• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ara ara hep vardi ama bir haftadır sabit kaldı gibi ,anlamadım, sebebini .Tansiyonum çoğu zaman eskiye göre cok daha iyi halbuki.
Bende anlamadim sebebini ilk gebeligimde gayet guzelmis tansiyonum ama simdi 85/54 cikinca doktor ooo yukselmis diye dalga geciyor. Hemen uzanin yada oturun derin nefes alin bende biraz ise yariyor umarim sizede iyi gelir

Hahaha 5 ay kala olan rahatlığımız kalp biz 😂 biz de hakkaten yumurta kapıya dayanınca telaşa düştük bi de bizi beğenmiyolar yazık yazık 😂😂

Ay hepsi aynı hepsiiii ama 30 dan sonrası çok hızlı geçicek gibi 😅 bana bi korku geldi 😅

2 günde yıkadıım, ütüleme kısmına geçmedim 😂 dolap kapaklarının menteşelerini, iç sepetlerinin de raylarını bekliyoruz malum stok sorunu senin dediğin gibi 😅 doğurmadan tamamlicaz inşş 😂
Bendede dolap var ama ici dolu onu bosaltmayi bekliyorum 😂😂

Kizlar yaaaa ben kizin odasini kurcagima iki gundur oglanin odasini boyuyorum 😂 bu iste bir terslik var. Nolcak bu oglan analigi zaafi 🤪🤪 Insallah haftayada kizin odasininda boyasini yapicam 💪

Eklentiler

• F3C4DCC7-03BD-40FC-AC74-A5141EA04674.jpeg
    F3C4DCC7-03BD-40FC-AC74-A5141EA04674.jpeg
    288,6 KB · Görüntüleme: 56
😂Yuzune bakıp isim mi😂😂aklıma bı an ablamın doğumu geldi annem hep der çocuğa isim kararı verilmedi bı turlu çocuk dogdu isim yok ortada herkes bı fikir söylüyormuş ama karar yok en son dedem de 70 yaşında falanmis kaç ay oldu bı karar veremediniz en iyisi benim ismim olsun demiş😂😂 ablamla hep konuşur güleriz şimdide aklıma o geldi
Umarım dedenin ismi güzel bir isimdir 😄işin içinden çıkacağız ama bakalım ne zaman 😄

Kizlar yaaaa ben kizin odasini kurcagima iki gundur oglanin odasini boyuyorum 😂 bu iste bir terslik var. Nolcak bu oglan analigi zaafi 🤪🤪 Insallah haftayada kizin odasininda boyasini yapicam 💪
Analık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorum 😂😂

Analık işte insan kıyamıyor bende kızım icin hazirlik yapip dururken mahur mahur bakiyor kardesimemi aldin diyor biseyde demiyor cocuk ama bana bi burukluk geliyor hemen onun odasinada biseyler aliyorum kiyafet falan aliyorum 😂😂
Ben de karnimdakinden ziyade oğlumla daha cok ilgileniyorum ,ona daha çok alisveris yapiyorum.Alisveris sitelerinde hep erkek çocuk filtresi yapiyorum😀 farkında olmadan

Kadindiyorki Kadindiyorki canım Denizli bayramyerinde o çarşıda bebe giyim var mı bildiğin ben yabancısı olduğum için soruyorum 😊

Eger yeterli suyu varsa 36-37 ye kadar doner diyorlar umarim hersey istediginiz gibi olur. Benimkininde kafasi hala yukarda hatta oyle bir kafasiyla geriyorki kafasiyla gobegimi yirtip cikabilecegini dusunuyor kanimca 😂 Bende benimki donmesin ters kalsin diye duaciyim 😂😂😂
Suyu fazlasıyla var doktorum da döner bence dedi inşallah döner, ay hadi hepimizin istediği gibi olsun benimki dönsün sizinki istediğiniz gibi dursun. Sağlıkla gelsinler tabi 😍

Kızlaaaar benide gazlayın yıkıcam diyorum bir türlü elim varmadı😅
Kalk canım kalkk😁 dün gece etiketleri kestim . O bile o kadar uzun sürdü ki . Bugün açık renklileri yıkadım astım. Onlar kurusun bi posta daha atacağım. Belim ağrıyor şimdiden. Yarın annem gelecek desteğe ama o gelmeden baslayim ben yapabildiğim kadar dedim. 2 günlük iş gibi geliyordu. Hiç değilmiş 😅

Kalk canım kalkk😁 dün gece etiketleri kestim . O bile o kadar uzun sürdü ki . Bugün açık renklileri yıkadım astım. Onlar kurusun bi posta daha atacağım. Belim ağrıyor şimdiden. Yarın annem gelecek desteğe ama o gelmeden baslayim ben yapabildiğim kadar dedim. 2 günlük iş gibi geliyordu. Hiç değilmiş 😅
Etiketleri ben alır almaz hep kesmiştim🤭 bi heyecanla🥰🥰 Ben yıkayacağım annem ütüye gelecek öyle anlaştık😊Ama ben bir türlü yıkayamadım😅 anamda sorup duruyor.

Hemen kaaalk heemennnnn 😂 zaten yıkaması kuruması katlamasıı. Bi de ben yıkamadan önce makine temizleyicisiyle makineyi temizledim. İlk heves işte analıqq 😂😂
Vay taze analar vay😀 heyecanınızı yerim.

Ben bugün bir bunaldım ya neden bilmiyorum ,duam yanlış gitmesin ama artık doğsa diyorum.Yani şu 1.5 ay çabucak geçse, zorlanmaya başladım galiba .Ilk çocuğumda bebeği merak ettiğim için çabuk doğsa diyordum bunda da hamilelik artık bitsin diye diyorum ,rabbimin gücüne gitmesin tabi sağlıkla nihayete ersin.

Vay taze analar vay😀 heyecanınızı yerim.
Ahh ahh sorma ne heyecann bi de duygu patlaması yaşanıyor sık sıkk ağlamalı 😂
Kızlar bebişlere deterjan ne aldınız??
Green clean aldım bi daha asla almam 🤧 bence çok fena kokuyor hiç hoşuma gitmedi, valla kimyasalsa kimyasal diyip dalin alcam heralde devamında 😂

Back