Durumunuza çok üzüldüm, bende kamudayım mühendisim benimde doktor yatış verdiği için kanamalarımdan dolayı ara ara oldu ılk 20 , 10 10 aldım sonfa baktım 7-8 gün daha var doktor gün raporu verdi işyerindeki parmakları yorulan bayan arkadaş dediki doktorunuz heyet versin uzun süreli yatış sa bende dedimki benim heyet yada normal hakkım olanı kullanmak benim hakkım 40 gün dolsun heyette alırım dedim çıt çıkaramadılar! Nefret ve hayretle bakıyorum ben canımın derdindeyim yavrumun derdindeyim tüp bebek ve ilk gebelık 2. Tüp denememizde zar zor oldu cok şükür
İnsanlar yazı yazmaktan aciz, bnm doktorum özel-üniversite hastanesi oldugundan heyet verebildi! Sanırım ilçedesini ve kanamalarınız devam etmekte acılen ya üniversite hastanesi doktoruna gıdın tek seferde 20 25 gün rapor alın kımsede umrununuzda olmasın! Onzmn maaşınızdanda kesintş olmaz parça parça uğraşmayın , çünkü siz kendinizden ödün verdikçe sorumluluk hissiyattyla onlar daha fazlasını bekler! Önce sağlığınız ve bebeğiniz … sağlıkla gelsin inşallah havuç suyu içiniz hergün..