- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ucuz çikolatada gördümde bu bildiğin kokuyordu yaEvet evet ben de asla güvenemem o yüzden çikolatasını kendim aldim ,direkt fabrikadan, süsünü kendim yapacağım. Allah bilir ne kadar beklemiş nerden alınmış cikolatalar ki eminim en ucuz yerlerden aliyorlardir
Ay evet asla güvenemem o yüzden, milleti zehirlemek istemem.Ben ucuz çikolatada gördümde bu bildiğin kokuyordu yaboşuna gitti. İsraf. Bazı şeyleri bildik yerden almak lazm.
Gecmis olsun ,geçen doktor sanırım size yatış vermişti.55 le doğum olmaz ama 55 az bir sancı değil dikkat edilmesi lazım.Kızlar selam benim uzanırken bir anda kilodum taytım falan su içinde kaldı hatta koltuk bile ıslandı doktora gittim doktor amniyon sıvısı iyi dedi ama idrar ve nst istedi nstde sancı 55e kadar çıkmış ki hissettim baya idrarda da enfeksiyon çıkmış sizce 55 sancı çok mu doğum olmaz dimi?
Aciklik fln var mi acaba bakilmadi mi?Kızlar selam benim uzanırken bir anda kilodum taytım falan su içinde kaldı hatta koltuk bile ıslandı doktora gittim doktor amniyon sıvısı iyi dedi ama idrar ve nst istedi nstde sancı 55e kadar çıkmış ki hissettim baya idrarda da enfeksiyon çıkmış sizce 55 sancı çok mu doğum olmaz dimi?
Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruzAciklik fln var mi acaba bakilmadi mi?
Yani altiniza isemissinizdir insallah o zaman, o kadar su amniyon sivisi degilse ki degildir insallah.
Bizleri haberdar edin mutlaka merak ederiz.
Bende yürüyüş yapacağım ama enerjim bitik bugün☺Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruz![]()
Pinky93 inşallah iyisindir ,haber ver bize.
Bu arada herkese günaydın, hava baya yağmurlu ama şemsiyeyle yürüdüm, geldim.
Ben de önce ay yağmurlu çıkamam dedim ,sonra dedimki ne alakası var ,şemsiye diye bir şey varBende yürüyüş yapacağım ama enerjim bitik bugün☺okuyunca gaza geldim.
Yürüdün yani yağmurda.Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruz![]()
Valla sağlık için yoksa sporu hiç sevmemYürüdün yani yağmurda.benden sana binlerce tebrik canım
odadan odaya gidemez oldum üşenmezden
haftaya ise başlıyorum tekrar. Nasıl olacak bakalimmm
Evet ya bi de bi şey olur geri dönüşü yok böyle şeylerin napalım evlat için katlanıyoruz her şeyeCanim olsun sen vurul ,icin rahat etsin.Olmaz olmaz bir sey olacağı tutar sonra vicdan olur.Bana da tedbir amaçlı bir aydır kan sulandirici igne yapılıyor, dogumdan sonrada 1 ay devam edecek. Bu da baya bir yakıyor ama önlem olarak kullandığım için genede mutluyum
Halimize bak ya ,inşallah altımıza işemişizdir diye dua ediyoruz![]()
Gaza geldim bende yürücem bugünBende yürüyüş yapacağım ama enerjim bitik bugün☺okuyunca gaza geldim.
Bende yağmurda yürüyorum ya takıyorum beremi giyiyorm yağmurluğumu. Çoksa şemsiye alıyorum. Burası zaten on gündür yağışlı. Yağış var diyip otursamBen de önce ay yağmurlu çıkamam dedim ,sonra dedimki ne alakası var ,şemsiye diye bir şey varvurdum yola ,taktım kulaklığı.
yürü bebeğim. Yollar yürümekle aşınmazGaza geldim bende yürücem bugün![]()
Onunla gecmis olsun canımSelam kızlar adalat içtim saniyesinde etki etti resmen çok rahatladım yattım uyumuşum şimdi uyandım. Çok iyiyim doktor açıklığa baktı açıklık yok su da iyi evdeyim. Annemi aradım uyanınca annem Ankara’da kardeşimin yanında kardeşim bu sabah üniversiteye giderken buzda kaymış düşmüş eli şişmiş. Hastaneye gitmişler umarım kırık değildir ya. Valla aile boyu nazara geldik herhalde.
Hadi hayırlı haberlerle ,benimde randevum yarin.Yarin esimin isi çıktı o yüzden bugüne almak istedim ama doktoruma randevu bulmak imkansız.Cok önceden almazsan randevu alamıyorsun, o yuzden kaldim.Yarin oğluşumla gideceğimGünaydın canikolaaar
Ani bir kararla doktora gidiyoruz aslında yarındı randevumuz ama hava tahminleri korkutturiske atmayalım hiç dedim bugüne aldım dile kolaaayy 1 aydır görmüyorum yavruşumuuuu
![]()
Ayy cok sasirdim yahu okadar islaklik nerden geldiki acaba iciniz gectide çiş mi kaçırdınızkiiiKızlar selam benim uzanırken bir anda kilodum taytım falan su içinde kaldı hatta koltuk bile ıslandı doktora gittim doktor amniyon sıvısı iyi dedi ama idrar ve nst istedi nstde sancı 55e kadar çıkmış ki hissettim baya idrarda da enfeksiyon çıkmış sizce 55 sancı çok mu doğum olmaz dimi?