2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Baya hamaratsın o zaman ,bugün ben de öyle karar verdim en azindan her gün küçük bir yer yapacağım, yoksa olmayacak.Zaten memleketimde yaşamadığım icin bana yardim edecek bir Allah in kulu yok.Kadinin yapacagi is ayri ,en son korunmayı bıraktığımda evi bal dök yala yapmıştım bir daha her sey üstten eşimin insafına kaldi ,hamilelik zor geçince. Bir yerlere asılıp uzanamam ama her gün küçük bir dolap molap bir seyler yapacağım

Aynen öyle şekerim haftalardır hergün gıdım gıdım bitirdim çoğu şeyimi kimseden bişey istemeyi sevmiyorum zaten böyle az az olduğu kadar dediğin gibi eşlerin bizim yüzeysel yeptığımızla aylardır dönüyor ev
Dolap içlerim facia gerçekten hergün biyeri didikliyorum kendimce fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyorum ama mutfağa cesaretim yok henüz

Vallahi artık dinlene dinlene yapacağız bizi o paklar cicim cidden bel ağrısı zorluyor
Kaç gündür bide evdeydim oturdukça gözüne batıyor insanın yoruldum vallahi bitmiyor görünen bişeyde yok
Nisan da herşey bitsin fıtı fıtı gezicem tutmayın beni

Kızlar ben bugün hastane çantasını hazırlayacağım. Napayım durup durup kuruyorum ya erken doğurursam diye. Hazır olsun dursun kenarda içim rahat etsin en azından.

Zaten kalabalık demek dağınıklık ve pislik demek bence de ,ben kalabalığa tahammül edemem.Ama mutfakta cok farkli seyler denemeyi sevdiğim için cok fazla eşyam ve malzemem var.Şükür mutfağım gayet büyükte kurtarıyor. Normalde ben de kimseden yardım istemeyi sevmem ama 8 aydir gebelik gayet zor geçtiği için, esim de yüzeysel yaptığı için, annem ya da kardeşim yakınımda olup bir el atsaydı valla hayır demezdim.Cunku evde aradığım düzeni bulamayınca sinir yapıyor bana şöyle 2 hafta daha geçse ciğer gelişiminden emin olsam ,sınırlarımı zorlayqcağım ama simdi is yapıyorum derken doğumu başlatıp üzülmek istemiyorum sonra.Ama her gün bir köşe fikri kafama yattı

L Larissa vina kız güzelliklerle gelsin. Bu da bizim kızın instagramda rokokobebek yapıyor bugün nakışını onayladım ordan yaptırmak isteyenler çok tatlı bir kadın iletişime geçiyor. Renkler tek tek seçtirdi ve her ışıkta fotoğraflarını attı farklı geldi diye üzülmeyeyim diye

Eklentiler

• D95BCFA4-D97A-498F-95DD-82BDAA30420A.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlı olsun canim

Kızlar ben bugün hastane çantasını hazırlayacağım. Napayım durup durup kuruyorum ya erken doğurursam diye. Hazır olsun dursun kenarda içim rahat etsin en azından.
En mantıklısı canımm. Ben de bebeğin hazırladım da kendimin duruyor hala . Bugün hazırlayıp valise artık yerleştirim diyorumm

Çoook hoşşş bayıldım

3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum

3 gündür ağız ve dudak kuruluğu yaşıyorum, çok fazla su tuketiyorum ama dudağım çok fena ya artık rahatsız ediyor . Var mı sizde de böyle bir durum

Dudaklrım da öyle yüzüm gözümde alnım falan pul pul normalde de kurudur ama benim cildim şuan arttı sanki ha bire yağlanıyorum
Dudağıma vazelin sürüyorum yumuşatıyor

Ay muh te şemm sağlıkla üstünde görelim inşallah kalbim pırpırr
felakett gece uyanıyorum boğazım ağrımış ağız kuruluğundan, dudaklar desen hapşursam kanıyo sürekli nemlendiriyorum. Bi de dün göğüslerimin de kuruduğunu farkettim pul pul olmuş her an başka bi dert

Göğüs uçlarım pul pul benim de ay bi de ben dr çatlaklar başladı. Genetigime güvenmiştim. Annem teyzemler ablamlar hiç çatlamadı. Ben de çatlamam diyordum ama bu tekmelere, iğnelere çatlamamak pek elde değilmiş sanirimmm

Ya benimde meme ucum şok bi halde, nasıl karardı normalde çok renksizdir önceki gebeliğimde hiç bukdr olmamıştı kahverengi lekeler dolu şuan inşallah geçiyodur bunlar

Ya benimde meme ucum şok bi halde, nasıl karardı normalde çok renksizdir önceki gebeliğimde hiç bukdr olmamıştı kahverengi lekeler dolu şuan inşallah geçiyodur bunlar
Ben normalde beyaz ötesi tenliyim ve su an aynen kapkara oldu ucu.Gecen oglum gördü aaaaaa ne oldu diyor

Krem olarak ne kullanıyosun canım? Ben ilk bebe yağı kullandım ama gece sürüp sabah uyandığımda bile nemli değildi. Doktorum da burts bees önerdi direk onu alıp kullandım şimdlik bi sorun yok
Kararma + yeşil damarlar pekii. Hulk gibiyim ama benim pul pul dökülme ucunda değil normal derisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…