• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim demir bomboş 5 çıktı değer, bildiğin boş🤣

Oo baya düşükk nasıl ayakta kaldın sennn🙄yanılmıyorsam 6 7 seviyesi falan olursa iğne yada serum takviyesi yapıyoruz demişti benim değer 10 du demir hapını 2 ye çıkardı 25.haftada.

Oo baya düşükk nasıl ayakta kaldın sennn🙄yanılmıyorsam 6 7 seviyesi falan olursa iğne yada serum takviyesi yapıyoruz demişti benim değer 10 du demir hapını 2 ye çıkardı 25.haftada.
Valla ayakta durduğum pek söylenemez zaten canım, bilmiyorum doktor anormal karşılamadı

Benim demir bomboş 5 çıktı değer, bildiğin boş🤣
5se baya düşükmüş. Ama doktorun neden bir şey söylemiyor acaba🤷🏻‍♀️ Gittiğinde sor bakalım. Olmazsa pekmezle destekle istersen.
Ekim ayında sağlık ocağında baktırmışım demir 70 yazıyor. Alt sınır 37ymiş🤷🏻‍♀️

5se baya düşükmüş. Ama doktorun neden bir şey söylemiyor acaba🤷🏻‍♀️ Gittiğinde sor bakalım. Olmazsa pekmezle destekle istersen.
Ekim ayında sağlık ocağında baktırmışım demir 70 yazıyor. Alt sınır 37ymiş🤷🏻‍♀️
Valla sorma canım 5 yani ,bozdur bozdur harca😀

Geçmiş olsun canım geçer inş😔
Gerekliyse kullan yapacak bişey yok son trimestrde güvenli antibiyotkler varmış banada gerek olursa kullanabilirsin demişti doktorum
Sağol canım inşallah kullandığıma değer🥺
Daha önce de enfeksiyon çıkmıştı bol su demişti sadece. Son trimesterda enfeksiyon riskli oluyormuş sanırım o yüzden yazdı doktor.

Daha önce de enfeksiyon çıkmıştı bol su demişti sadece. Son trimesterda enfeksiyon riskli oluyormuş sanırım o yüzden yazdı doktor.

Evet cnm allah korusun ileri enfeksiyon erken doğuma bile sebep olablr
İçmek istemiyoruz hiçbişey haklıyız ama Bazen kar zarar hesabı yapınca ilaç faydası kaçınılmaz olabiliyor

Bende romatizma iğnesini vurmamak için direniyorum ama doktorum iltihap artarsa vücudunda bu sana ve bebeğe daha zararlı diyor o yüzden hiç istemesemde mecburen vuruyorum🥺 allah korusun miniklerimizi❤️

İyiyim kuzucum sağol. Biraz keyfim yok gibiydi. Dün tahlil sonuçlarım için aradılar kan testlerim normal ama idrar kültüründe enfeksiyon çıkmış. Bu sefer antibiyotik yazdı doktor🙄 Ona başlayacağım bakalım iyi gelir inşallah.
Senin akıntın ne durumda?
Aa tek kullanımlık olandan değil mi canım? Benim de kültüre bakmıştı temiz geldi. Muhtemelen mantardan dolayı bazen öyle akıntılar gelebilir dedi ona bağladık artık 3 güne kesilmesi gerek dedi o da kesildi çok şükür 🙏🏼 Yoksa ayrı stres ya

Evet cnm allah korusun ileri enfeksiyon erken doğuma bile sebep olablr
İçmek istemiyoruz hiçbişey haklıyız ama Bazen kar zarar hesabı yapınca ilaç faydası kaçınılmaz olabiliyor
Ay allah korusun hepimizin yavrusunu inşallah🙏🏻

Sen kendini nasıl hissediyorsun peki?
Mesela benim normalde kansızlığım çoğu zaman vardır. Özellikle kışın çok üşürüm. Ama şimdi demir ilacından mı, hamilelikten mi bilmiyorum hep sıcacığım hiç üşümüyorum😅
Canım üşüme ile ilgili falan sorunum pek yok ,ben üşüyen bir insan değilim zaten.Genel olarakta kan değerlerim düşüktür, hic çok iyi olmamıştır. Ama bu sefer depolar bildiğin boş ve ben gerçekten çok halsizim, devamli bir bayılmaya ramak kalmış hissi ile geziyorum😀

Bu arada antibiyotik gebelikte cok kullanılıyor canım, korkma hiçbir şey olmaz inşallah.Erken doğuma sebep olabilir ya da ilerleyerek bebeğe zarar verebilir,icin rahat bir şekilde bol su ile iç.Merak etme hiçbir şey olmaz ,Allahin izni ile

Aa tek kullanımlık olandan değil mi canım? Benim de kültüre bakmıştı temiz geldi. Muhtemelen mantardan dolayı bazen öyle akıntılar gelebilir dedi ona bağladık artık 3 güne kesilmesi gerek dedi o da kesildi çok şükür 🙏🏼 Yoksa ayrı stres ya
Yok canım o meşhur ilaçtan vermemiş🥲 aksef diye bir antibiyotik 500 mg🙇🏻‍♀️
Ohh çok şükür🙏🏻 Bakalım bana nasıl etki edecek🙄

Bende romatizma iğnesini vurmamak için direniyorum ama doktorum iltihap artarsa vücudunda bu sana ve bebeğe daha zararlı diyor o yüzden hiç istemesemde mecburen vuruyorum🥺 allah korusun miniklerimizi❤️
Ben de hic kullanmamam gereken bir ilaci kullaniyorum ,3 ay sabrettim sonrada direndim baktım ki olmuyor ,doktor bu durum bebege daha cok zarar verir baslamak zorundayız dedi.Allaha emanet ettim ve kullanıyorum, gönül istiyor ki pamuklara sarayım.Ogluma gebe iken bir parol bile içmemistim ,şiddetli migren ataklarima rağmen, insan ağrıya acıya dayanabiliyor ama kontrol edemediğiniz şeyler var.Allah a teslim olmaktan başka çare yok

Canım üşüme ile ilgili falan sorunum pek yok ,ben üşüyen bir insan değilim zaten.Genel olarakta kan değerlerim düşüktür, hic çok iyi olmamıştır. Ama bu sefer depolar bildiğin boş ve ben gerçekten çok halsizim, devamli bir bayılmaya ramak kalmış hissi ile geziyorum😀
Ah canım ya kusma bir yandan halsizlik bir yandan. İlk fırsatta doktorunla görüş ilaca göre daha çabuk yükselten serum varmış genelde onu tercih ediyorlar. Hemen toparlarsın. Yoksa çok zor.

Ah canım ya kusma bir yandan halsizlik bir yandan. İlk fırsatta doktorunla görüş ilaca göre daha çabuk yükselten serum varmış genelde onu tercih ediyorlar. Hemen toparlarsın. Yoksa çok zor.
Perşembe inşallah canım

Demir ilacı günde 3 tane mi içiyorsun canım, benim hemoglobin 11 cikti ama demirim çok düşük, bir tane iciyorum günde, doktorumda bir sey demiyor ,iyi diyor bilemedim.Normalde ilk çocuğumda hamileyken saçlarım falan çok güçlenmişti bunda halen püskül gibi geziyorum.Dokulmesi bile tam geçmedi, genel olarak anemi değerinde gezerim zaten
Kansızlık için kullanılan ferrum fort denilen ilacı aylardır günde üç kere kullanıyorum ama hala kansızlığım var benmde canım. Ablam dahiliyeci o da elden ayaktan düşersen serum bağlarız diyor şimdilik idare ediyorum😄 normaldede kansızlığı olan biriyim: türküşle ikimize yetmiyor olan biten☺️

Kansızlık için kullanılan ferrum fort denilen ilacı aylardır günde üç kere kullanıyorum ama hala kansızlığım var benmde canım. Ablam dahiliyeci o da elden ayaktan düşersen serum bağlarız diyor şimdilik idare ediyorum😄 normaldede kansızlığı olan biriyim: türküşle ikimize yetmiyor olan biten☺️
Abla böyle diyorsa benim doktorunki normal galiba🤣 benim ilaçta ferramat canım, demekki çokta sandığımız kadar önemli değil

Ben de hic kullanmamam gereken bir ilaci kullaniyorum ,3 ay sabrettim sonrada direndim baktım ki olmuyor ,doktor bu durum bebege daha cok zarar verir baslamak zorundayız dedi.Allaha emanet ettim ve kullanıyorum, gönül istiyor ki pamuklara sarayım.Ogluma gebe iken bir parol bile içmemistim ,şiddetli migren ataklarima rağmen, insan ağrıya acıya dayanabiliyor ama kontrol edemediğiniz şeyler var.Allah a teslim olmaktan başka çare yok

Allaha emanetler inşallah canım geçmiş olsun sanada..
Gönül ister hiç bulaşmamak ama bazen elde olmıyor önce biz iyi olacağızki bebeğimize bakabilelim inşallah allah koruyordur😔❤️

Abla böyle diyorsa benim doktorunki normal galiba🤣 benim ilaçta ferramat canım, demekki çokta sandığımız kadar önemli değil
Aslnda önemli canm. Ben günde üç kullandığım için snnki kadar düşük değil. Bi de aşırı halsiz olmadğm için umursamıyorum. Bence sende ikiye çıkablrsm en azndan. Daha kaliteli bir hayat için🙏🏻

Back