- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 32
Valla idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ondan oldu canımAyy cok sasirdim yahu okadar islaklik nerden geldiki acaba iciniz gectide çiş mi kaçırdınızkiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ondan oldu canımAyy cok sasirdim yahu okadar islaklik nerden geldiki acaba iciniz gectide çiş mi kaçırdınızkiii
Aman öyle olsun cok sukur iyisiniz vaktiyle gelsin bebislerimiz cok gecms olsnValla idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ondan oldu canım
Masallah güzel kuzuya kaç haftadasınız tam.bizimde yarın kontrol var 31+3 olacagiz insallah bakalım nasıl geçecekGeldik teyzeleri..
1230 gr37 cm olmuş güzel kızım
Herşey yolunda rahim ağzı kapalı serviks uzunlugu 43 dedi. Yüzünü plasentaya dayamış yine sağolsun pek net resim alamadık
Artık 2 haftada bir görüşeceğiz dedi
Mecbur kalmadıkça nst sokmuyorum sürekli gerek görmüyorum dedi usg de bi risk görürsem gireriz hiç girmeden doğurttugu hastası varmış.
Lari yavrum senin doktor ne kdr pimpirikse benimkide maaşallah öyle bi geniş
Neyse işin şakası güveniyorum ona![]()
Masallah güzel kuzuya kaç haftadasınız tam.bizimde yarın kontrol var 31+3 olacagiz insallah bakalım nasıl geçecek
Ohhhh aniden gelişen randevuları severimGeldik teyzeleri..
Herşey yolunda rahim ağzı kapalı serviks uzunlugu 43 dedi. Yüzünü plasentaya dayamış yine sağolsun pek net resim alamadık
Mecbur kalmadıkça nst sokmuyorum sürekli gerek görmüyorum dedi usg de bi risk görürsem gireriz hiç girmeden doğurttugu hastası varmış.
Oy maşaaaalllaaaah beGeldik teyzeleri..
Oyy tontirikkGeldik teyzeleri..
Canım bende alışmışım heralde taa hamileliğin başından beri kullanınca progestan sanki benim gardım gibi hissetmişim şimdi vurulmayınca korkuyorum ya rahim boyu kısalırsa falan diye zaten olumluyu düşünse şu zihnim şaşarım ama ben de Allah’a dua edip ona havale etcem kendim rahat olmaya çalışcam bir evhamlarımdan kurtulmaya niyet ediyorumEvetttt ben de onlara uyarım dedi resmen
Kuzu parlaklık konusunda inan benim de içim çok rahattı, öyle de oldu çok şükür
Çok sağol canım beniim
Eveeet bazen de uslu olası geliyo kızımın
Gerçekten ben de bunu sorguluyorum vurulmasam vicdan yaparım onu da biliyorum
36 ya kadar 5 kez daha delincek bu popo
Ahahahahahagsgsgsgs o kadae güldümkiii herkesten bi çalışma olsa ne hoş olursahip çıkalım lariye
Kuzu bende de gerek yokmuş, bi kere o 1 damla leke için başladık. Onda da kanama alanı falan yoktu ya kan uyuşmazlığından oldu ya da kese büyümesinden falan. neden bırakalım zararı yok diyoNeyse şafak 36. Hafta
![]()
Ohh maşallahSelammbugün randvum vardı 32+2 , 42 cm minnoş 1850 civarı kilosu, 2 hafta öncede 1500 dü , bundan sonra haftada 200 gibi koy üstne öyle kaba bi hesapla 3-3200 civarı doğar dedi. Hala kafası yukarda ayaklar aşağıda. Benim sezryan olcak doğumum o zaten hamile kalmadan önce bile belliydi , çatı darlğı var. Amaa epidurale çok soğuk bakyodum, beni bugün biraz doktor ve hemşire ikna eder gibi oldular, en son şimdilik düşünmiyim zaman yaklaşnca karar veririm dedim tamam öyle yapalım dediler.eğer epidural sezryan olan yada ettafında olan varsa güzel şeyler söyliyecek olanları duymaya ihtiyacım var arkadaşlar, ama olumsuz tecrübeleri lütfen söylemeyin
olumsuzları görmemek için internetten araştrma yapmyorum ,yapmıycam, sizden gaz verici şeyler duyarım belki diye size söylüyorum
bir aksilik olmadığı sürece 39. Haftada planladı amlyatı doktorum. Bi sonraki randvda nst ye gircekmiyim dedim, şimdilik gerek yok dedi ,duruma göre sokucak herlde zaman vermedi
N Neess L Larissa 2 küsürlü kiloları 2 hafta sonra görücek benim minnoş inşallah
![]()
Evet canım çok şükürOhh maşallahçok şükür her şey yolundaymış canım
3 kilo üzeri gayet normal kabul ediliyor. Ama doktorlar aşağı yukarı tahminde bulunuyor bazen tahminlerinde yanılabiliyorlar. Son haftalarında birden kilo alan bebiş hikayelerine de denk geldimdünyaya gelen bir şekilde büyüyor kilo pekte önemli değil
Benim ilk doğumum olcak Allah kısmet ederse epidural hakkında yaşadığım tecrübem yok ama etrafımda epiduralle doğum yapanlar olmuştu.
Görümcem ve eşimin yeğeni epiduralle farklı hastanelerde doğum yaptılar. 2sinin de çok rahat geçti. Sürekli bahsedilen doğumdan sonra devam eden bel ve baş ağrısı hiç yaşamadılar. Çok çabuk ayaklandılar.
Epidural birazda şans işiymiş canım. Yapan anestezi doktoru ve yapılan kişinin bünyesiyle alakalıymış.
Genel anestezidense epidural bebek ve anne için daha iyi bence.
Benim bebeğimde henüz dönmedi. 37.haftada çatı muayenesi olacağım doktorumla doğum şekline o zaman karar vereceğiz. Sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de epidural tercih edeceğim. En azından bebeğime hemen kavuşurum![]()
Cnm benm hayırlı olsun güzel haberlerSelammbugün randvum vardı 32+2 , 42 cm minnoş 1850 civarı kilosu, 2 hafta öncede 1500 dü , bundan sonra haftada 200 gibi koy üstne öyle kaba bi hesapla 3-3200 civarı doğar dedi. Hala kafası yukarda ayaklar aşağıda. Benim sezryan olcak doğumum o zaten hamile kalmadan önce bile belliydi , çatı darlğı var. Amaa epidurale çok soğuk bakyodum, beni bugün biraz doktor ve hemşire ikna eder gibi oldular, en son şimdilik düşünmiyim zaman yaklaşnca karar veririm dedim tamam öyle yapalım dediler.eğer epidural sezryan olan yada ettafında olan varsa güzel şeyler söyliyecek olanları duymaya ihtiyacım var arkadaşlar, ama olumsuz tecrübeleri lütfen söylemeyin
olumsuzları görmemek için internetten araştrma yapmyorum ,yapmıycam, sizden gaz verici şeyler duyarım belki diye size söylüyorum
bir aksilik olmadığı sürece 39. Haftada planladı amlyatı doktorum. Bi sonraki randvda nst ye gircekmiyim dedim, şimdilik gerek yok dedi ,duruma göre sokucak herlde zaman vermedi
N Neess L Larissa 2 küsürlü kiloları 2 hafta sonra görücek benim minnoş inşallah
![]()
Merhabalaar ben sezeryan oldum epiduralle. Hiic korkulacak bir sey yok gercekten. Takilma kisminda hissetmiyorsun bile. Ameliyathanede takiyorlar ve yatiyosun orda uyusmasini bekliyosun yani uyustugunu bile anlamiyosun oyle karincalanma vs olmuyor. Ondan sonra sohbet ede ede basliyor dogumunSelammbugün randvum vardı 32+2 , 42 cm minnoş 1850 civarı kilosu, 2 hafta öncede 1500 dü , bundan sonra haftada 200 gibi koy üstne öyle kaba bi hesapla 3-3200 civarı doğar dedi. Hala kafası yukarda ayaklar aşağıda. Benim sezryan olcak doğumum o zaten hamile kalmadan önce bile belliydi , çatı darlğı var. Amaa epidurale çok soğuk bakyodum, beni bugün biraz doktor ve hemşire ikna eder gibi oldular, en son şimdilik düşünmiyim zaman yaklaşnca karar veririm dedim tamam öyle yapalım dediler.eğer epidural sezryan olan yada ettafında olan varsa güzel şeyler söyliyecek olanları duymaya ihtiyacım var arkadaşlar, ama olumsuz tecrübeleri lütfen söylemeyin
![]()
Çok teşekkür ederim canıımCnm benm hayırlı olsun güzel haberler
Bnm arkdşmın 35 te 2700 olan bebeği 37 de 3400 olmuş bu işlere hiç belli olmuyor
Sezeryan olmak durumunda kalırsam ben genel istiyorm. Ama sende öğrendiklerini bildiklerni aktarırsan plansız sezeryan olacaklara en azndan bilgi sahibi olur şimdiden![]()
Ya bende de cok titreme oldu. Panik atagim yok ama odadan cikip ameliyathaneye giderken titremeye basladim epidural takilirkende titriyordum. orda bi azar yedim kizim duzgun dur cok onemli bu diye ama duramiyordum kiArkadaşlar ben oğlumda genel anestezi ile sezeryan oldum ,korktum uyutun dedim.Ancak müthiş bir ağrı ile uyandım, oğlum aklima bile gelmedi ,mesela kakasını yeme süphesi vardi gözetime aldılar.Normalde kendimde olsam bebeğim diye tuttururdum, aklima bile gelmedi.Toprlanmam zor oldu.Ağrı kesici etki edene kadar canımdan can gitti.Ancak bir cok arkadaşım spinal anestezi oldular ,onlardaki durum şu idi ,zaten belden uyuşmanin etkisi uzun sürüyor, o gecene kadarda ağrı kesici yapıyorlar. Bebeğinizin doğumunu görüyorsunuz, doğum yaptığınızın farkında oluyorsunuz.Buda süt gelmesi ve emzirebilmek icin önemli. Ha bana derseniz simdi ikinci doğumda ne yapacaksın ben panik atak ve anksiyete hastasıyım, ameliyathanede korkabilirim.Ama doktorum bütün arkadaşlarımı doğumunu yaptırdı ve çok mecbur kalmadıkça genel anestezi istemiyor.Toprlanmak için spinali öneriyor.Henuz ben konuşmadım ama benim panik ataktan dolayı bakalim ne yorum yapacak.Ama hani deneyelim olmazsa uyuturuz derse onuda kabul edeceğim. Ama ister genel olsun ister spinal olsun her acı geçer, geçiyorda.Agri kesici etkisini gösterene kadar oluyor bir şekilde.Spinalin yan etkileri tamamen anestezi uzmanına bağlı, eğer isinin ehli ve deneyimli bir uzman ise artık o yan etkiler eskisi gibi yaşanmıyor. Biz hayırlısını bilmiyoruz ,Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda. Ama panik atağıma rağmen başarabilirsem spinal olmasını arzu ediyorum.Allah hepimize yardım etsin.