2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben hep yorumları okuyarak karar veriyorum canım. Normal pijama tercih edeceksen büyük beden olabilir ama lohusa pijamaların da o kadar büyük bedene gerek yok bence. Birde tercih edeceğimiz gecelik veya pijamanın kumaşının türüne görede değişiyor bence. Esnek türde olanlar küçük beden tercih edilebilir.
Bende yarın randevuya gidince tartılacağım bakalım ne durumdayım bu aralar biraz abartmamaya çalıştım ama yine de çok korkuyorum🥲🥺🥺
Ben de arada bakıyorum fikir olsun diye belki indirim yakalarım falan aman aman o fiyatlar nedir öyle ya 💆🏻‍♀️ Bence gayet iyisindir biz güzel gidiyoruz 👍🏼 Haberbar et biziii
Ben de arada bakıyorum da beden konusunda benim de kafam karışıyor yavru😄
Hahah aynı ben fikir olsun diye bakıp asla fikir sahibi olamadan kapatıyorum 😂😂
Kuzum hamile bedenine göre al XL yani🤣🤣ahshshs
Karın bi süre aynı formda kalıyor rahimin küçülüp eski haline gelmesi falan zaman alıyor. Kiminin 1 2 aya iniyor kimi görüyorum aylarca hamiş gibi göbüş duruyor falan.

Ay şimdiden hazırlanmayalım yaa daha çok erkeenn🥺🥺🥺

Sahi Biz niye bu kadar erken başladık onu hiç bilmiyorum🤣
Bizimkisi ilk heyecan 🤪 ya aslında hemen almak için değilde en azından kafamdan çıksın seçeyim diyorum. Bi de indirim falan denk gelirim diye. Valla xl bi moralimi bozmadı değil 😅

Ay sabah miniğimi görmeye gidicez dışarda hava korkunç😱😱 sular, seller, fırtınalar allahım dışardakilere yardım etsinn🥺🙏🏻

Ben de arada bakıyorum fikir olsun diye belki indirim yakalarım falan aman aman o fiyatlar nedir öyle ya 💆🏻‍♀️ Bence gayet iyisindir biz güzel gidiyoruz 👍🏼 Haberbar et biziii

Hahah aynı ben fikir olsun diye bakıp asla fikir sahibi olamadan kapatıyorum 😂😂

Bizimkisi ilk heyecan 🤪 ya aslında hemen almak için değilde en azından kafamdan çıksın seçeyim diyorum. Bi de indirim falan denk gelirim diye. Valla xl bi moralimi bozmadı değil 😅

Kızzz onu sana demedimm ben☺️ orda nes in msjını alıntıladım uykusuz gecelere erken başladık diye yazışıyodukk karıştırmışın msjları🤣🤣

Günaydın kızlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. 22+5teyim.Oğlum 27 cm 485 gram olmuş. Bebeğin sağ böbreğinde damar genişlemesi gözüküyor ama şu an için önemli değil, doğumdan sonra kontrol ettirmen gerekir dedi

Merhaba kızlar ben geldim🐣
Her şey yolunda çok şükür minnoşum 700 gr. olmuş anasıda 59🥲🤧
Doktor hamur işini kes dedi😢 bu kulaklar bunları da duydu ya inanılır gibi değil😅
Yavruşum beklerken kıpır kıpırdı muayenede kendini yine plasentaya yapıştırmış elinide başının yanına koymuş pek net göremedik😅 pipi gün yüzü gibi ortadaydı tam tersi dursa yüzü ortada olcakmış🥲 neyse sağlık olsun☺️
Bugün aç gitseydim şeker yüklemesi yapabilirmişiz tok olduğum için 3 hafta sonra 2 şubatta gideceğiz. Bizde haberler böyle🐣

KK ile imtihanın ya 😂😂 ay ne bilim üstüme alınmaya çok müsaitti 😂 kendimce diyorumki 2. Hamileliği ya heralde hemen geçmesini istemiyo ahahahahha:KK70:

Ahahahahahahhaaaaa
Gerçekten yaa kk ile imtihanım büyük alıntılarla başım beladaaaaa
Ayy Kıyamam ben sana 🥰 yokk valla bende bi çırpıda geçsin istiyorum sizin gibiiiii🤘😀

Doktor hamur işini kes dedi😢 bu kulaklar bunları da duydu ya inanılır gibi değil😅
Yavruşum beklerken kıpır kıpırdı muayenede kendini yine plasentaya yapıştırmış elinide başının yanına koymuş pek net göremedik😅 pipi gün yüzü gibi ortadaydı tam tersi dursa yüzü ortada olcakmış🥲 neyse sağlık olsun☺️
Bugün aç gitseydim şeker yüklemesi yapabilirmişiz tok olduğum için 3 hafta sonra 2 şubatta gideceğiz. Bizde haberler böyle🐣

Ohh maaşallah oğluşa 🧿 ve anasına da🧿 aynı kilodayız bende 59 um ve veto yedim doktordan😔 nasıll yemicez ki şekeri hamuru herşeyi istito benim canım dayanamam🤣
Bana şeker yüklemesi yapmıcam dedi
Herkesin doktoru yaptırıyomu acaba ya?

Ohh maaşallah oğluşa 🧿 ve anasına da🧿 aynı kilodayız bende 59 um ve veto yedim doktordan😔 nasıll yemicez ki şekeri hamuru herşeyi istito benim canım dayanamam🤣
Bana şeker yüklemesi yapmıcam dedi
Herkesin doktoru yaptırıyomu acaba ya?
Ay ne yapıcaz nasıl olcak hiç bilmiyorum🤧 benimde canım hep hamur işi istiyor aslında dengeli besleniyorum et, balık, tavuk, sebze her şey yiyorum, ekmekte çok yemiyorum🤷🏻‍♀️ Şeker yüklemeside olacağı için biraz daha dikkat etsem iyi olcak sanırım.
Herkesin yaptırmıyor benim ki yapıcaz dedi bende hiç sorgulamadım kiloda almaya başlayınca acaba mı diyeceğime içim rahat eder en azından diye düşünüyorum😌

Doğumdan sonra karnın 6 aylık hamile gibi oluyor ona göre al bebeğim😃
Bu biraz üzdü 😅
Allahhııım teyzesi yesin tombişii 😻 kuzu seninkinin başı plesantasıyla dertte çok sevdi onu bırakamıyor 😂
Ben de şeker yüklemesini 4 şubatta yaptırıcam artık yine gün sayarız birlikte 😂 bakalım nasıl getiricez ay başını 😂

700 gr çok iyi gerçekten maşallah. anası da az dikkat etse toparlar bence. şeker yüklemesine saat 12den snra bişiy yiyip içmiyormussun kuzum bi de sabah ilk randevuyu al çok aç bekleme bana öyle dedi dr.

Bu biraz üzdü 😅

Allahhııım teyzesi yesin tombişii 😻 kuzu seninkinin başı plesantasıyla dertte çok sevdi onu bırakamıyor 😂
Ben de şeker yüklemesini 4 şubatta yaptırıcam artık yine gün sayarız birlikte 😂 bakalım nasıl getiricez ay başını 😂
Ay plasentayıda doğduğunda alıp eve getirelim bari ne yapalım😂😂 uyku arkadaşı yerine onunla sakinleşir belki😅
Aa yakınmışız yine hiçç bilmiyorum yüklemeden de korkuyorum inşallah normal çıkar da birde diyetle falan uğraşmayız😅🥲
700 gr çok iyi gerçekten maşallah. anası da az dikkat etse toparlar bence. şeker yüklemesine saat 12den snra bişiy yiyip içmiyormussun kuzum bi de sabah ilk randevuyu al çok aç bekleme bana öyle dedi dr.
Doktorda çok iyi dedi yediklerim sadece bana yaramıyor çok şükür😅 bende dikkat edeceğim bakalım başarabilcek miyim🥲 max. 65le doğuma girsem şahane olur bence kalan aylar 2şer kilo normal sanki.
Ay saat 12den sonra bir şey yememekten hiç bahsetmediler😧🙄 ne iyi oldu söylediğinn. En erken 9a randevu veriyordu sabah trafiği vs. 9.30 olsun dedik 9a mı alsam acaba🤔

Doktorda çok iyi dedi yediklerim sadece bana yaramıyor çok şükür😅 bende dikkat edeceğim bakalım başarabilcek miyim🥲 max. 65le doğuma girsem şahane olur bence kalan aylar 2şer kilo normal sanki.
Ay saat 12den sonra bir şey yememekten hiç bahsetmediler😧🙄 ne iyi oldu söylediğinn. En erken 9a randevu veriyordu sabah trafiği vs. 9.30 olsun dedik 9a mı alsam acaba🤔
kaçla başladın.
ilk trimester 1-3 kilo
2. trimester her ay bir kilo
3. trimster aylık iki kilo diyorlar. totalde 10-13 arası yapıyor en ideali buymuş :KK70:.
yarım saat çok farketmez canm bence sadece doktor çok aç gezersen başın döner erkenden gel dedi.

kaçla başladın.
ilk trimester 1-3 kilo
2. trimester her ay bir kilo
3. trimster aylık iki kilo diyorlar. totalde 10-13 arası yapıyor en ideali buymuş :KK70:.
yarım saat çok farketmez canm bence sadece doktor çok aç gezersen başın döner erkenden gel dedi.
54le başladım 52ye düşmüştüm şimdi 59um🙃
3 hafta sonra 27+0 oluyorum tam 3. Trimester o zaman başlıyor sanırım, sanki çokta değilmiş😬
Sen saat kaçta gideceksin?

3 hafta sonra 27+0 oluyorum tam 3. Trimester o zaman başlıyor sanırım, sanki çokta değilmiş😬
3. trimester 28 başlıyor sanrm emn olamadım şu an :KK70: evet aldğn kilo çok değil gerçekten.
benm ilk randevu 08:45 o saate alırım çnkü sonrasındada 24. haftalık raporumla dilekçe vereceğim kurumuma. onları hallederim. 1. şubatta gideceğim daha randevusu açılmadı bizim hocanın.

3. trimester 28 başlıyor sanrm emn olamadım şu an :KK70: evet aldğn kilo çok değil gerçekten.
benm ilk randevu 08:45 o saate alırım çnkü sonrasındada 24. haftalık raporumla dilekçe vereceğim kurumuma. onları hallederim. 1. şubatta gideceğim daha randevusu açılmadı bizim hocanın.
Sen, L Larissa , ben aynı hafta gideceğiz güzel sonuçlarla bunuda atlatırız inşallah🙏🏻😅

Ben de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde 😅 23+0 tam. 49 dan düşününce fena değil sanki aslında 🥺
Ben de 09.00 a aldım randevumu canım aç karnına çok durmamak içinn

Ben de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde 😅 23+0 tam. 49 dan düşününce fena değil sanki aslında 🥺
Ben de 09.00 a aldım randevumu canım aç karnına çok durmamak içinn
700 gramını yesinler senin😂😂 bence gayet iyi daha ne olsun😍 randevuna kadar 1 kilo daha alırsın belki😌
Senin doktorun kilo almanı istemişti bakalım o ne diyecek🙃
Ay olmazsa bende 9a alırım belki yarım saat yarım saattir🙄

X