• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Adıyla yaşasın inşallah anlamida çok güzelmiş prensesin 😍
Sagolun inşallah gönlünüzden geçen olur sizinde Eliz çok güzel bi isim, eşiniz kabul etsin siz isteyince bence..ben seçtim bzim ismi eşimde bi basta kararsız kaldı fln ,sonra iyi sen cok istiyorsun Miray olsun tabiki dedi😍😍 18. Hafta flndık ismiyle sesleniyoruz cok şükür🧿 bzı duysun dıye

Sagolun inşallah gönlünüzden geçen olur sizinde Eliz çok güzel bi isim, eşiniz kabul etsin siz isteyince bence..ben seçtim bzim ismi eşimde bi basta kararsız kaldı fln ,sonra iyi sen cok istiyorsun Miray olsun tabiki dedi😍😍 18. Hafta flndık ismiyle sesleniyoruz cok şükür🧿 bzı duysun dıye
İnşallah esimden hariç herkes Eliz olsun istiyor aslında oda sevdi ismi ama oğlumun ismini ben koyduğum için kızı kendisinin seçtiği isim olsun istiyor hayırlısı olsun ne diyelim

Kızlar nasıl olmuş iki kedimi ve bir kuşumu da temsil eden figürler var 🥰

Eklentiler

• 63C69E78-682E-44DF-A98F-4BB28D23AD16.jpg
    63C69E78-682E-44DF-A98F-4BB28D23AD16.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 54
Of tam bensin 😂 birken de var crocs da var hemde crocslar pembee 😱 çekimde şu bohçaya konulan tüylü terlikleri giyerim dedim topuksuz düz, gerisinde crocs 🤟🏼

Vallahi bende gri pembeli crocs baktım geçen hoşumada gitti sonra dedim birkenlerim parlak pembe soft bi renk yani iş görür hiç almiyim..
Sonuçta tüm hemşireler crocslu nolcak🤣 arada kaynarız bizde
Gideceğimiz iki tuvalet bi koridor vallahi ne giyersek giyelim🤭

Kızlar kızlaaar bana bir el atın😅çocuğun doğmasına iki ay kalmış biz eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz malesef bugune kadar hep bir kızım olursa adını Eliz koyarım diye niyetlendim ama eşim istemiyor oğlumub aklına koydum senin kardeşinin adı Eliz diye oda karnıma dokunup canım kardesim elizzz diyor eşimde çocuğa ogrettin Eliz diye ben ikna olayın diye haklida🙈🙈😃başka isim onerisinde bulunuyorum bir düşüneyim diyor ben mi aceleciyim bu adamı gamsız çözemedim 🤷dün akşam Asel, Hira, İkra lina Yaren ve Ela isimlerini önerdim duseneyim diyor düşünecek tabi yine karar vermiyecek eminim buna 😏
Yalnız olmadığıma sevindim 😄çocuk iki ay sonra doğacak ben kapı süsü siparişi vereceğim isim yok ortada neden eşimle bu konuda anlaşamıyoruz o tarihi ünlü bir karakterin ismi olsun istiyor Alparslan Yavuz gibi ben daha güncel naif isimleri beğeniyorum Erdem Demir gibi Oğuz ismini de çok beğeniyorum etrafımdakiler artık dalga geçmeye başladı bekleyin büyüyünce çocuk bir kahramanlık göstersin kendi ismini kendi alsın diyorlar 😄

Ahh söylemem mi Lari’cimm kızımın adı Miray⭐💫 Ay gibi Işık saçan ,gökyüzündeki en parlak Işık anlamlarına geliyo🥰🥰 babasıda bende sevmiştik Miray ismini , Y Ygttt
Oyyy kendi gibi ismi de güzelll 😍😍
En güzelini yapmışsın bizde öyle yapalım L Larissa baksana 1 aya anca geliyor 😂
Valla yeter yaaa ne nazlandılar oyy 😂 kapı süsü ve hastane çıkışı için erkenden karar vermek zorunda mıyız diyo. Erken dediğin 30. Haftayı bitiriyoruz dedim 😂😂
Kızlar nasıl olmuş iki kedimi ve bir kuşumu da temsil eden figürler var 🥰
ahhh çok ciiciii olmuşş 😍😍

Valla yeter yaaa ne nazlandılar oyy 😂 kapı süsü ve hastane çıkışı için erkenden karar vermek zorunda mıyız diyo. Erken dediğin 30. Haftayı bitiriyoruz dedim 😂😂

Bunlar gebeliği 9 değil 19 ay sanıyolar heralde fil miyiz neyiz🤣
Benim eşim de daha 5 ay var bana bez aldırıyorsun diyo😂😂 5 ay derken dedim
Tamam bana 10 yıldr hamileymişim gibi geliyor yalan değil de sen ne yaşadında böyle hissediyosun😬

Yalnız olmadığıma sevindim 😄çocuk iki ay sonra doğacak ben kapı süsü siparişi vereceğim isim yok ortada neden eşimle bu konuda anlaşamıyoruz o tarihi ünlü bir karakterin ismi olsun istiyor Alparslan Yavuz gibi ben daha güncel naif isimleri beğeniyorum Erdem Demir gibi Oğuz ismini de çok beğeniyorum etrafımdakiler artık dalga geçmeye başladı bekleyin büyüyünce çocuk bir kahramanlık göstersin kendi ismini kendi alsın diyorlar 😄
😂😂Etraftakilerde hemen herşeyi soruyorlar zaten😂 zaten bir karar versek size de söyleriz şaka bı yana sağlıklı olsun öncelik tabi ama isimsiz çocukda olmuyor ben oğluma yiğit ismini verdim diye sırf bu gıcıklık benimkinin

Al işte demekki bütün erkekler aynı benimkide dün diyor senin karnın ne kadar şişmiş e dedim 7 aylık iki ay kaldı diyorum aaa yok ya daha fazla var diyor🤷😂

😂😂Etraftakilerde hemen herşeyi soruyorlar zaten😂 zaten bir karar versek size de söyleriz şaka bı yana sağlıklı olsun öncelik tabi ama isimsiz çocukda olmuyor ben oğluma yiğit ismini verdim diye sırf bu gıcıklık benimkinin
Hiç sormayın doğunca yüzüne bakın ona göre yakışan isme karar verin diyen var 😂ama bizim hatamız biz karar verdik ismi şu olacak demedikten sonra herkes konuşur durur 😄😄Erkeklere göre her şey çok kolay bir ara daha vakit var ne sıkıyorsun beni diyordu

Hiç sormayın doğunca yüzüne bakın ona göre yakışan isme karar verin diyen var 😂ama bizim hatamız biz karar verdik ismi şu olacak demedikten sonra herkes konuşur durur 😄😄Erkeklere göre her şey çok kolay bir ara daha vakit var ne sıkıyorsun beni diyordu
😂Yuzune bakıp isim mi😂😂aklıma bı an ablamın doğumu geldi annem hep der çocuğa isim kararı verilmedi bı turlu çocuk dogdu isim yok ortada herkes bı fikir söylüyormuş ama karar yok en son dedem de 70 yaşında falanmis kaç ay oldu bı karar veremediniz en iyisi benim ismim olsun demiş😂😂 ablamla hep konuşur güleriz şimdide aklıma o geldi

İlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım 🥺 3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil 😅
Baslamak isin yarisi bak ben mesela hepsini camasir sepetine attim 2 haftadir yikicam ins 😂😂
2 2.5 aylik cocukla heryere gidilir duzeni oturmus olur azbucuk zaten ki ev ortami sonucta dağ basina gitmiyorsunuz ya nolacak ben oglumda uyumaz etmez diye arkadaslarimla bulusmazdim uyku saatlerinde 2. Olunca insan akillaniyormus suan heryere giderim gittigim yerde uyusun uyumazsada keyfi bilir nodunda takiliyorum bi rahatlik bi relaxlik sormayin 😂
Kesinlikle katiliyorum bizzat 2 aylik bebegimle norvecten izmire izmirden erdege gezi turuna cikmistim. Imkanlar el verse bu yazda biyerlere tatile gidesim vardi ama bu sene kir popiskonu otur durumundayim esimin is durumundan artik seneye cikaririm acisini 🤪
Şimdi çıktık teyzesi 1400 gr olmuş boyu da 42 cm. Ama ters duruyor doktor döner dedi inşallah döner de Üzmez beni 🥰 onun dışında her şey yolunda şükürler olsun iki haftada bire düşürdü bizim kontrolleri
Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimca 😂 Bende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim 😂😂😂
Bebişim bakmaz kusuruma yaa😬
HasTane ahalisine falan ne bilim🤪
Valla ben ilkinde crocslari bol spor geceligimi gecirdim ustume relax mod on 😂
Ya kızlar benim tansiyonum bastan beri, 9,10,11 bandında hatta daha düşük olduğu zamanlarda oldu.Yattigim yerde bile icim çekiliyor gibi oluyor ,basim dönüyor, derdim ne anlamadım.Covidin ilk gününden beri basladi buda ,devamli icim çekiliyor gibi oluyor anlamadım,cok yıpratıcı bir sey ,asla ayakta duramıyorum anlamadım
Benim basindan beri 8/5 ve bu durumlari ne yazikki surekli yasiyorum. Soda icmemi tavsiye etmislerdi. Cok ise yaramadi ama hic yoktan iyidir dedim. Bide hizli hareket etmemeye calis oda bir anda dusmesine sebep oluyor.

Baslamak isin yarisi bak ben mesela hepsini camasir sepetine attim 2 haftadir yikicam ins 😂😂

Kesinlikle katiliyorum bizzat 2 aylik bebegimle norvecten izmire izmirden erdege gezi turuna cikmistim. Imkanlar el verse bu yazda biyerlere tatile gidesim vardi ama bu sene kir popiskonu otur durumundayim esimin is durumundan artik seneye cikaririm acisini 🤪

Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimca 😂 Bende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim 😂😂😂

Benim basindan beri 8/5 ve bu durumlari ne yazikki surekli yasiyorum. Soda icmemi tavsiye etmislerdi. Cok ise yaramadi ama hic yoktan iyidir dedim. Bide hizli hareket etmemeye calis oda bir anda dusmesine sebep oluyor.
Ara ara hep vardi ama bir haftadır sabit kaldı gibi ,anlamadım, sebebini .Tansiyonum çoğu zaman eskiye göre cok daha iyi halbuki.

Bunlar gebeliği 9 değil 19 ay sanıyolar heralde fil miyiz neyiz🤣
Benim eşim de daha 5 ay var bana bez aldırıyorsun diyo😂😂 5 ay derken dedim
Tamam bana 10 yıldr hamileymişim gibi geliyor yalan değil de sen ne yaşadında böyle hissediyosun😬
Hahaha 5 ay kala olan rahatlığımız kalp biz 😂 biz de hakkaten yumurta kapıya dayanınca telaşa düştük bi de bizi beğenmiyolar yazık yazık 😂😂
Al işte demekki bütün erkekler aynı benimkide dün diyor senin karnın ne kadar şişmiş e dedim 7 aylık iki ay kaldı diyorum aaa yok ya daha fazla var diyor🤷😂
Ay hepsi aynı hepsiiii ama 30 dan sonrası çok hızlı geçicek gibi 😅 bana bi korku geldi 😅

2 günde yıkadıım, ütüleme kısmına geçmedim 😂 dolap kapaklarının menteşelerini, iç sepetlerinin de raylarını bekliyoruz malum stok sorunu senin dediğin gibi 😅 doğurmadan tamamlicaz inşş 😂

Back