2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ellerimde uyuşma ve bacaklarda kramp için doktorum kalsiyum yazmıştı. Az önce eşim aldı geldi. İlaç calcimax-d3. Prospektüsünde fazla miktarda D vitamini içerdiği için bebeklerde zeka geriliği yapabilir yazıyor. Doktoruma çok güveniyorum ama böyle de yazınca kullanmakta tereddüt ettim. Bu ilacı kullanan ya da bilen var mı?

Ah aç karnına nasıl görcez bakalım görebilcek miyiz yavruşları🥲
Benim özel muayenehane olduğu için kanda orda alınıyor onlar lab.a gönderiyor. Ben de arayıp öğreneceğim bakalım nasıl olcakmış☺️
Görürüz canım inşallah,benim kız sabahları açken en çok hareketli oluyor hatta kalk ye anne der gibi vuruyo sürekli yiyene kadar, yedikten sonra uykuya geçiyo 🙈😃

Çok öngörülü bi kadınım ya görüyo musun 😂😂
Ahhh hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel canım benim tadı neyli denk gelcek acaba ve ve gidebilcek misin hava berbat 😐
Ahahahha öylesin valla canım ya😃🥰 ya evet bi bakıcaz sabah kalkıp duruma, bizim hastane araba ile beş dakika norrmalde, kendi aracmzla gitmeyiz ama taksiler eğer çalşyo olursa taksyle gidelim diye düşündük,ama bu gece de aşırı yağar ve buzlanma falan olursa sabah arar iptal ederim cuma gününe falan alırım randvyu diye düşündüm

Selam arkadaşlar, geri sayımda 2 basamaklı sayılara düşmemin şerefine ,kızıma seneye bu zamanlar giymesi icin cok guzel ciciler aldım. Biraz tuzlu oldu ama ne yapayım ,icimde kalacaktı. İnsallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin:anne:

Hastaneden hastaneye mi değişiyor acaba yoksa ne gelirse onu mu veriyolar 🤦🏻‍♀️ Ben çilekten tinsindimm inş çilekli gelmez diye dua ediyorum 😅
Hiçç bilmiyorum belki hepsinden vardır rastgele veriliyordur😅
Anaağğ çilekten tiksinilir mi😅😅
Ben bi bakıcam limonlu değilse limonlu var mı diye soracağım🤣🤣

Selam arkadaşlar, geri sayımda 2 basamaklı sayılara düşmemin şerefine ,kızıma seneye bu zamanlar giymesi icin cok guzel ciciler aldım. Biraz tuzlu oldu ama ne yapayım ,icimde kalacaktı. İnsallah rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin:anne:
Aramızda 1 gün var bende yarın 99a düşüyorum🤗 hem mutluyum hem duygulu🥺bundan sonrası çok çabuk geçiyormuş öyle söylüyorlar😅
O zaman inşallah seneye bu zamanlar üzerinde görmekte kısmet olur🙏🏻😌

Kızlar ellerimde uyuşma ve bacaklarda kramp için doktorum kalsiyum yazmıştı. Az önce eşim aldı geldi. İlaç calcimax-d3. Prospektüsünde fazla miktarda D vitamini içerdiği için bebeklerde zeka geriliği yapabilir yazıyor. Doktoruma çok güveniyorum ama böyle de yazınca kullanmakta tereddüt ettim. Bu ilacı kullanan ya da bilen var mı?
Ben d vitamini yıllardır, duzenli kullaniyorum.D vitamininin zeka geriliği yaptığını hic duymadim ama kullandığınız ilacın içeriğinde farkli bir etken madde mi var acaba ,bilemedim:110:öyle bir sey olsa vay halimize.Ama çoğu doktor artik d vitamini veriyor ,bilemedim

Insallah ar
Aramızda 1 gün var bende yarın 99a düşüyorum🤗 hem mutluyum hem duygulu🥺bundan sonrası çok çabuk geçiyormuş öyle söylüyorlar😅
O zaman inşallah seneye bu zamanlar üzerinde görmekte kısmet olur🙏🏻😌
Insallah, sağlıkla göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider,amin arkadaşım.Senin geri sayımında hayırlı uğurlu olsun

Ben d vitamini yıllardır, duzenli kullaniyorum.D vitamininin zeka geriliği yaptığını hic duymadim ama kullandığınız ilacın içeriğinde farkli bir etken madde mi var acaba ,bilemedim:110:öyle bir sey olsa vay halimize.Ama çoğu doktor artik d vitamini veriyor ,bilemedim
Ben de bilemedim hiç duymamıştım daha önce böyle birşey. Açıklamada yazan bu. Doktor verdi sonuçta bir bildiği vardır diye kullandım bu akşam

Eklentiler

• IMG_20220124_205824.jpg
    IMG_20220124_205824.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 76
Ahahahha öylesin valla canım ya😃🥰 ya evet bi bakıcaz sabah kalkıp duruma, bizim hastane araba ile beş dakika norrmalde, kendi aracmzla gitmeyiz ama taksiler eğer çalşyo olursa taksyle gidelim diye düşündük,ama bu gece de aşırı yağar ve buzlanma falan olursa sabah arar iptal ederim cuma gününe falan alırım randvyu diye düşündüm
Aynen canım tehlikeye atmayalım kendimizi 🙏🏼 Bugün araçlar hep kaydı ve yolda kalmış korkutuyo insanı 😅
Hiçç bilmiyorum belki hepsinden vardır rastgele veriliyordur😅
Anaağğ çilekten tiksinilir mi😅😅
Ben bi bakıcam limonlu değilse limonlu var mı diye soracağım🤣🤣
ya şu midemin bulandığı dönemlerde yemiştim buzluk tadı gibi gelmişti taze alınmış çilek 😅 yoksa çok severdim 🙄
Artık şansa ne gelirse bakalım benim de tercihim limonlu ✌🏼

Ayyy çok heyecanlıııı🥰 darısı bize inşallah
Güle güle giysin prenses🙏

Ben de bilemedim hiç duymamıştım daha önce böyle birşey. Açıklamada yazan bu. Doktor verdi sonuçta bir bildiği vardır diye kullandım bu akşam
D vitamini oranı kac acaba?Bence yarın doktorunuzu bir arayın. NormLde d vitamini cok zor yükselen bir değer ama bu markada mi fazla var bilemedim.Sorun içiniz rahat etsin ,bana da yazarsanız sevinirim

X