- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Canm çok kötü oluyorsan oturarak kılabilirsin diye düşünüyorum bilen birine sormak daha iyi tabi bi imama falan.kızlar içinizde namaz kılan var mı ? ben eğil kalk yaptıkça kasıklarıma ağrı giriyor gibi. kılmayınca da huzursuz hissediyorum.
canım sende germe kendini. Duyacaksın emin olKızlar 6+4 ve yakınlarında gidip ultrason görüntüsü aldıysanız bir paylaşabilir misiniz rica etsem
Baksınlarcanım sende germe kendini. Duyacaksın emin olSadece biraz beklemen lazım çok sabredemezsen birkaç gün sonraya al randevunu içim rahat etmedi hocam dersn yine bakarlar.
Benim bugün 10+6 ama ultrasonda 11+2 olarak göründü bebekler 8. haftadan sonra hareketleniyormus normalde ama bebek gibi görünmeleri 10. Haftayı buluyor tabi kolları bacakları kıpır kıpır oluyor izlemesi çok güzel darısı sizlerin başınaÇok güzel haberlerkaçıncı haftadan sonra hareketleniyor bebek? Ne zaman bizde çikolatamızı yiyip gidelim
Bakarlar ya bakmak zorundalarBaksınlar
Canım istedin diye attım ama her gebelik kendine özgü lütfen olumsuz düşünme meraklanmanı anlıyorum diğer arkadaşların da dediği gibi kişiden kişiye değişiyor 8 hatta 9. haftada duyan bile var ama sen 2 hafta bunun stresini çekmektense başka doktora da görünebilirsinKızlar 6+4 ve yakınlarında gidip ultrason görüntüsü aldıysanız bir paylaşabilir misiniz rica etsem
Haklısın canım sadece beni üzen geç döllenme ihtimali olmaması, ovulasyon takibi yaptım ve 11 gün sonra pozitifi gördüm zaten geç olma ihtimali yok. İnşallah normaldir. Önümüzdeki hafta bir kere daha gideceğim.Canım istedin diye attım ama her gebelik kendine özgü lütfen olumsuz düşünme meraklanmanı anlıyorum diğer arkadaşların da dediği gibi kişiden kişiye değişiyor 8 hatta 9. haftada duyan bile var ama sen 2 hafta bunun stresini çekmektense başka doktora da görünebilirsin
Canm seninki muz gibiCanım istedin diye attım ama her gebelik kendine özgü lütfen olumsuz düşünme meraklanmanı anlıyorum diğer arkadaşların da dediği gibi kişiden kişiye değişiyor 8 hatta 9. haftada duyan bile var ama sen 2 hafta bunun stresini çekmektense başka doktora da görünebilirsin
kuzum kesen zaten gününde geç döllenme değildir sadece kalp atışı daha duyulmamıştır o da olur bu hafta.Haklısın canım sadece beni üzen geç döllenme ihtimali olmaması, ovulasyon takibi yaptım ve 11 gün sonra pozitifi gördüm zaten geç olma ihtimali yok. İnşallah normaldir. Önümüzdeki hafta bir kere daha gideceğim.
Öyle mi ya benim arkadaşımın muz gibiydi kesesi kızı oldu galiba bu kese şekli değişiyorCanm seninki muz gibigenelde erkek diyorlar benimki aynı top gibi yusyuvarlak onada kız diyorlarmş
kuzum kesen zaten gününde geç döllenme değildir sadece kalp atışı daha duyulmamıştır o da olur bu hafta.
Hahaha valla internette okudum bende onun yalancısıyımÖyle mi ya benim arkadaşımın muz gibiydi kesesi kızı oldu galiba bu kese şekli değişiyor
Amiiin inşallah birkaç haftaya öğrenirizHahaha valla internette okudum bende onun yalancısıyımallah sağlıklı versin
Ben kılıyorum bi sıkıntı olmuyor ama gerçketen kılamayacak durumdaysan birakmak yerine sandalyede ya da oturarak kilkızlar içinizde namaz kılan var mı ? ben eğil kalk yaptıkça kasıklarıma ağrı giriyor gibi. kılmayınca da huzursuz hissediyorum.
Kullanılan ultrason aleti ile ilgiliymiş bazıları yuvarlak bazıları muz gibi gösteriyormuş öyle okumuştumÖyle mi ya benim arkadaşımın muz gibiydi kesesi kızı oldu galiba bu kese şekli değişiyor
Aynen değişiyormuşKullanılan ultrason aleti ile ilgiliymiş bazıları yuvarlak bazıları muz gibi gösteriyormuş öyle okumuştum
Merhaba priliama rağmen dimi bunlarBugün çok kötü bi gün geçiriyorum resmenbu mide bulantıları ne zaman geçicek ya ne zaman burnuma saçma sapan kokular geliyo. 2 lokma bi şey yesem hepsi boğazıma diziliyo sanki orda bi rahatsızlık hissi. Ve sürekli hasta gibiyim gerçekten bıktım
Evet malesef ilaca rağmenMerhaba priliama rağmen dimi bunlarbende de ağzımdaki o acı tat hala var ne yesem gitmiyor me yesem kötü geliyor , ilacı bırakırım artık 12 . Haftada diyordum ama bu gidişle bıraksam sanki hiçbişi yiyemeyecekmişm givi hseddyorm
Mide bulantısı senin bütün keyfni kaçırıyor ya kıyamam. Tez zamanda geçsin geçsnEvet malesef ilaca rağmenher gün kusmuyorum ama her gün bulantım mutlaka oluyor. uzun süredir bi yemeği iştahla yediğimi hatırlamıyorum. İlaçsız her gün kusuyodum en azından onu kesti ama ara ara kusmalar da devam ediyor mesela bugün olduğu gibi. İlacı bi süre daha bırakamayız bence, zaten zararı da yokmuş içmesek daha çok zarar olabilir
Allah yardımcımız olsun canım valla doğru diyorsunEvet malesef ilaca rağmenher gün kusmuyorum ama her gün bulantım mutlaka oluyor. uzun süredir bi yemeği iştahla yediğimi hatırlamıyorum. İlaçsız her gün kusuyodum en azından onu kesti ama ara ara kusmalar da devam ediyor mesela bugün olduğu gibi. İlacı bi süre daha bırakamayız bence, zaten zararı da yokmuş içmesek daha çok zarar olabilir
Aynen öyle kuzu bi yandan da acıkıyorum acıktıkça daha kötü oluyor gerçekten sabır diliyorum inşallah geçer bi an önceMide bulantısı senin bütün keyfni kaçırıyor ya kıyamam. Tez zamanda geçsin geçsn
aynen öyle canım benim hiçkimseye yaşatmasın berbat bi şeyAllah yardımcımız olsun canım valla doğru diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?