• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bugün yine bebişimin cicilerini yıkıyorum
Eskiden kalan bazı zıbınlarda durdukça sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim falan ama hepsi geçmicek sanırım bu konuda fikri olan var mı nasıl çıkarabilirim daha pratik? Tek tek çitilemek zor olacak🙄

Kızlar kızlar kızlaaar isimli hastane çıkışını hala yaptırmayan varsa benim gibi ☝🏻 Yarın astralbabytr kadınlr gününe özel indirim yapacakmış. 11li fiyatı 300 tl kaça inicek bilmiyorum 😅 ama modelleri çok zarif geldi bana, nakış değil baskı ama.

Eskiden kalan bazı zıbınlarda durdukça sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim falan ama hepsi geçmicek sanırım bu konuda fikri olan var mı nasıl çıkarabilirim daha pratik? Tek tek çitilemek zor olacak🙄
Annem çamaşır suyunda bekletip sonra makinaya attı beyazları. Hepsi tertemiz oluyor. renkli için fikrim yok😊

Kızlar kızlar kızlaaar isimli hastane çıkışını hala yaptırmayan varsa benim gibi ☝🏻 Yarın astralbabytr kadınlr gününe özel indirim yapacakmış. 11li fiyatı 300 tl kaça inicek bilmiyorum 😅 ama modelleri çok zarif geldi bana, nakış değil baskı ama.
Ben de sadece bi tulum seti yaptırmak istiyorum var mı acaba sitede bir bakayımm. Güvenilir yer mi bu sayfa canimm

Annem çamaşır suyunda bekletip sonra makinaya attı beyazları. Hepsi tertemiz oluyor. renkli için fikrim yok😊

Ya evet beyazlar dediğin gibi olur ama desenli şeylerde var basamıyorum komple suya o yzden limon tuzu falan yazmışlar ama bilemedim işe yararmı bakacağım artık

Ben de sadece bi tulum seti yaptırmak istiyorum var mı acaba sitede bir bakayımm. Güvenilir yer mi bu sayfa canimm
Direk fiyatları paylaşayım canım böyle bilgi verildi. Sayfasında ‘sizlerden gelenler’ kısmında çok fazlaca gönderi vardı, yorumlar da güzell.kumaşı organikmiş, Ya en azından baskıları çok soft o yüzden içime sinen burası oldu yarınki indirimden sonra da sipariş oluşturmayı düşünüyorum bakalım :işsiz:

Eklentiler

• DB2C9116-9A49-4F5B-9EC6-3F9E22EBE1E3.png
    DB2C9116-9A49-4F5B-9EC6-3F9E22EBE1E3.png
    238,5 KB · Görüntüleme: 52
Cozum bulabilirsen bende bekliyorum bunun cevabini.. pembe tulumlar flan var sararmis. Nasil cikacak acaba 🤔

Gece dörtte uyuyorum sabah sekiz dokuzda uyanıyorum dört beş saatlik uykuyla günü nasıl geçirdiğime şaşırıyorum
Off ayni durumdayim surekli vcye kalkiyorum yatamiyorum artik gercekten cok zor durumdayim burunlarimda surekli tikali acilmiyor iyice raydan cikti gunler gecmek bilmiyor

Cozum bulabilirsen bende bekliyorum bunun cevabini.. pembe tulumlar flan var sararmis. Nasil cikacak acaba 🤔
Beyazlara domestos yapip guzelce durulayin oyle atin makinaya baska yolu yok malesef ben oyle yaptim bazi renkli desenli beyaz uzerine olan kumaslarinda rengi atmiyor ama pembelerin falan atar.. bebek ufakken kaka tastigindada domestostan baska bisey cikarmazdi o kusmuk ve kaka lekelerini o yuzden ic zibinlari falan hep beyaz aldim temizligi kolay olsn dye

Ya evet beyazlar dediğin gibi olur ama desenli şeylerde var basamıyorum komple suya o yzden limon tuzu falan yazmışlar ama bilemedim işe yararmı bakacağım artık
Desenli seyler beyazin uzerindeyse desenler sararan bolgeye ufak ufak dök domestosu sorun olmuyor komple basma tabi

Desenli seyler beyazin uzerindeyse desenler sararan bolgeye ufak ufak dök domestosu sorun olmuyor komple basma tabi

Evet güzel parçalara böyle yapıcam gözü karartıp uğraşıcam artık baskı yada renk olan kısıma koli bantı çekiyorum akıp değmesin diye vallahi napim🤭

A Atalanteda canım beyaz hacı şakirle sıcak suda baya bi çitileyip fırçaladım o yogun sarılıgı gitti
Ama sakız gibimi oldu dersen henüz degil😏
İşte tek tek uğraşması biraz gözümde büyüyor ama yapacak bişey yok.

Ben de hala yaptırmadım💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Baktım baktım bir türlü karar veremedim.
11li değil de 3lü ya da 5li yaptırmak istiyorum. Bu hafta ben de halletsem ne iyi olur🙇🏻‍♀️

Bu burun tikanikligindan yıldım ya grupta benim gbi olan yok heeralde degilmi hic duzelmiyor 😔

Ben canım inanki her daim 7/24 tıkalıyım
Biri açılıyorsa diğer taraf kesin kapalı resmen nöbetleşiyorlar sanki bi şöyle mis gibi nefes alamıyorum biran önce doğurup kbb ye gidicem o konkalarımı kesiyo burnumu 🤣 komple alıyomu napıyo yapsın kurtarsın beni🥴

Benim oğlumdan kullanabileceğim sadece bir tulum vardı ne yaptiysam çıkmadı canım, kullanilamayacak, internette cok yöntem var ama ise yaramadi.

Off ayni durumdayim surekli vcye kalkiyorum yatamiyorum artik gercekten cok zor durumdayim burunlarimda surekli tikali acilmiyor iyice raydan cikti gunler gecmek bilmiyor
Burnum tıkalı diye burnumu yaptırdım inanın hamilelikte gene aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilsin bakalım ilerleyen haftalarda neler göreceğiz

Ayy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim 😍

Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeyler 😂 bazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen 😂 o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü 😂

açıklama da yetmez bize kuzu 😂 görüntü şartttt 😂 ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim 😂😂 Z Zynpada
Ya ahahahah göstermezler tabii bundan hepimiz eminiz bencee😂
Yaaa😂😂 minik tırtıllarımızın adı çıktı 9a inmez 8e görüyor musun? Z Zynpada 😂😂
Larii teyzeleri haklı her gittiğimizde kendilerini gizlerlerse böyle mimlenirler işte 😂😂
Ya ama gerçekten maşallah o kadar hareketli ki acaba ne yapıyor diye ben de merak etmeden duramıyorum 😂

Kızlar yağıztoşum bu aralar çok sık hıçkırmaya başladı🐣
Önceden çok nadir hıçkırırdı. Hatta artık hem hareket ediyor hem hıçkırıyor😅 nefes alıp verme provalarını hızlandırdı sanırım🤪

Kızlar kontrol vardı bugün kızım 1621 g 40 cm olmuş 🧿 yüzünü açmadı önce sonra baya bi bekledim yüzünü gördük sonunda nst yine de bağladı doktor herhangi bir sıkıntı yoktu söylediğim yine çıkmadı bişi çok şükür 🌸 hastanede beraber olacağım ebe de oradaydı nstye bağlayan hemşire ebemizmiş daha doğrusu ben bugün yeni öğrendim tatlı bir insandı 😊 bizden haberler böyle 🦋

Back