• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bebişlerin %95i 37.haftaya kadar dönüyormuş canım doktorum öyle söyledi.
Bizim bebişler aynı demek. Ya çapraz gibi ya da kafa yukarda ayaklar aşağıda🥲
Dönse rahat ederimm gbi geliyor.böyle kasıklarımı çok tekmeliyor miniş kızım☺️ 28. Haftada doktorum çok erken daha dönmesin zaten demişti ama ne zaman döneceğini sormamışım😃😋

Kızlar günaydın benim annem yine Ankara’ya kardeşimin yanına gitti. 20 gün falan kalacak gelecek geri. Yine çok üzüldüm. Uzak olmak çok zor oluyor.

Günaydın kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsun 🌺 sabah kızımın kargosuyla uyandım 🥰

Eklentiler

• D282D5F3-12A5-4419-9F9D-A22F3BB58FB4.jpeg
    D282D5F3-12A5-4419-9F9D-A22F3BB58FB4.jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 41
Dönse rahat ederimm gbi geliyor.böyle kasıklarımı çok tekmeliyor miniş kızım☺️ 28. Haftada doktorum çok erken daha dönmesin zaten demişti ama ne zaman döneceğini sormamışım😃😋
Dönenler de pek rahat etmiyor anladığım kadarıyla onunda başka sıkıntıları oluyormuş😅
Benim nerdeyse her zaman çapraz gibi duruyor. Çok nadir aşağıda bir şeyler hissediyorum. Genelde kontrole gideceğimiz zaman mesela😅
O yüzden şuan ben rahatım🤷🏻‍♀️

Kızlar günaydın benim annem yine Ankara’ya kardeşimin yanına gitti. 20 gün falan kalacak gelecek geri. Yine çok üzüldüm. Uzak olmak çok zor oluyor.
Uzak olmak zor ama ne güzel anneniz sık sık gelip kalabiliyor☺️
Çalışan anne olsaydı hafta sonundan hafta sonuna ancak gelirdi. O zaman daha da zor.

Hiçç rahat değilim kuzuu azıcık fazla ayakta durunca baskı hissediyorum zaten sertlikten rahatsız oluyor insan. Ama belki benlik durumdur bilmiyorum💆🏻‍♀️
Ayy benim randevum bugünmüş meğerse 😂 tesadüfen gelen hatırlatma mesajıyla jeton düştü kaçırcaktım randevumu skandal 😂

Hiçç rahat değilim kuzuu azıcık fazla ayakta durunca baskı hissediyorum zaten sertlikten rahatsız oluyor insan. Ama belki benlik durumdur bilmiyorum💆🏻‍♀️
Ayy benim randevum bugünmüş meğerse 😂 tesadüfen gelen hatırlatma mesajıyla jeton düştü kaçırcaktım randevumu skandal 😂
Ahh bugün sana ceza annesi günleri karıştırdığın için yüzünü görmeme cezası🤪🤪
Ay ama çok heyecanlııı😍😍
Bakalım nasıl haberlerle gelceksinn☺️

Ahh bugün sana ceza annesi günleri karıştırdığın için yüzünü görmeme cezası🤪🤪
Ay ama çok heyecanlııı😍😍
Bakalım nasıl haberlerle gelceksinn☺️
Doktora diyomuşum günleri karıştırdığım için arkadaşlarım bana yüz görmeme cezası verdi, doktor şok 😂😂😂
Salı- çarşamba mevzusu oldu randevu alırken, gelen mesajda 8 mart yazdığını okumasam gittii randevu 🙈
Ay çok heyecanlıyım bendee randevum 4 de 🐣

Doktora diyomuşum günleri karıştırdığım için arkadaşlarım bana yüz görmeme cezası verdi, doktor şok 😂😂😂
Salı- çarşamba mevzusu oldu randevu alırken, gelen mesajda 8 mart yazdığını okumasam gittii randevu 🙈
Ay çok heyecanlıyım bendee randevum 4 de 🐣
Ay yok ceza bizden değil kızçenden😅😂
Aman böyle daha iyi oldu kuzu bir gün daha bekleyecektin yoksa pıt diye gün gelmiş oldu😍

Ay yok ceza bizden değil kızçenden😅😂
Aman böyle daha iyi oldu kuzu bir gün daha bekleyecektin yoksa pıt diye gün gelmiş oldu😍
Kızım ceza vermez bana 😜 amaaa bazı yaramaz oğluşlara sahip teyzeler verebilir ancak 😜😜
Ay evet kuzu ya böyle çok güzelmiş 1-2 randevudur hep bi öne çekme bişeyler oldu ya valla ilaç gibi ilaaççç 😂

Sağol kuzucum. Ben de bakım sipariş verimm:)
Direk fiyatları paylaşayım canım böyle bilgi verildi. Sayfasında ‘sizlerden gelenler’ kısmında çok fazlaca gönderi vardı, yorumlar da güzell.kumaşı organikmiş, Ya en azından baskıları çok soft o yüzden içime sinen burası oldu yarınki indirimden sonra da sipariş oluşturmayı düşünüyorum bakalım :işsiz:

Back