• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar kızlaaar bana bir el atın😅çocuğun doğmasına iki ay kalmış biz eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz malesef bugune kadar hep bir kızım olursa adını Eliz koyarım diye niyetlendim ama eşim istemiyor oğlumub aklına koydum senin kardeşinin adı Eliz diye oda karnıma dokunup canım kardesim elizzz diyor eşimde çocuğa ogrettin Eliz diye ben ikna olayın diye haklida🙈🙈😃başka isim onerisinde bulunuyorum bir düşüneyim diyor ben mi aceleciyim bu adamı gamsız çözemedim 🤷dün akşam Asel, Hira, İkra lina Yaren ve Ela isimlerini önerdim duseneyim diyor düşünecek tabi yine karar vermiyecek eminim buna 😏
Valla eliz çok güzel bir isim biz kızıma ismiyle sesleniyoruz cok oldu , artık bir karar vermeli eşiniz hem oğlunuzda beğenmiş hem siz daha 😧 ne , ismiyle yaşasın bebeğiniz 🥰

Çok yakışmış güle güle kullan canım❤️🧿
Ya ben birken terliklerle gitmeyi düşünüyorum ayıpmı olur🤫
Of tam bensin 😂 birken de var crocs da var hemde crocslar pembee 😱 çekimde şu bohçaya konulan tüylü terlikleri giyerim dedim topuksuz düz, gerisinde crocs 🤟🏼

Şimdi çıktık teyzesi 1400 gr olmuş boyu da 42 cm. Ama ters duruyor doktor döner dedi inşallah döner de Üzmez beni 🥰 onun dışında her şey yolunda şükürler olsun iki haftada bire düşürdü bizim kontrolleri
Yaaa maşallah tospiğimee 😍 daha çoook vakti var annesi döner döner ay ne güzel haftada 1 mii 😍
Lohusa tacımla terliğim geldi cok beğendim bu küpeli taçları sizede fikir olur belki kızlar 😊
maşallah güzelliğinee 😍

Kızlar kızlaaar bana bir el atın😅çocuğun doğmasına iki ay kalmış biz eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz malesef bugune kadar hep bir kızım olursa adını Eliz koyarım diye niyetlendim ama eşim istemiyor oğlumub aklına koydum senin kardeşinin adı Eliz diye oda karnıma dokunup canım kardesim elizzz diyor eşimde çocuğa ogrettin Eliz diye ben ikna olayın diye haklida🙈🙈😃başka isim onerisinde bulunuyorum bir düşüneyim diyor ben mi aceleciyim bu adamı gamsız çözemedim 🤷dün akşam Asel, Hira, İkra lina Yaren ve Ela isimlerini önerdim duseneyim diyor düşünecek tabi yine karar vermiyecek eminim buna 😏
Ayyy eliz ismini bende çok beğeniyorum eşim asla beğenmiyo 😂 bizde de isim kararsızlğı var ptesiye kadar süre vericem ona artık hastane çıkışını falan sipariş edicem, eeh yeter bu kadar nazlanmak 😂
Valla eliz çok güzel bir isim biz kızıma ismiyle sesleniyoruz cok oldu , artık bir karar vermeli eşiniz hem oğlunuzda beğenmiş hem siz daha 😧 ne , ismiyle yaşasın bebeğiniz 🥰
Ayyyy talenacığııım bize de söylesene isminii teyzeleri bilmesin mi 😍😍

Bunlar da benim son siparişler:) göğüs kremim oda dekoratiflerim depend ve bi pijama takımı dışında temamız sanki . Şu düzenleyiciler çok kullanışlı kızlar arkadaşlarımda var. Çok da uyguna geliyor aynı firmadan alırsanız indirim oluyor haberiniz olsunn. Şimdi de mobilyamız geldi kurulacak. Ay çok güzel heyecanlar 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220304-134435_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220304-134435_Trendyol.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20220304-134428_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220304-134428_Trendyol.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20220304-134421_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220304-134421_Trendyol.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20220304-134413_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220304-134413_Trendyol.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 65
Şimdi çıktık teyzesi 1400 gr olmuş boyu da 42 cm. Ama ters duruyor doktor döner dedi inşallah döner de Üzmez beni 🥰 onun dışında her şey yolunda şükürler olsun iki haftada bire düşürdü bizim kontrolleri
Oyy maşallah tontiriğimee 😍😍 ya ne güzel senin iki haftaya düşürmüş bizim bir sonraki kontrolde düşecek sanırım 😂

Amin 😍bir an önce karar versede bizde ismiyle seslenelim sizin gibi inşallah😊 sizin bebisin adı ne
Ayyy eliz ismini bende çok beğeniyorum eşim asla beğenmiyo 😂 bizde de isim kararsızlğı var ptesiye kadar süre vericem ona artık hastane çıkışını falan sipariş edicem, eeh yeter bu kadar nazlanmak 😂

Aslında öyle birşey yapabilirim direk isimli hastane çıkışı sipariş verip Eliz yazdırıp al sana nazlanma diye😃😃😃

Aslında öyle birşey yapabilirim direk isimli hastane çıkışı sipariş verip Eliz yazdırıp al sana nazlanma diye😃😃😃
Kızlar ben öyle yaptım🤭 biliyorsunuz yoksa çocukcağzımın ismi yoktu hala verdim siparişleri şimdi ismiyle sesleniyoruz☺️ Bu arada kapı süsü içinde nakışlı takım içinde zaten bi ay teslim süresi ancak gelir🤰🏼🤰🏼

Ya kızlar benim tansiyonum bastan beri, 9,10,11 bandında hatta daha düşük olduğu zamanlarda oldu.Yattigim yerde bile icim çekiliyor gibi oluyor ,basim dönüyor, derdim ne anlamadım.Covidin ilk gününden beri basladi buda ,devamli icim çekiliyor gibi oluyor anlamadım,cok yıpratıcı bir sey ,asla ayakta duramıyorum anlamadım

Son düzenleme:

Ahh söylemem mi Lari’cimm kızımın adı Miray⭐💫 Ay gibi Işık saçan ,gökyüzündeki en parlak Işık anlamlarına geliyo🥰🥰 babasıda bende sevmiştik Miray ismini , Y Ygttt

Kızlar ben öyle yaptım🤭 biliyorsunuz yoksa çocukcağzımın ismi yoktu hala verdim siparişleri şimdi ismiyle sesleniyoruz☺️ Bu arada kapı süsü içinde nakışlı takım içinde zaten bi ay teslim süresi ancak gelir🤰🏼🤰🏼
En güzelini yapmışsın bizde öyle yapalım L Larissa baksana 1 aya anca geliyor 😂

Back