Arkadaşlar selam. Benim normalde haftaya ikili tarama için randevum vardı. Ama dün akşam alerjik astımım nüksetti nefes darlığı yaşadım, gece boyu uyuyamadım nefes almakta zorlandığım için. İçim içimi yedi bebek oksijensiz kalırmı diye ben de bugün gittşm doktora bebeği görmek istyorm dedm durumu anlattım. Artık bu haftada bebeğin herşeyi oluştu oluşum aşamasında önermiyorum alerji ilaçlarını ama artık içebilirsin rahat ol zarar vermez dedi çok rahatladım. Çünkü bi nefes açıcı spreyim var o çok iyi geliyor nefesimi rahatlatıyor kullanabilcek olmama çok sevindim iyi ki daha erkek haftalarda alerjik atağım olmadı diye şükrettim. Ve bebeği gösterdi ultrasonda, en son 8 haftalıkken görmüştüm şuan tam 11 im , Allahımm isteyen herkese bu mükemmel duyguyu yaşatsın, tam bir bebek şekline gelmiş kollar bacaklar , kıpır kıpır dönüyor bir arkasını bir önünü, bak nasıl keyfi yerinde dedi çok şükür öyle rahatladım ki nefes darlığım falab geçti gitti sanki
Allah her zaman böyle güzel haberlerle doktordan ayrılmamızı nasip etsin ve hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı inşallah. Haftaya da ikili test inşallah,benden durumlar böyle. Cinsiyeti de tahminim var söylemicem yanılma payım var dedi
eşim bacağının arasında birşey gördüğünü söylüyor , kordonu da görmüş olabilirsin dedim:) kendisi kız babası olmak çok istiyor ama sağlıklı olsun yeter diyoruz tabiki ilk çocuk ayrım yapmayız