Ben de arada bakıyorum fikir olsun diye belki indirim yakalarım falan aman aman o fiyatlar nedir öyle ya Bence gayet iyisindir biz güzel gidiyoruz Haberbar et biziiiBen hep yorumları okuyarak karar veriyorum canım. Normal pijama tercih edeceksen büyük beden olabilir ama lohusa pijamaların da o kadar büyük bedene gerek yok bence. Birde tercih edeceğimiz gecelik veya pijamanın kumaşının türüne görede değişiyor bence. Esnek türde olanlar küçük beden tercih edilebilir.
Bende yarın randevuya gidince tartılacağım bakalım ne durumdayım bu aralar biraz abartmamaya çalıştım ama yine de çok korkuyorum
Hahah aynı ben fikir olsun diye bakıp asla fikir sahibi olamadan kapatıyorumBen de arada bakıyorum da beden konusunda benim de kafam karışıyor yavru
Bizimkisi ilk heyecan ya aslında hemen almak için değilde en azından kafamdan çıksın seçeyim diyorum. Bi de indirim falan denk gelirim diye. Valla xl bi moralimi bozmadı değilKuzum hamile bedenine göre al XL yaniahshshs
Karın bi süre aynı formda kalıyor rahimin küçülüp eski haline gelmesi falan zaman alıyor. Kiminin 1 2 aya iniyor kimi görüyorum aylarca hamiş gibi göbüş duruyor falan.
Ay şimdiden hazırlanmayalım yaa daha çok erkeenn
Sahi Biz niye bu kadar erken başladık onu hiç bilmiyorum