• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ooyy kuzum benim maşallah sana😍😍😍
Ah mayıs bebikleri az değill hep gizem peşindeler hepp😅
Neyse ki her şey yolunda çok şükür🙏🏻🥰
Hala doğum pozisyonunda mıymış?
Ay sorma sormaaa sürprizci bebeler 😂
Evet kuzu hala doğum pozisyonundaymış minikkuşş 🐥 evet çok şükür her şey yolunda hepimiz her muayeneden böyle çıkalım inşş 🙏🏼
Yaaaa. Şu an heyecanlandım. Benim randevum 19unda artık nst ler mi başlayacakk. Çok güzel degil miii🥰🥰 bebişin maşallahı var canım. 2 kilolar geldi nerdeysee, en çok da kalbe sevindim.🙏🙏 beklediğimiz haberdi ama güzel geldi 🌸🌸
Benim doktorum fazla garantici kızlar 😅
nst de çok güzel valla kalp atışlarını yerim onların🐥 bi dahaki muayeneye 2yi geçmiş olucaz demekki gözyaşım pıt 😢
Maşallah canım minnoşaa 😍🙏🏻 Ay benim de yarn randevum var 32+2 , acaba nst ye sokar mı ki, ben kendi kendme bunda değil bi sonrakinde nst ye girerim herşdw diye düşünyodum, şimdi bi acaba dedim:)
Benim doktorum gibi garanticiyse sokar 😅 ay o da bi heyecan pıtı pıtı kalbini dinliyosun ne güzel 💗 senin kız 2 yi çoktan geçmiştir bence of çok heyecanlııı 😍
Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel büyümüş Küçük prenses😍 parlaklık konusunda ayrıca sevindim darısı bize inşallah🤲benim randevuda nst olacak bakalım hayırlısı
senden de güzel haberler alıcaz canım benim merak etme 😍😍

Proluton iğneyi 36. Haftaya kadar olucam bu arada Kadindiyorki Kadindiyorki acımı paylaşır mısın 😂 ilkinin acısı geçeli bi kaç gün olmuştu daha oysaki.
Erken doğum riskim yokmuş ama progestana bi kez başlamışız niye bırakalımkiymişş 😂 işte o enfeksiyona sebep olduğu için bırakmak zorunda kalıp iğneye devam ediyoruz allahım sabır ver 😂 al sana garanticilikkk. Tam garanti reis 😂

Kızlarr ben geldim 😍
Miniş 1723gr olmuş boyu 42cm
Plesanta önüne geldi görüntü alamadık bu sefer 😭 kızım ceza verdi gerçekten N Neess
Kalpteki parlaklık kaybolmuuuşşş 🥳🥳 burda bu haberi bekleyen güzel annişler vardı söyliyim onu da dediim. Randevularımız 2 haftada 1 e düştüü. Her gelişte Nst bundan sonra 😅 Bizden haberler böylee
Yaa maşallah teyzesinin prensesinee 🧿💜🌸 Miniğim arkadaşlarının yaramazlıklarını hissetti ben de göstermeyeyim dedi demek😂 parlaklık konusunda içim çok rahattı geçeceğini biliyordum çok şükür öyle de oldu balım 🐣😍🥰

Kızlarr ben geldim 😍
Plesanta önüne geldi görüntü alamadık bu sefer 😭 kızım ceza verdi gerçekten N Neess
Kalpteki parlaklık kaybolmuuuşşş 🥳🥳 burda bu haberi bekleyen güzel annişler vardı söyliyim onu da dediim. Randevularımız 2 haftada 1 e düştüü. Her gelişte Nst bundan sonra 😅 Bizden haberler böylee

Aiiiy kocaman olmuş maaşallh prensese🧿🧡
Parlaklıgın geçmesine de çok çok sevindim cnm gözümüz aydın🙏

Ay sorma sormaaa sürprizci bebeler 😂
Evet kuzu hala doğum pozisyonundaymış minikkuşş 🐥 evet çok şükür her şey yolunda hepimiz her muayeneden böyle çıkalım inşş 🙏🏼

Benim doktorum fazla garantici kızlar 😅
nst de çok güzel valla kalp atışlarını yerim onların🐥 bi dahaki muayeneye 2yi geçmiş olucaz demekki gözyaşım pıt 😢

Benim doktorum gibi garanticiyse sokar 😅 ay o da bi heyecan pıtı pıtı kalbini dinliyosun ne güzel 💗 senin kız 2 yi çoktan geçmiştir bence of çok heyecanlııı 😍

senden de güzel haberler alıcaz canım benim merak etme 😍😍
Neyse ki doğum pozisyonu konusunda arkadaşlarına uymuyor teyzesinin minnoşu🤩🤩🧿

Proluton iğneyi 36. Haftaya kadar olucam bu arada Kadindiyorki Kadindiyorki acımı paylaşır mısın 😂 ilkinin acısı geçeli bi kaç gün olmuştu daha oysaki.
Erken doğum riskim yokmuş ama progestana bi kez başlamışız niye bırakalımkiymişş 😂 işte o enfeksiyona sebep olduğu için bırakmak zorunda kalıp iğneye devam ediyoruz allahım sabır ver 😂 al sana garanticilikkk. Tam garanti reis 😂
Gebeliğin en başında ki minicik bir lekelenme için bu kadar çileye gerçekten gerek var mı😅
Bir dahaki gittiğinde yine bir şansını dene bence kuzum belki insafa gelirde bıraktırır artık🥲

Maşallah canım minnoşaa 😍🙏🏻 Ay benim de yarn randevum var 32+2 , acaba nst ye sokar mı ki, ben kendi kendme bunda değil bi sonrakinde nst ye girerim herşdw diye düşünyodum, şimdi bi acaba dedim:)
Bence bizim bebikler 2 kiloya geldi artık🥰🥰
Benim randevumda haftaya salı🙇🏻‍♀️
Geçen hafta doktoruma sorduğumda 35.haftadan itibaren nst demişti. Bakalım sana ne diyecek☺️

Merhaba hanımlar iyi akşamlar bende ikizleri bekliyorum mayıs için kısmetse 🥰🥰

Size bir sorum olacak geçirdiğim covıd sonrasında ağız içi pamukçuk oluştu 1 aydır geçmiyor ilaç kullandım elma sirkesi ve karnonatla gargara yaptım hiç banamısın demiyor

Benzer durum yaşamış yada bilgi sahibi olan varmı aranızda acaba

Ben prulotonu bırakmak için 10 neden isimli bi yazu yzıp doktoruna mail atablrm istiyorsan🤭🙈

Kızlarr ben geldim 😍
Maşallah tatlı kıza 💜

22.haftaya kadar lekenme olmuştu ama geçen haftaya kadar progestan vurulmaya devam ettim bi geçen hafta vurdurmadım doktor da kontrol etti rahim boyu falan iyi olunca gerek yok artık dedi

Covid olan arkadaslarim sizlere bir sorum olacak. Benim karantinamin yarin son gunu bi daha test yaptirmam gerekli mi acaba?
Bulas devam ediyo hemen negatife donmuyo falan diyolar oyle mi gercekten? Yani hayatimiza devam etmeyelim mi hala evde oturmaya devam mi edelim anlamadim ki 🤔

Bence bizim bebikler 2 kiloya geldi artık🥰🥰
Benim randevumda haftaya salı🙇🏻‍♀️
Geçen hafta doktoruma sorduğumda 35.haftadan itibaren nst demişti. Bakalım sana ne diyecek☺️
Ay bakalım inşallah güzelce almışlardır kilolarını ben de merak ediyorumm🥰🥰 öyle mi benimkide heralde bu sefer yapılcak olsa söylerdi en son gittiğimde, bakalım haber veririm😊🥰

Covid olan arkadaslarim sizlere bir sorum olacak. Benim karantinamin yarin son gunu bi daha test yaptirmam gerekli mi acaba?
Bulas devam ediyo hemen negatife donmuyo falan diyolar oyle mi gercekten? Yani hayatimiza devam etmeyelim mi hala evde oturmaya devam mi edelim anlamadim ki 🤔
Doğruu kardeşim 13. Günde negatife döndü. 5. Günden itibaren test yapmıştı hep pozitif çıktı. Pozitif çıksan da karantina süren bitiyor çok garip 😅 dışarı çıkmanda bi yasak olmuyor. Sen ben çıkmayız ama herkes çıkıyor bence

Yaa maşallah teyzesinin prensesinee 🧿💜🌸 Miniğim arkadaşlarının yaramazlıklarını hissetti ben de göstermeyeyim dedi demek😂 parlaklık konusunda içim çok rahattı geçeceğini biliyordum çok şükür öyle de oldu balım 🐣😍🥰
Evetttt ben de onlara uyarım dedi resmen 😂
Kuzu parlaklık konusunda inan benim de içim çok rahattı, öyle de oldu çok şükür 🙏🏼
Aiiiy kocaman olmuş maaşallh prensese🧿🧡
Parlaklıgın geçmesine de çok çok sevindim cnm gözümüz aydın🙏
Çok sağol canım beniim 😍😍
Neyse ki doğum pozisyonu konusunda arkadaşlarına uymuyor teyzesinin minnoşu🤩🤩🧿
Eveeet bazen de uslu olası geliyo kızımın 😂
Gebeliğin en başında ki minicik bir lekelenme için bu kadar çileye gerçekten gerek var mı😅
Bir dahaki gittiğinde yine bir şansını dene bence kuzum belki insafa gelirde bıraktırır artık🥲
Gerçekten ben de bunu sorguluyorum vurulmasam vicdan yaparım onu da biliyorum 😅
36 ya kadar 5 kez daha delincek bu popo 🥺
Ben prulotonu bırakmak için 10 neden isimli bi yazu yzıp doktoruna mail atablrm istiyorsan🤭🙈
Ahahahahahagsgsgsgs o kadae güldümkiii herkesten bi çalışma olsa ne hoş olur 😂😂 sahip çıkalım lariye
22.haftaya kadar lekenme olmuştu ama geçen haftaya kadar progestan vurulmaya devam ettim bi geçen hafta vurdurmadım doktor da kontrol etti rahim boyu falan iyi olunca gerek yok artık dedi
Kuzu bende de gerek yokmuş, bi kere o 1 damla leke için başladık. Onda da kanama alanı falan yoktu ya kan uyuşmazlığından oldu ya da kese büyümesinden falan. neden bırakalım zararı yok diyo 🤦🏻‍♀️ Neyse şafak 36. Hafta 😂

Canım ben zaten evdeyim diye yaptırmadım, esim ise gideceği için yaptırdı o negatif çıktı. Ben sadece yürüyüşe çıkıyorum zaten normalde de pek bir yere çıkmadığım icin gerek duymadım.Esiminki devam etseydi de yanımda biraz daha dursaydı ,özlemişim adamı😍 ama olmadı

Son düzenleme:
Evetttt ben de onlara uyarım dedi resmen 😂
Kuzu parlaklık konusunda inan benim de içim çok rahattı, öyle de oldu çok şükür 🙏🏼

Çok sağol canım beniim 😍😍

Eveeet bazen de uslu olası geliyo kızımın 😂

Gerçekten ben de bunu sorguluyorum vurulmasam vicdan yaparım onu da biliyorum 😅
36 ya kadar 5 kez daha delincek bu popo 🥺

Ahahahahahagsgsgsgs o kadae güldümkiii herkesten bi çalışma olsa ne hoş olur 😂😂 sahip çıkalım lariye

Kuzu bende de gerek yokmuş, bi kere o 1 damla leke için başladık. Onda da kanama alanı falan yoktu ya kan uyuşmazlığından oldu ya da kese büyümesinden falan. neden bırakalım zararı yok diyo 🤦🏻‍♀️ Neyse şafak 36. Hafta 😂
Canim olsun sen vurul ,icin rahat etsin.Olmaz olmaz bir sey olacağı tutar sonra vicdan olur.Bana da tedbir amaçlı bir aydır kan sulandirici igne yapılıyor, dogumdan sonrada 1 ay devam edecek. Bu da baya bir yakıyor ama önlem olarak kullandığım için genede mutluyum

Daha fazla dayanamadım, çikolatayı sipariş verdim .Gelirse hemen süslemesini yapıp atacağım buraya🥰 kapı süsünün çiçeğini de o zaman yapıştırırım inşallah sonra hazırım. Sadece lohusa tacım kaldi onda çok kararsızım

Kızlar internetten çikolata sipariş vermek isteyenler. Hamiş bi arkadaşım instadan madlenbebekçikolara (artu çikolata) diye bir yerden sipariş vermiş. Ben böyle çirkin bişey yemedim ömrümde kokuyor bildiğin çöp. Kız hepsini çöpe attı hacışeriften söylemek zorunda kaldı. Demem o ki internetten alacak olanlar iyi ataştırsın.

Kızlar internetten çikolata sipariş vermek isteyenler. Hamiş bi arkadaşım instadan madlenbebekçikolara (artu çikolata) diye bir yerden sipariş vermiş. Ben böyle çirkin bişey yemedim ömrümde kokuyor bildiğin çöp. Kız hepsini çöpe attı hacışeriften söylemek zorunda kaldı. Demem o ki internetten alacak olanlar iyi ataştırsın.
Evet evet ben de asla güvenemem o yüzden çikolatasını kendim aldim ,direkt fabrikadan, süsünü kendim yapacağım. Allah bilir ne kadar beklemiş nerden alınmış cikolatalar ki eminim en ucuz yerlerden aliyorlardir

Back