlardan iyi kim anlar tavsiye ederim 😂😂
Çok mantıklı😆 gidince hemşirelere sorayım. Geçen bi arkdaşma sordum bence çok yok dedi🙄 çok mu die şoka girdm. Sonra baktık yok. Durduk yere kalbime indiriyordu🙄 anlamayan kmseye sormamaya karar verdm😆😆

Çok mantıklı😆 gidince hemşirelere sorayım. Geçen bi arkdaşma sordum bence çok yok dedi🙄 çok mu die şoka girdm. Sonra baktık yok. Durduk yere kalbime indiriyordu🙄 anlamayan kmseye sormamaya karar verdm😆😆
Ya böyle alerji olmuş gibi kızarmalar var ya onlar çatlak değilmiş muhtemelen sende de onlardan var onları çatlak sandı 😅

Bende yaşıyorum canım bu drumu ne yaptıysam geçmedi dudak kuruluğum Arko yağlı krem sürüp beyaz beyaz gezıyorum😀en cok o nemlendirdi , susuzluk ozellıkle gece uykumdan uyandırıyor o derece..
Benim ilk günler sadece geceydi. Şimdi gündüz de öyle. 😅 elimde şu şişesi nemlendirici kremle geziyorum ama, nafileee😇

Benim de öyle. Birde kuru diye kabukları kaldırıyorum. 1 haftadır dudaklarım çatlak yara içinde. Krem aldım dün. Bence havalardan kaynaklı gibi
Havalar ve son dönemler olmasından sanırım. Sıvı ihtiyacımız arttığı için diye okudum bi yerde ama. Idare edelim bakalım 😊

Bugün eşimin iş arkadaşının 30 haftalik bebegini alacaklarmis preaklmpsiden en korktugum sey tekrar basima gelmesi duyunca cok etkilendim kızla 2 3 hafta önce muhabbet etmistik tansiyonum hafif yukseliyor tansiyon ilaci basladik demisti ama doktoru ne test yapmis ne bisey uyarmistimda aslinda baska yerede git diye ama ilk gebeligi olunca önemsemedi sanirim preklampsiyms meger cok kotu durumda yatirmislar nolur tansiyonunuzu duzenli ölçün 😔😔😔

Kızlar dün gece boğazımın sağ yanı acımaya başladı sonra sağ kulağım da ağrıdı portakal ıhlamur geçer inşallah hiç ilaç kullanmak istemiyorum

Bugün eşimin iş arkadaşının 30 haftalik bebegini alacaklarmis preaklmpsiden en korktugum sey tekrar basima gelmesi duyunca cok etkilendim kızla 2 3 hafta önce muhabbet etmistik tansiyonum hafif yukseliyor tansiyon ilaci basladik demisti ama doktoru ne test yapmis ne bisey uyarmistimda aslinda baska yerede git diye ama ilk gebeligi olunca önemsemedi sanirim preklampsiyms meger cok kotu durumda yatirmislar nolur tansiyonunuzu duzenli ölçün 😔😔😔
İnşallah sağlıkla yaşar.Bana doktorum hiç ölç falan demiyor.Her kontrolde kendisi ölçüyor, belkide risk görmediği içindir. Başım ağrıyınca sadece kendim tansiyondan mı diye bir bakıyorum. Hayırlısıyla 3 hafta daha dursun da gerisi artik bilmiyorum valla

İnşallah sağlıkla yaşar.Bana doktorum hiç ölç falan demiyor.Her kontrolde kendisi ölçüyor, belkide risk görmediği içindir. Başım ağrıyınca sadece kendim tansiyondan mı diye bir bakıyorum. Hayırlısıyla 3 hafta daha dursun da gerisi artik bilmiyorum valla
Aminn 🙏🙏 Evet güzel haftalara gelmeye basladik cok sukur hepimiz yinede ara ara ölçün işte bi anda oluyor bu meret 32 den sonra basgosteriyo genelde tedbir bizden takdir allahtan saglikla alalim herbirimiz

Ay ben de perşembeye randevu aldım simdi, bir randevu bulabildim şükür. Bu ayak mevzusunda inşallah hayırlı sağlıklı haber verir doktor ,üstünde durmak istemesemde çok takıyorum

Kızlar selam hastane çantasını hazır ettim. Ben yumurtaya sardım bu aralar Menemen haşlanmış yumurta tavada falan aşık oldum eskiden hiç böyle değildim. Yumurta pek sevmezdim şimdi bayıla bayıla yiyorum. Hayırlısı 😂

Back