2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ara ara hep vardi ama bir haftadır sabit kaldı gibi ,anlamadım, sebebini .Tansiyonum çoğu zaman eskiye göre cok daha iyi halbuki.
Bende anlamadim sebebini ilk gebeligimde gayet guzelmis tansiyonum ama simdi 85/54 cikinca doktor ooo yukselmis diye dalga geciyor. Hemen uzanin yada oturun derin nefes alin bende biraz ise yariyor umarim sizede iyi gelir

Bendede dolap var ama ici dolu onu bosaltmayi bekliyorum

Kizlar yaaaa ben kizin odasini kurcagima iki gundur oglanin odasini boyuyorum bu iste bir terslik var. Nolcak bu oglan analigi zaafi Insallah haftayada kizin odasininda boyasini yapicam

Eklentiler

• F3C4DCC7-03BD-40FC-AC74-A5141EA04674.jpeg
    288,6 KB · Görüntüleme: 56
Umarım dedenin ismi güzel bir isimdir işin içinden çıkacağız ama bakalım ne zaman

Kizlar yaaaa ben kizin odasini kurcagima iki gundur oglanin odasini boyuyorum bu iste bir terslik var. Nolcak bu oglan analigi zaafi Insallah haftayada kizin odasininda boyasini yapicam
Analık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorum

Analık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorum
Ben de karnimdakinden ziyade oğlumla daha cok ilgileniyorum ,ona daha çok alisveris yapiyorum.Alisveris sitelerinde hep erkek çocuk filtresi yapiyorum farkında olmadan

Kadindiyorki canım Denizli bayramyerinde o çarşıda bebe giyim var mı bildiğin ben yabancısı olduğum için soruyorum

Suyu fazlasıyla var doktorum da döner bence dedi inşallah döner, ay hadi hepimizin istediği gibi olsun benimki dönsün sizinki istediğiniz gibi dursun. Sağlıkla gelsinler tabi

Kızlaaaar benide gazlayın yıkıcam diyorum bir türlü elim varmadı
Kalk canım kalkk dün gece etiketleri kestim . O bile o kadar uzun sürdü ki . Bugün açık renklileri yıkadım astım. Onlar kurusun bi posta daha atacağım. Belim ağrıyor şimdiden. Yarın annem gelecek desteğe ama o gelmeden baslayim ben yapabildiğim kadar dedim. 2 günlük iş gibi geliyordu. Hiç değilmiş

Etiketleri ben alır almaz hep kesmiştim bi heyecanla Ben yıkayacağım annem ütüye gelecek öyle anlaştıkAma ben bir türlü yıkayamadım anamda sorup duruyor.

Hemen kaaalk heemennnnn zaten yıkaması kuruması katlamasıı. Bi de ben yıkamadan önce makine temizleyicisiyle makineyi temizledim. İlk heves işte analıqq
Vay taze analar vay heyecanınızı yerim.

Ben bugün bir bunaldım ya neden bilmiyorum ,duam yanlış gitmesin ama artık doğsa diyorum.Yani şu 1.5 ay çabucak geçse, zorlanmaya başladım galiba .Ilk çocuğumda bebeği merak ettiğim için çabuk doğsa diyordum bunda da hamilelik artık bitsin diye diyorum ,rabbimin gücüne gitmesin tabi sağlıkla nihayete ersin.

Vay taze analar vay heyecanınızı yerim.
Ahh ahh sorma ne heyecann bi de duygu patlaması yaşanıyor sık sıkk ağlamalı
Kızlar bebişlere deterjan ne aldınız??
Green clean aldım bi daha asla almam bence çok fena kokuyor hiç hoşuma gitmedi, valla kimyasalsa kimyasal diyip dalin alcam heralde devamında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…