• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bi pdr ci arkadasim ozel okullarda akran zorbaliginin daha fazla oldugunu soylemisti ama bu kendi gozlemiydi. Ah ahh cok zor gercekten..
Sizde sakin olmaya calisin. Ogretmen ne yapsin surekli cocuklari kontrol edemezler ki malesef 🤷‍♀️
Ben de öğretmenim ama anne olunca o kimlik yalan oluyor.Artik yapacak bir şey yok ,hayırlısıyla bir doğurayim da bakacaz bir seylere🙄🥲özel okulda öğretmen ve idare otoritesi çok güçlü olamıyor, o açıdan doğrudur.

Aldığım 3 kilo ,dünyaya sığamıyorum, nefes alamıyorum sanki ,yatsam olmuyor,otursam olmuyor .Daha bu hafta böyleyse :63:

Ah minik yaramazlarım benimm😍😍
Bu performansı doğum pozisyonuna dönmek içinde kullanırlar inşallah🙏🏻🥲🥲
Senin kızçe döndü mü acaba? Hissediyor musun?😅
Benimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorum 😅 ayy yağıztoş o kadar depremi dönmek için yapmıştır belkii 😍
L Larissa canım kurutmanın hassas ayarında kurutunca bebeğin eşyalarnı sana haber vercektiö. Bugün attım, normal ayara göre daha uzun sürede kurutuyo , çünkü ona göre daha az sıcak hava üflüyomuş , o yüzden de küçülme olayı falan yaşanma ihtmali biraz daha düşüyo sanırım🙈 beli lastkli olan altlar hafif nemli çıktı onun dşında güzel kurumuştu memnun kaldım , benim normal ayarda bazen eşimin pamuklu tshirtleri küçülüyodu da o yüzden korkmuştum bebek kıyafetlerinde .öyle haberdar ediyim dedim🤗😊
ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyo 😅 evet o bel kısımlarının öyle çıkması normall sevindim ya kurutmasına yazın alternetif olur. Normalde yazın kullanmıyorum ama Bazen acil durumlarda kurutmayı kullanırım diye düşünüyorum çünkü 😅
L Larissa canım hastane çıkışı siparişi vereceğine göre ismimiz hazır galiba 🙈🙈
ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldı 😂 ben de şansıma bugün sordum indirim yakaladım 8 mart içinn o yüzden yarına kadar karar verileceeekkkk nokta 😂 sen naptın Eliz geliyor mu 🙈

Canim aşırı duygusal ama böyle ice kapanik falan değil. Çok dışa dönük sosyal bir çocuk ,sadece fazla dürüst ve etik yetiştirdim.Bugun dedimki onlar sana ne yapıyorsa sen de onlara aynisini yap.Bana diyor ki o zaman onlardan ne farkım kalir:KK12: gercekten banada derlerdi büyüdükçe daha zor diye inanmazdım. Hele okul ortami tamamen senin kontrolünden çıkıyor daha bunun ergenliğini düşününce tansiyonum yükseliyor
Yaaa maşallah ona😍😍
Rabbim evlatlarımızı hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah🙏🏻 Elinde olmayan sebeplerden stres yapma canım. Her zaman etrafında sorunlar yaşadığı arkadaşları olacaktır. Oda zamanla büyüdükçe öğrenecektir eminim.

Benimki çoktan döndüü ve hala dönük bence kafasını aşağıda hissediyorum 😅 ayy yağıztoş o kadar depremi dönmek için yapmıştır belkii 😍

ya biz tişörtlerde falan bi çekme yaşamadık hiç ama eşimin oduncu gömleği vardı o biraz çekti ama çok çok değil hala giyiyo 😅 evet o bel kısımlarının öyle çıkması normall sevindim ya kurutmasına yazın alternetif olur. Normalde yazın kullanmıyorum ama Bazen acil durumlarda kurutmayı kullanırım diye düşünüyorum çünkü 😅

ismimiz hazır değill ama vaktimiz daraldı 😂 ben de şansıma bugün sordum indirim yakaladım 8 mart içinn o yüzden yarına kadar karar verileceeekkkk nokta 😂 sen naptın Eliz geliyor mu 🙈
Oyy maşallah minnoşuma😍😍
Bir ben aşağıda hiçbir şey hissetmiyorum heralde😅 sadece çok nadir ve özellikle doktora gideceğimiz gün hissediyorum ama ayaklar aşağıda çıkıyor kafası değil🥲🥲

Oyy maşallah minnoşuma😍😍
Bir ben aşağıda hiçbir şey hissetmiyorum heralde😅 sadece çok nadir ve özellikle doktora gideceğimiz gün hissediyorum ama ayaklar aşağıda çıkıyor kafası değil🥲🥲
Sanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsert 🐥 ayak aşağıda olunca da sertlik hissedilir mi acaba 🤔 o gün ebe nst bağlarken onu da tekmeledi bizim kız 😂 duruşu da bi değişikti zaten, o hareketlerin enteresanlığını o zaman anladım kafa aşağıda sağ çaprazda, sırt sol tarafımda, popo sağ tarafımda onu dikiyo bazen 😂😂 ya hakkaten o anda bile güldürdü bizi

Evetttt ben kazandım kizcemin adı ELİZ olacak inşallah 😍savaş kazanmış gibiyim😅😅hadi darısı sana

Sanırım kafası aşağıda olunca böyle eline top gibi sertlik geliyo kuzu. Çok bastırmak da istemiyorum ama semsert 🐥 ayak aşağıda olunca da sertlik hissedilir mi acaba 🤔 o gün ebe nst bağlarken onu da tekmeledi bizim kız 😂 duruşu da bi değişikti zaten, o hareketlerin enteresanlığını o zaman anladım kafa aşağıda sağ çaprazda, sırt sol tarafımda, popo sağ tarafımda onu dikiyo bazen 😂😂 ya hakkaten o anda bile güldürdü bizi
Tam olarak benim kızın duruşu 😂

Kızlar yağıztoşum bu aralar çok sık hıçkırmaya başladı🐣
Önceden çok nadir hıçkırırdı. Hatta artık hem hareket ediyor hem hıçkırıyor😅 nefes alıp verme provalarını hızlandırdı sanırım🤪
Merhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmi🤭 eşime diyorum bizimkisi kazı çalışmalarına başladı galiba tünel açıp kaçıcak😂😂 değişik bir his oluyor 😊

Benim sertlikler hep yukarda oluyor kuzucum😅
Ayak aşağıda olunca sertlik değil de hareketleri daha farklı hissediyorsun.
Ah onun duruşunu yerim ben daha şimdiden her hareketleri çok tatlı çookk😍😍🤤🤤

Yaaa maşallah ona😍😍
Rabbim evlatlarımızı hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah🙏🏻 Elinde olmayan sebeplerden stres yapma canım. Her zaman etrafında sorunlar yaşadığı arkadaşları olacaktır. Oda zamanla büyüdükçe öğrenecektir eminim.
Evet benim de bununla baş etmeyi öğrenmem gerek ,hayat boyu bitmiyor işte

Merhaba hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz benim de böyle göbek deligimin altında kalp atması göz seğirmesi gibi değişik bişey oluyor hıçkırıyor olabilirmi🤭 eşime diyorum bizimkisi kazı çalışmalarına başladı galiba tünel açıp kaçıcak😂😂 değişik bir his oluyor 😊
Merhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyor☺️ Hareketten farklı olarak seri ve art arda oluyor. Muhtemelen sizin hissettiğinizde hıçkırmadır☺️

O iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıt

Merhabalar pıt pıt şeklinde ama ritmik olarak hissediliyor☺️ Hareketten farklı olarak seri ve art arda oluyor. Muhtemelen sizin hissettiğinizde hıçkırmadır☺️
Tam anlattığınız gibi seri ve art arda şimdi daha emin oldum teşekkür ederim 😊
O iste hıçkırık, kalp atışı gibi ,pıt pıt
Evet aynen böyle ama daha seri 🤭😊

Bebişimizin en son ne zaman dönmüş olması gerekiyor kızlar? Benmkide tam dönmedi çapraz gibi duruyor genelde. Düz dursada makat geliş duruyor🙆🏼‍♀️

Bebişimizin en son ne zaman dönmüş olması gerekiyor kızlar? Benmkide tam dönmedi çapraz gibi duruyor genelde. Düz dursada makat geliş duruyor🙆🏼‍♀️
Bebişlerin %95i 37.haftaya kadar dönüyormuş canım doktorum öyle söyledi.
Bizim bebişler aynı demek. Ya çapraz gibi ya da kafa yukarda ayaklar aşağıda🥲

Ben canım inanki her daim 7/24 tıkalıyım
Biri açılıyorsa diğer taraf kesin kapalı resmen nöbetleşiyorlar sanki bi şöyle mis gibi nefes alamıyorum biran önce doğurup kbb ye gidicem o konkalarımı kesiyo burnumu 🤣 komple alıyomu napıyo yapsın kurtarsın beni🥴
Ay ne cok arkadas varms bu sorunu yasayan ya benim doktorum gebelikten diyor dogumdan 2 hafta sonra en gec duzelecek diyorda o sure icinde ben o burun etlerini folofos etmezsem

Back