• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim böyle bi videom var hem hıçkırıyo hem hareket ediyo aynı anda dimi 😂 utanır insan bu kadar yaramaz olunur mu kızım diyorum ama kime diyorum 😂 yandık biz nessciğiim 😂
Bizim ki anlıyor gibi ne zaman elime telefon alsam çıt çıkarmadan duruyor 😂

Dönenler de pek rahat etmiyor anladığım kadarıyla onunda başka sıkıntıları oluyormuş😅
Benim nerdeyse her zaman çapraz gibi duruyor. Çok nadir aşağıda bir şeyler hissediyorum. Genelde kontrole gideceğimiz zaman mesela😅
O yüzden şuan ben rahatım🤷🏻‍♀️
Valla dönmesin benimki döndüğünden beri felçli gbiyim yuruyemiyorum bazen caprazliyor oh derken kafa asagi verdigi an cok zorluyor

Bu sabahki kargomm. Ben çok beğendim kızlar. Kirli sepeti olarak kullanacağım. Sonra da oyuncak sepeti 🥰

Eklentiler

• IMG-20220307-WA0005.jpeg
    IMG-20220307-WA0005.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 33
Kızım ceza vermez bana 😜 amaaa bazı yaramaz oğluşlara sahip teyzeler verebilir ancak 😜😜
Ay evet kuzu ya böyle çok güzelmiş 1-2 randevudur hep bi öne çekme bişeyler oldu ya valla ilaç gibi ilaaççç 😂
😂😂😂 teyzeciğimm annen yağıztoşla bana neler diyor duyuyor musuunn😅

Bence sen de 2 haftada 1e düşeceksin artık😍😍
Biz geçen hafta salı gitmiştik şimdi önümüzdeki hafta salı yine gideceğiz😎😎
Her şey iyi güzel hoşta haftaları sayarken, muayene süreleri kısaldı diye sevinirken bir bakacağız doğum zamanı gelmiişş😅💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Hiçç rahat değilim kuzuu azıcık fazla ayakta durunca baskı hissediyorum zaten sertlikten rahatsız oluyor insan. Ama belki benlik durumdur bilmiyorum💆🏻‍♀️
Ayy benim randevum bugünmüş meğerse 😂 tesadüfen gelen hatırlatma mesajıyla jeton düştü kaçırcaktım randevumu skandal 😂
Şimdide ayaklarını sanki kasıklarıma sokuyor çok değişik can acıtıyor🥲
Kızzzzzz sen ciddimsn unuttnmu ya😆 ben ve çevremdekiler şafak sayar gibi randevu sayıyoruz görüşe şu kadar kaldı diye😃😃

Her şey iyi güzel hoşta haftaları sayarken, muayene süreleri kısaldı diye sevinirken bir bakacağız doğum zamanı gelmiişş😅💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Bizim doktor hiç düşmeyecekmiş gibi ya iki haftada bire🙄🙄🙄 32 de gittiğimde bişey olmazsa 36 da gel dicekmiş gibi duruyor😅😅 özleeeeem buralar.

Bizim ki anlıyor gibi ne zaman elime telefon alsam çıt çıkarmadan duruyor 😂
Ben onu çözdüm bak o hareket ederken çok yavaşça telefonu alıcaksın eline ama konuşuyosan konuşmaya devam ediceksin tv açıksa sesini falan kısmicaksın 😂 sensörleri var sanki 😂😂
L Larissa ya senin gününü ben de çarşamba hatırlıyorduum bi de hep böylee geç saatlerde gidip merakta bırakıyorsun off 😅
ya o gün su geldi mi telaşından asistan salı mı çarşamba mı bilmem ne tantanası oldu çok net çarşamba yazdı diye hatırlıyorum salı geç saate yoktu hatta hafızam yanılıyorr olamaz 😂 meğerse salıya vermiş 😂
Ben gece görüşü seviyorum balım hahahhaha 😂😂
Şimdide ayaklarını sanki kasıklarıma sokuyor çok değişik can acıtıyor🥲
Kızzzzzz sen ciddimsn unuttnmu ya😆 ben ve çevremdekiler şafak sayar gibi randevu sayıyoruz görüşe şu kadar kaldı diye😃😃
Hep asistanın suçu hepp 😂 kendim alsam bilirdim yaa biliyosun bende geri sayım yapıyorum :işsiz: neyseki 1 gün öne çekilmiş oldu 😂

Yağıztoşşş sen bi doğğ neler duycaksın bizden 🙉
Ben de 2 haftada 1 e düşücekmişim gibi geliyo ay inşş inşşş ama gerçekten dediğin gibi bi bakmışız pıt pıt doğum zamanı gelmiş 🥺

Ben onu çözdüm bak o hareket ederken çok yavaşça telefonu alıcaksın eline ama konuşuyosan konuşmaya devam ediceksin tv açıksa sesini falan kısmicaksın 😂 sensörleri var sanki 😂😂

ya o gün su geldi mi telaşından asistan salı mı çarşamba mı bilmem ne tantanası oldu çok net çarşamba yazdı diye hatırlıyorum salı geç saate yoktu hatta hafızam yanılıyorr olamaz 😂 meğerse salıya vermiş 😂
Ben gece görüşü seviyorum balım hahahhaha 😂😂

Hep asistanın suçu hepp 😂 kendim alsam bilirdim yaa biliyosun bende geri sayım yapıyorum :işsiz: neyseki 1 gün öne çekilmiş oldu 😂

Yağıztoşşş sen bi doğğ neler duycaksın bizden 🙉
Ben de 2 haftada 1 e düşücekmişim gibi geliyo ay inşş inşşş ama gerçekten dediğin gibi bi bakmışız pıt pıt doğum zamanı gelmiş 🥺
Ahh benim miniklerimmm🥺🥺 zamanında, sağlıcakla, kolayca kavuşalım inşallah🙏🏻😢😢

Kızlarr ben geldim 😍
Miniş 1723gr olmuş boyu 42cm
Plesanta önüne geldi görüntü alamadık bu sefer 😭 kızım ceza verdi gerçekten N Neess
Kalpteki parlaklık kaybolmuuuşşş 🥳🥳 burda bu haberi bekleyen güzel annişler vardı söyliyim onu da dediim. Randevularımız 2 haftada 1 e düştüü. Her gelişte Nst bundan sonra 😅 Bizden haberler böylee

Kızlarr ben geldim 😍
Plesanta önüne geldi görüntü alamadık bu sefer 😭 kızım ceza verdi gerçekten N Neess
Kalpteki parlaklık kaybolmuuuşşş 🥳🥳 burda bu haberi bekleyen güzel annişler vardı söyliyim onu da dediim. Randevularımız 2 haftada 1 e düştüü. Her gelişte Nst bundan sonra 😅 Bizden haberler böylee
Kuzum kaç hafta günlüktü bebiş. Ay iki kilo oldukları günleride görürmüyüz ya ben acayip heyecanlıyım🥰 nst için erken değlmi?

Kızlarr ben geldim 😍
Ooyy kuzum benim maşallah sana😍😍😍
Ah mayıs bebikleri az değill hep gizem peşindeler hepp😅
Neyse ki her şey yolunda çok şükür🙏🏻🥰
Hala doğum pozisyonunda mıymış?

Kızlarr ben geldim 😍
Yaaaa. Şu an heyecanlandım. Benim randevum 19unda artık nst ler mi başlayacakk. Çok güzel degil miii🥰🥰 bebişin maşallahı var canım. 2 kilolar geldi nerdeysee, en çok da kalbe sevindim.🙏🙏 beklediğimiz haberdi ama güzel geldi 🌸🌸

Kızlarr ben geldim 😍
Maşallah canım minnoşaa 😍🙏🏻 Ay benim de yarn randevum var 32+2 , acaba nst ye sokar mı ki, ben kendi kendme bunda değil bi sonrakinde nst ye girerim herşdw diye düşünyodum, şimdi bi acaba dedim:)

Kızlarr ben geldim 😍
Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel büyümüş Küçük prenses😍 parlaklık konusunda ayrıca sevindim darısı bize inşallah🤲benim randevuda nst olacak bakalım hayırlısı

Back