2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bu burun tikanikligindan yıldım ya grupta benim gbi olan yok heeralde degilmi hic duzelmiyor 😔
Ben canım inanki her daim 7/24 tıkalıyım
Biri açılıyorsa diğer taraf kesin kapalı resmen nöbetleşiyorlar sanki bi şöyle mis gibi nefes alamıyorum biran önce doğurup kbb ye gidicem o konkalarımı kesiyo burnumu 🤣 komple alıyomu napıyo yapsın kurtarsın beni🥴
Hanımlar benimde öyleydi. Sonunda bir çözüm bulduk doktorumla. Eczaneden izotonik serum aldım. Nazal burun temizleme yaptım daha da olmadı şükür. Aparatı var onun şırınga gibi. Bi delikten sıkıp diğer delikten çıkmasını sağlıyorsunuz. Sonra diğer taraf
Bi deneyin derim

Buna ancak bebesi dönenler cevap verebilir canım ben hiç bilmiyorum dönünce nasıl hissediliyor🥲

Bu arada aldığın valiz ve dolapiçi düzenleyicileri beğendin mi? Nasıl çıktılar canım?
11 gözlü çekmece düzenleyiciler oluyor ya. O sadece çok küçük geldi hicbir ise yaramıyor kendim çorap vs. Içın kullanacağım. Diğerleri çok iyi oldu canım. Evde değilim şimdi akşam geçim size foto atarim 😊

Kızlar selam ya ciddi kabızlık problemi yasıyorum 3 gündür bayağ bı skıntım vardı patlamak üzereydim denemediğim şey kalmadı kefir , kayısı hoşafı, probiyotık actıvıa shot ,zeytinyağı içmeler.. sımdde aksamda kayısı ve kuru erik koydum sıcak suya bakalım sabahları ıcıcem ama benı bayag zorladı ıkınmakk zorunda kaldım! Öncelikle ciddi bir ıkınma bebeğe zararı var mı ? Rahimde kasılmaya sebep oluyotmu herhangı bı skıntı cıkartır mı ıkınma kaynaklı açılma vs.bilginiz var mı , devam ettiğim diyetisyen ilerleyen haftalarda daha da fazla alan daralacağı için daha da skıntılı hal alır 34. Haftalardan sonra ..probiyotik başlayalım doktrn onayını al dedı probiyotik kullanan varmı hamilelikte ya da kullnılır mı bilginiz var mı?
Canım ben çok zorlandığımda duphalac kabızlık şurubu kullanıyorum gebeliğimin başından beri zorlandığımda hep kullandım doktorumun bilgisi dahilinde

Ya canim günlerdir yaprak sarması istiyor.Benim yaprak bitti ,karsi komsum sagolsun kardeş gibi defalarca söyledi al benim yapraktan diye ,hem almak istemedim hem de biraz kalındı onun yaprak.Sonra bugün yaprak aldırdım bir heves zeytinyağını da boca ettim guzel bir iç hazirladim ama yaprak iğrenç cikti ,cok kart 🥲 sonra mecburen komsunun yolunu tuttum onunkini aldim .O da cok yogun calisiyor ,saramiyor.Demisti bak benimkini sar benimkide çürüyecek, bunuda aldimki elime buda çürümüş :KK12:Özene bezene yaptığım ic elimde patladı, belimin agrisi ile kaldim.Hevesimde kursağımda kaldı, sadece 1 sıra kart yapraklardan sardım oda kac saatte pişer, pişer mi bilmem 🤣🤣🤣

11 gözlü çekmece düzenleyiciler oluyor ya. O sadece çok küçük geldi hicbir ise yaramıyor kendim çorap vs. Içın kullanacağım. Diğerleri çok iyi oldu canım. Evde değilim şimdi akşam geçim size foto atarim 😊
Zıbınları ya da altları koyuyorlar onlara genel de ama ondan da mı küçükmüş senin aldığın🙂
Atarsan iyi olur canım ben de alacağım☺️

Ya canim günlerdir yaprak sarması istiyor.Benim yaprak bitti ,karsi komsum sagolsun kardeş gibi defalarca söyledi al benim yapraktan diye ,hem almak istemedim hem de biraz kalındı onun yaprak.Sonra bugün yaprak aldırdım bir heves zeytinyağını da boca ettim guzel bir iç hazirladim ama yaprak iğrenç cikti ,cok kart 🥲 sonra mecburen komsunun yolunu tuttum onunkini aldim .O da cok yogun calisiyor ,saramiyor.Demisti bak benimkini sar benimkide çürüyecek, bunuda aldimki elime buda çürümüş :KK12:Özene bezene yaptığım ic elimde patladı, belimin agrisi ile kaldim.Hevesimde kursağımda kaldı, sadece 1 sıra kart yapraklardan sardım oda kac saatte pişer, pişer mi bilmem 🤣🤣🤣
Neyse ki 1 sırada olsa sarmışsın canım geçte pişse pişince yiyeceksin çok şükür😅 içi dolaba koy yarın başka yaprak bakarsın sararsın yine.

Neyse ki 1 sırada olsa sarmışsın canım geçte pişse pişince yiyeceksin çok şükür😅 içi dolaba koy yarın başka yaprak bakarsın sararsın yine.
Ay hayır belim koptu boş yere ,benim kız ben masaya oturunca çıldırıyor. Marketten alınan yapraklardan is çıkmıyor valla.Mayista bildiğin bir yerden stoklayacaksin ,bu sene 1 bidon almistim yetmedi.Marketlerdekiler de kart oluyor.Artik bir sıra, eğer pişerse nefsimi terbiye eder canim😄

Bence içi direk buzluğa at iyi yaprak alınca çözdürüp sararsın bi daha 😅 neyse ki 1 sıra sarabilmişsin, dışardakiler de çok kötü kendi sardığın gibi olmuyo 🙄

Bence içi direk buzluğa at iyi yaprak alınca çözdürüp sararsın bi daha 😅 neyse ki 1 sıra sarabilmişsin, dışardakiler de çok kötü kendi sardığın gibi olmuyo 🙄
Oyle yaptim canim artik yaprak mayisa kadar zorda ,dolma yaparim olmazsa.

Ben 2 kişiyle görüştüm. Birinin ücretini fazla bulduğum için eledim. Diğeri hem bütçemize bir tık daha uygun hem de içime daha çok sindi.
İnstagramda ‘ebemunevver’ diye aratırsan bulabilirsin canım.
Görüşmeyi düşündüğüm 2 kişi daha var. Ona göre karar verip bebeğimin dönmesini bekleyeceğim😊
Duruma göre yine haberleşelim o zaman🥰
Evet mutlaka haberleşelim, bakacağım söylediğin ebeye.
İnşallah gönlümüze göre ebeler bulup sağlıkla doğururuz hepimiz ❤️

Gebelik günlüğünde resmen halimizi anlatmış :KK54:ay ay ay heryerimiz ağrıyor 😲

Zıbınları ya da altları koyuyorlar onlara genel de ama ondan da mı küçükmüş senin aldığın🙂
Atarsan iyi olur canım ben de alacağım☺️
Evet evet alacaksan m değil l beden al sen onlardan o zaman konulur. M beden almıştım ben çok küçük geldi. Ekledim fotoları.

Eklentiler

• 20220313_000442.jpg
    20220313_000442.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 20220313_000413.jpg
    20220313_000413.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 20220313_000400.jpg
    20220313_000400.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20220313_000346.jpg
    20220313_000346.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 83
Gebelik günlüğünde resmen halimizi anlatmış :KK54:ay ay ay heryerimiz ağrıyor 😲
Aynen ya sizin günlüktekinin aynısıyım 25 derece odada ince yorganla yatan ben pikeyle bile terler oldum ustum acik yatyorm sabaha kadar 🙈 daha dogrusu yatamiyorum çakal uykusundayim hic rahat uyuyamiyorum 1.5 ay sonuna gelmissin diyorlar bana 1 hafta bile gecmiyo valla

Back