2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar şeker yüklemesi için gideceğimiz zaman, benim doktorun en erken randevu saati 9 mesela. 9 a alıp önce muayene olup sonra mı labaratuvara gidilıyo aç kan vermek için,yoksa 8.45 gibi gidip önce kan verip sonra mı muayene olunmalı . Varmı bilen ,tecrübesi olan ,yoksa doktorun asistanına mı sormalıyım?
Kuzu benimki 4 şubatta ama bence önce doktorun yanına gidiliyodur mg karar verip ona göre lab. a gönderiyodur diye düşünüyorum 🤔 hiçbi fikrim yok ama sallıyo da olabilirim 😅

Yok ne beli ne göbişi hiç boş bırakmıyor mesafe ayarlanabildiği için rahatsızda etmiyor, yumuşacık destek oluyor miss gibi uyuyorsun ağrısız sızısız😍😍 vallahi 1 gün bile çok önemli daha fazla ertelemeyin🥰

Yatakta çok yer kapladığı doğru 😂 resmen bir kalkan gibi 😂 ben de e bebekten almıştım canım ama baş kısmının altına kendi yastığımı koyuyorum hem yüksek yastıkta yatmış gibi oluyorum

Ayy bugun e bebek’e girip bakayım o zaman ikisine de, çok sağolun kızlar siz memnunsanız gönül rahatlığıyla alabilirim 😅🌸🌸

Ayy bugun e bebek’e girip bakayım o zaman ikisine de, çok sağolun kızlar siz memnunsanız gönül rahatlığıyla alabilirim 😅🌸🌸
Ben mağazada bulamamıştım online aldım🤗 hangisini alırsanız alın sizde memnun kalırsınız umarım☺️

Kuzu benimki 4 şubatta ama bence önce doktorun yanına gidiliyodur mg karar verip ona göre lab. a gönderiyodur diye düşünüyorum 🤔 hiçbi fikrim yok ama sallıyo da olabilirim 😅
Anladım canım,benm mg ye karar vermişti 75 😂 neyse bi 5-10 dakika erken gidiym de orda da sorarm önce muayene mi yoksa gidip kan veriym mi diye🙈😃

Arkadaki salıncaktan benimde ols keşke :)) benim göbeğim daha büyük 2 hafta içinde büyüdü. Öncesinde yoktu hiç. Aniden çıkıyor demekki :)
O salıncak oğlumun ve benim de içim gidiyor ,aslında 100 kiloya kadar salıncak tartiyormuş ama evin tavanına güvenemiyorum😀 ah ben de gün boyu icinde yatsam😅

Kizlaaar kizimin odasinda oturuyorumm 🥰🥰 artik mobilya kokusu cikmaya basladi baya azaldi koku.
Birde ilk kizimdan kalan kiyafetleri döktüm bi guzel 😅 evet nasil toplayacagim bilmiyorum ama cok sukur kiyafet eksigimiz yokmus biraz daha zaman ilerlesin yikar utuler kaldiririm yerlerine 😊 Cok heycanlandim duygusallastim 🥰 insallah saglikla zamaninda bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimiz

Eklentiler

• 20220124_150712.jpg
    20220124_150712.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 62
İştahlada yemiyorum ki😅 bir kase çorba, 1 köfte, birazda patates kızartması yedim. Yanında da salata ve ayran🙈 her zaman değil ama arada böyle rahatsız hissettiğim oluyor. Birde iştahlı olup tabaklar dolusu yesem ne olcak kim bilir😅 bebişlerden midemize yer kalmadı heralde🥲
Her yemekte akşamları özellikle patlama seviyesine geliyorum ben. Hamileliğin en ufak bir şikayetini yaşamadım bu şişme dışında. Gezsem olmuyor otursam olmuyor yatsam olmuyor. Birde sürekli gaz midemden yukarı geliyor. Çareyi şurupta buldum. Her yemekten hemen sonra içiyorum. Tam etki etmiyor ama gene biraz iyi. Arada oluyorsa sizde doktorunuza yazdırın isterseniz.

Kizlaaar kizimin odasinda oturuyorumm 🥰🥰 artik mobilya kokusu cikmaya basladi baya azaldi koku.
Birde ilk kizimdan kalan kiyafetleri döktüm bi guzel 😅 evet nasil toplayacagim bilmiyorum ama cok sukur kiyafet eksigimiz yokmus biraz daha zaman ilerlesin yikar utuler kaldiririm yerlerine 😊 Cok heycanlandim duygusallastim 🥰 insallah saglikla zamaninda bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimiz
Yaa ne güzell odası hazır minnoşun😍😍😍 kıyafet aldığımda bir süre baş köşeye koyup bakıp bakıp duruyorum odası olsa odasına girip çıkmaktan bir hal olurum heralde😅 içinde bebeğinizide görmek nasip olsun inşallah🙏🏻🥰

Her yemekte akşamları özellikle patlama seviyesine geliyorum ben. Hamileliğin en ufak bir şikayetini yaşamadım bu şişme dışında. Gezsem olmuyor otursam olmuyor yatsam olmuyor. Birde sürekli gaz midemden yukarı geliyor. Çareyi şurupta buldum. Her yemekten hemen sonra içiyorum. Tam etki etmiyor ama gene biraz iyi. Arada oluyorsa sizde doktorunuza yazdırın isterseniz.
Benim her zaman olmuyor çok şükür☺ bir şeyler yeme işini daha erken bitiriyorum artık, akşam yemeğinde genelde sadece çorbama biraz ekmek doğruyorum onun dışında ekmek yemiyorum vs. bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
En rahat halim aç halim😅 akşam kötüde olsam sabah uyanıyorum kuş gibiyim🥲
Birkaç hafta sonra yesekte yemesekte bu şişlik hissini daha çok yaşayacakmışız sanırım doktor o zamanda magnezyum verebiliyormuş bakalım biz ne yaşayacağız😅

Benim her zaman olmuyor çok şükür☺ bir şeyler yeme işini daha erken bitiriyorum artık, akşam yemeğinde genelde sadece çorbama biraz ekmek doğruyorum onun dışında ekmek yemiyorum vs. bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.
En rahat halim aç halim😅 akşam kötüde olsam sabah uyanıyorum kuş gibiyim🥲
Birkaç hafta sonra yesekte yemesekte bu şişlik hissini daha çok yaşayacakmışız sanırım doktor o zamanda magnezyum verebiliyormuş bakalım biz ne yaşayacağız😅
Ekmek,hamur işi, bakliyat vs hayatımdn çıkardım. Hazmedemiyorum asla 😂😂 tavuk sebze çorba yoğurt yiyorum ama dediğiniz gibi yoğurt bile şişiriyor. Açlığa dyanamıyorum hiç, aslında benimde en rahat halim açken de. Magnezyum var evde Eczacıbaşı marka hamilelikte içilir mi bilmiyorum. Doktoruma sorayım unutmazsam

Ekmek,hamur işi, bakliyat vs hayatımdn çıkardım. Hazmedemiyorum asla 😂😂 tavuk sebze çorba yoğurt yiyorum ama dediğiniz gibi yoğurt bile şişiriyor. Açlığa dyanamıyorum hiç, aslında benimde en rahat halim açken de. Magnezyum var evde Eczacıbaşı marka hamilelikte içilir mi bilmiyorum. Doktoruma sorayım unutmazsam
Ben hayatımdan çıkarmadım🙈😬 mesela hamur işi 2 tane değilde 1 tane yiyorum🥲 ne yiyeceksem azar azar yiyorum hem abartmamış oluyorum hemde hiç yememekten daha iyi☺️
Doktorunuza danışmadan kullanmayın.
Ben şuanlık magnezyum ve kalsiyum ihtiyacımı maden suyu, muz, peynir, süt, yumurta yiyerek karşılamaya çalışıyorum. Gittiği yere kadar böyle gideceğim😅 ama çok rahatsız olunuyorsa doktora mutlaka bahsedilmeli.

ben magnezyum alıyorum ama benm 10. haftalardan beridir nerdeyse çözemediğim bir hazımsızlığım var özellikle akşamları. sabah ve öğlen yediklerm bir şekilde dokunmuyor ama akşam asla fazla yiyemiyorum. yersem çıkarırım zaten. en iisi akşamları sakin geçirmek. patates haşlaması yoğurt fln yediğim günler en güzel günlerm :) dün patlamış mısır yedm mahvoldum. pişmanlıktan sürekli allahm bi daa yemicem modundaydım :KK70:

ben magnezyum alıyorum ama benm 10. haftalardan beridir nerdeyse çözemediğim bir hazımsızlığım var özellikle akşamları. sabah ve öğlen yediklerm bir şekilde dokunmuyor ama akşam asla fazla yiyemiyorum. yersem çıkarırım zaten. en iisi akşamları sakin geçirmek. patates haşlaması yoğurt fln yediğim günler en güzel günlerm :) dün patlamış mısır yedm mahvoldum. pişmanlıktan sürekli allahm bi daa yemicem modundaydım :KK70:
Ay o rahatsızlık, her an karnın patlayacakmış gibi hissetmek gerçekten çok kötü🥺 son pişmanlık fayda etse keşke ama etmiyor🥲 bir sonraki pişmanlığa kadar devam😅

Az önce teyit için aradılar gelcekmisiniz yarın diye , ben de sordum . İlk muayene saatine randevu alın önce muayene olun sonra lab . A yönlendiricez dediler🙏🏻 L Larissa
Ah aç karnına nasıl görcez bakalım görebilcek miyiz yavruşları🥲
Benim özel muayenehane olduğu için kanda orda alınıyor onlar lab.a gönderiyor. Ben de arayıp öğreneceğim bakalım nasıl olcakmış☺️

Az önce teyit için aradılar gelcekmisiniz yarın diye , ben de sordum . İlk muayene saatine randevu alın önce muayene olun sonra lab . A yönlendiricez dediler🙏🏻 L Larissa
Çok öngörülü bi kadınım ya görüyo musun 😂😂
Ahhh hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel canım benim tadı neyli denk gelcek acaba ve ve gidebilcek misin hava berbat 😐

Çok öngörülü bi kadınım ya görüyo musun 😂😂
Ahhh hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gel canım benim tadı neyli denk gelcek acaba ve ve gidebilcek misin hava berbat 😐
Limonlu içenler çok rahat geçiriyormuş canım bakalım bize neli gelcek🥲🥲

X