- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
İnşallah kötü bir şey değildir canım hemen sor doktorunaKızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Yaaa üzülme hiiç hepsi hallolucak inşallah. Biz de eşimin rahatlığı yüzünden hala dolap kapaklarını takamadık mesela. Mağazada stoklar yenilendi nette yenilenmedi gidip alamadık bi türlü, her şey yıkandı ütülenmeyi bekliyo öyle. Daha alıncak bi ton eksik varr, tek sen değilsin yani canım benim üzme kendini bi şekilde halloluyoAh bilsem kaç gündür evden çıkmamıştım çoraplarımda hep ayağımdaBi şubat ayında gelmemişti artık gelmicek heralde dedim ama gelcekmiş meğer
Gece eşimin rahatlığına üzülüp ağlamıştım ondan mı oldu denk mi geldi bilmiyorum
Ben de 2-3 ay ayda 1 defa olmuştu ama artık burda erken doğumlara ve erken doğum risklerine denk gelince ben de bi tedirgin oldum. İnşallah dayanırlar
Kuzum duphalac içtim bu seferde gaz dan şişkinlilten ölüyorumm yahuu,aşırı gaz yaptı ne zmn etkisi cıkar peki ,dışkıyı yumusatıyo dı mi? 3 gündür inanki aglayarak baskı ve zorla ıkınarak cıkablıyorum ama cok zor gözümden yaş geldi..magnesie calcine yazmıştı periontolog onu ıcıyorum gunde 1 kere işte anca..Canım ben çok zorlandığımda duphalac kabızlık şurubu kullanıyorum gebeliğimin başından beri zorlandığımda hep kullandım doktorumun bilgisi dahilinde
Kızlar minik kahverengi akıntı gelmişdoktoruma yazdım bakalım ne diyecek
Kuzu kırmızı olmadığı sürece korkma! Ama doktorun mutlaka baksın dha önce rahim agzında kanama kaynaklı kalıntılardan olabiliyor bugüm ya da dün sıcak duş fln aldıysan oda yapar ..progestan baslar doktorunuz muhtemelen yada evde varsa içinhemen..geçmiş olsunKahverengi için hep öyle diyorlar, neden oluyor bilmiyorum. Ultrasonda her şey normal gözüküyor ama bunu yaşıyorum
Benim de karnım taş gibi hiç ayağa kalkmama gelmiyo bugün. Normalde hiç böyle olmazdıBugün bizim de hareketlerimiz çok cılız ,bilemedim hic olmasa hastaneye gideceğim ama baya cılız yani.Hayirlisiyla bizi paranoyak etmeden bir doğsun şu minnoşlar
Hepimiz ,ah,uh ,ofBenim de karnım taş gibi hiç ayağa kalkmama gelmiyo bugün. Normalde hiç böyle olmazdı
Ay noldu hepimize böyle
Mayıs grubuna kurşun döktürcemHepimiz ,ah,uh ,ofaz kaldı, rabbim yardım etsin
Toplanın, örtünün altınaMayıs grubuna kurşun döktürcembizi bu paklar nazara geldik
Kesinlikle katılıyorumm şu yaşadığım ızdırap 3 gündür Allah’ım bgun benimkide az hareketli nolduu yavruma korkuyorum böyle oluncaMayıs grubuna kurşun döktürcembizi bu paklar nazara geldik
Ah önemli olan sağlık tabii illa ki hallolcaklar kuzum ama böyle de her şey sürekli aklımda istiyorum ki bir an önce hallolsunlarda içim ve kafam rahatlasınYaaa üzülme hiiç hepsi hallolucak inşallah. Biz de eşimin rahatlığı yüzünden hala dolap kapaklarını takamadık mesela. Mağazada stoklar yenilendi nette yenilenmedi gidip alamadık bi türlü, her şey yıkandı ütülenmeyi bekliyo öyle. Daha alıncak bi ton eksik varr, tek sen değilsin yani canım benim üzme kendini bi şekilde halloluyodua edelim de önemli bi şey olmasınn
Dün gece duşta almıştım çok sıcakta almadım ama oldu demek ki bir şeyler canım.Kuzu kırmızı olmadığı sürece korkma! Ama doktorun mutlaka baksın dha önce rahim agzında kanama kaynaklı kalıntılardan olabiliyor bugüm ya da dün sıcak duş fln aldıysan oda yapar ..progestan baslar doktorunuz muhtemelen yada evde varsa içinhemen..geçmiş olsun
Ben de bugün zor yürüyorum aşağıda bir baskı bir baskıBenim de karnım taş gibi hiç ayağa kalkmama gelmiyo bugün. Normalde hiç böyle olmazdı
Ay noldu hepimize böyle
Grup atağa geçti, mümkünse Mart bitsin bari de ,nisan da başlasın ekşınlarımız yahu.8 yıl once burda yazdıklarımı okuyorumda aynıymış hatta daha betermiş.Yoksa bilinçaltına gömmüşüm hic hatirlamayacağım.Normal galiba hepsi,ben de nerdeyse hicbir şey yapmıyorum. Bu hafta esim temizlikte yapamadı ben sadece ütü yaptım eve baktıkça da sinirim bozuluyor.Eve baktıkça da karnım iyice geriliyor.Sen kontrole kadar olabildigince yat canım, riske atmaBen de bugün zor yürüyorum aşağıda bir baskı bir baskıNe oldu bize allaahımmm
Ah ah daha bebek arabası yokAh önemli olan sağlık tabii illa ki hallolcaklar kuzum ama böyle de her şey sürekli aklımda istiyorum ki bir an önce hallolsunlarda içim ve kafam rahatlasınEşimde tam tersi hep bir bekletme, hep bir erteleme
Aman tutalım içimizde hepimizGrup atağa geçti, mümkünse Mart bitsin bari de ,nisan da başlasın ekşınlarımız yahu.8 yıl once burda yazdıklarımı okuyorumda aynıymış hatta daha betermiş.Yoksa bilinçaltına gömmüşüm hic hatirlamayacağım.Normal galiba hepsi,ben de nerdeyse hicbir şey yapmıyorum. Bu hafta esim temizlikte yapamadı ben sadece ütü yaptım eve baktıkça da sinirim bozuluyor.Eve baktıkça da karnım iyice geriliyor.Sen kontrole kadar olabildigince yat canım, riske atma
Ya ben gebeliğin başından beri doğru düzgün bir sey yapamıyorum zaten ama 3 gündür sanki hicbir şey yapamıyorum, yapsam bedelini kıpırdayamadan ödüyorum yok yani olmuyor.Hava düzelse sirket cagiricam, bu gidişle hava düzelince ramazan gelecek, ramazanda da temizlik görevlileri pek çalışmıyorlarAman tutalım içimizde hepimizdaha vaktimiz var dursunlar durdukları yerde şimdilik aceleye gerek yok ya ben geçen hafta her işimi yapıyordum hiç zorlanmadan kendi kendimi nazarladım heralde bu hafta birden ağrı sızı sancı yorgunluk yattığım yerden kalkamıyorum birden ağırlaştım sanki anlamadım sadece yemek yapabildim bir de ufak tefek birkaç iş yaptım daha ütüler duruyor eşime yapamayacağım ben bugün ütü dedim yarın da kazak giy git ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?