Bende anlamadim sebebini ilk gebeligimde gayet guzelmis tansiyonum ama simdi 85/54 cikinca doktor ooo yukselmis diye dalga geciyor. Hemen uzanin yada oturun derin nefes alin bende biraz ise yariyor umarim sizede iyi gelirAra ara hep vardi ama bir haftadır sabit kaldı gibi ,anlamadım, sebebini .Tansiyonum çoğu zaman eskiye göre cok daha iyi halbuki.
Bendede dolap var ama ici dolu onu bosaltmayi bekliyorumHahaha 5 ay kala olan rahatlığımız kalp bizbiz de hakkaten yumurta kapıya dayanınca telaşa düştük bi de bizi beğenmiyolar yazık yazık
Ay hepsi aynı hepsiiii ama 30 dan sonrası çok hızlı geçicek gibibana bi korku geldi
2 günde yıkadıım, ütüleme kısmına geçmedimdolap kapaklarının menteşelerini, iç sepetlerinin de raylarını bekliyoruz malum stok sorunu senin dediğin gibi doğurmadan tamamlicaz inşş
Umarım dedenin ismi güzel bir isimdirYuzune bakıp isim mi aklıma bı an ablamın doğumu geldi annem hep der çocuğa isim kararı verilmedi bı turlu çocuk dogdu isim yok ortada herkes bı fikir söylüyormuş ama karar yok en son dedem de 70 yaşında falanmis kaç ay oldu bı karar veremediniz en iyisi benim ismim olsun demiş ablamla hep konuşur güleriz şimdide aklıma o geldi
Hayır işin tuhafı anemlerin karar verememesi olup dedemin benim ismimi verin demesi yani kıza erkek ismiUmarım dedenin ismi güzel bir isimdirişin içinden çıkacağız ama bakalım ne zaman
Analık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorumKizlar yaaaa ben kizin odasini kurcagima iki gundur oglanin odasini boyuyorumbu iste bir terslik var. Nolcak bu oglan analigi zaafi Insallah haftayada kizin odasininda boyasini yapicam
Ben de karnimdakinden ziyade oğlumla daha cok ilgileniyorum ,ona daha çok alisveris yapiyorum.Alisveris sitelerinde hep erkek çocuk filtresi yapiyorumAnalık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorum
Belfu bebe var kuzum esnaf işi kaliteli ürünleri var ben birçok şeyi oradan aldım. Bi de bayramyerinde çok katlı bir civil mağazası var. Başka hatırlayamadım:)Kadindiyorki canım Denizli bayramyerinde o çarşıda bebe giyim var mı bildiğin ben yabancısı olduğum için soruyorum
Teşekkür ederimBelfu bebe var kuzum esnaf işi kaliteli ürünleri var ben birçok şeyi oradan aldım. Bi de bayramyerinde çok katlı bir civil mağazası var. Başka hatırlayamadım:)
Kızlaaaar benide gazlayın yıkıcam diyorum bir türlü elim varmadı1 makina kıyafet yıkayarak ben de tembelligimi bırakma konusunda adımımı atmış oldumne kadar güzel duygular ya , odasından çıkmak istemiyorum
Suyu fazlasıyla var doktorum da döner bence dedi inşallah döner, ay hadi hepimizin istediği gibi olsun benimki dönsün sizinki istediğiniz gibi dursun. Sağlıkla gelsinler tabiEger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimcaBende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim
Kalk canım kalkkKızlaaaar benide gazlayın yıkıcam diyorum bir türlü elim varmadı
Etiketleri ben alır almaz hep kesmiştimKalk canım kalkkdün gece etiketleri kestim . O bile o kadar uzun sürdü ki . Bugün açık renklileri yıkadım astım. Onlar kurusun bi posta daha atacağım. Belim ağrıyor şimdiden. Yarın annem gelecek desteğe ama o gelmeden baslayim ben yapabildiğim kadar dedim. 2 günlük iş gibi geliyordu. Hiç değilmiş
Hemen kaaalk heemennnnnKızlaaaar benide gazlayın yıkıcam diyorum bir türlü elim varmadı
Vay taze analar vayHemen kaaalk heemennnnnzaten yıkaması kuruması katlamasıı. Bi de ben yıkamadan önce makine temizleyicisiyle makineyi temizledim. İlk heves işte analıqq
Ahh ahh sorma ne heyecann bi de duygu patlaması yaşanıyor sık sıkk ağlamalıVay taze analar vayheyecanınızı yerim.
Green clean aldım bi daha asla almamKızlar bebişlere deterjan ne aldınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?