Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem çamaşır suyunda bekletip sonra makinaya attı beyazları. Hepsi tertemiz oluyor. renkli için fikrim yokBugün yine bebişimin cicilerini yıkıyorum
Eskiden kalan bazı zıbınlarda durdukça sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim falan ama hepsi geçmicek sanırım bu konuda fikri olan var mı nasıl çıkarabilirim daha pratik? Tek tek çitilemek zor olacak![]()
Ben de sadece bi tulum seti yaptırmak istiyorum var mı acaba sitede bir bakayımm. Güvenilir yer mi bu sayfa canimmKızlar kızlar kızlaaar isimli hastane çıkışını hala yaptırmayan varsa benim gibiYarın astralbabytr kadınlr gününe özel indirim yapacakmış. 11li fiyatı 300 tl kaça inicek bilmiyorum
ama modelleri çok zarif geldi bana, nakış değil baskı ama.
Annem çamaşır suyunda bekletip sonra makinaya attı beyazları. Hepsi tertemiz oluyor. renkli için fikrim yok![]()
Direk fiyatları paylaşayım canım böyle bilgi verildi. Sayfasında ‘sizlerden gelenler’ kısmında çok fazlaca gönderi vardı, yorumlar da güzell.kumaşı organikmiş, Ya en azından baskıları çok soft o yüzden içime sinen burası oldu yarınki indirimden sonra da sipariş oluşturmayı düşünüyorum bakalımBen de sadece bi tulum seti yaptırmak istiyorum var mı acaba sitede bir bakayımm. Güvenilir yer mi bu sayfa canimm
Cozum bulabilirsen bende bekliyorum bunun cevabini.. pembe tulumlar flan var sararmis. Nasil cikacak acabaBugün yine bebişimin cicilerini yıkıyorum
Eskiden kalan bazı zıbınlarda durdukça sarı lekeler oluşmuş beyaz sabunla çitiledim falan ama hepsi geçmicek sanırım bu konuda fikri olan var mı nasıl çıkarabilirim daha pratik? Tek tek çitilemek zor olacak![]()
Off ayni durumdayim surekli vcye kalkiyorum yatamiyorum artik gercekten cok zor durumdayim burunlarimda surekli tikali acilmiyor iyice raydan cikti gunler gecmek bilmiyorGece dörtte uyuyorum sabah sekiz dokuzda uyanıyorum dört beş saatlik uykuyla günü nasıl geçirdiğime şaşırıyorum
Beyazlara domestos yapip guzelce durulayin oyle atin makinaya baska yolu yok malesef ben oyle yaptim bazi renkli desenli beyaz uzerine olan kumaslarinda rengi atmiyor ama pembelerin falan atar.. bebek ufakken kaka tastigindada domestostan baska bisey cikarmazdi o kusmuk ve kaka lekelerini o yuzden ic zibinlari falan hep beyaz aldim temizligi kolay olsn dyeCozum bulabilirsen bende bekliyorum bunun cevabini.. pembe tulumlar flan var sararmis. Nasil cikacak acaba![]()
Desenli seyler beyazin uzerindeyse desenler sararan bolgeye ufak ufak dök domestosu sorun olmuyor komple basma tabiYa evet beyazlar dediğin gibi olur ama desenli şeylerde var basamıyorum komple suya o yzden limon tuzu falan yazmışlar ama bilemedim işe yararmı bakacağım artık
Ah hiçç kıyamaamm daha anne karnında mimlenen yavrummHahahhaha yağıztoşum ve diğer bebitomuz mimlendii![]()
Desenli seyler beyazin uzerindeyse desenler sararan bolgeye ufak ufak dök domestosu sorun olmuyor komple basma tabi
Ben de hala yaptırmadımKızlar kızlar kızlaaar isimli hastane çıkışını hala yaptırmayan varsa benim gibiYarın astralbabytr kadınlr gününe özel indirim yapacakmış. 11li fiyatı 300 tl kaça inicek bilmiyorum
ama modelleri çok zarif geldi bana, nakış değil baskı ama.
Bu burun tikanikligindan yıldım ya grupta benim gbi olan yok heeralde degilmi hic duzelmiyor![]()
Benim oğlumdan kullanabileceğim sadece bir tulum vardı ne yaptiysam çıkmadı canım, kullanilamayacak, internette cok yöntem var ama ise yaramadi.Bugün yine bebişimin cicilerini yıkıyorum
Burnum tıkalı diye burnumu yaptırdım inanın hamilelikte gene aynı şeyleri yaşıyorum yalnız değilsin bakalım ilerleyen haftalarda neler göreceğizOff ayni durumdayim surekli vcye kalkiyorum yatamiyorum artik gercekten cok zor durumdayim burunlarimda surekli tikali acilmiyor iyice raydan cikti gunler gecmek bilmiyor
Ya ahahahah göstermezler tabii bundan hepimiz eminiz benceeAyy hayal edince bile çok tatlışşş onların minik parmaklarını yeriim
Evet evet aynısııı hemen bi coşmalar bi şeylerbazen çok savunmasız bi anımda yakalıyo beni ah diyorum resmen
o minnak halleriyle neler yapıyolar ya offf bunları görememek çok üzücü
açıklama da yetmez bize kuzugörüntü şartttt
ama sizinkiler onu da göstermez buna eminim
Z Zynpada
Larii teyzeleri haklı her gittiğimizde kendilerini gizlerlerse böyle mimlenirler işte